Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

tesekkürler cevap verdiğin için ama dore yansımalı kahve boyarsam sanırım net bu renk cıkmaz değil mi.s

Nasıl bir renk çıkacağı hangi renk zemin üzerine boyandığına bağlı.

6.75 bakırlığı doreliği olan bir renk zaten koyu bakır olan bir zemin üzerine önermem.
6.54 daha uygun görünüyor.
Sarıyla karıştırılması da uygun olur.
Ama yüksek vol.ile boyamayın daha da bakırlık bırakmasın.

7 65 olucaktı palette toffeenin rengi yanlış yazmışım numarasını 7 65 in renginde fazla kızıllık yok denmişti ama doğrumu acaba??? diğer altın karamelde 7 54 müş yanlış kalmış aklımda tekrar degerlendırmeye alabılırmısın :44: çok teşekkürler

Bir miktar kızıllık bulunur 7.65te,ve dore yansımalı.
Düz açık kumral-sarı tonuyla karıştırılması daha iyi olur zemin bakır olduğu için riskli tonlar olduğunu söyleyebilirim.

Bir miktar kızıllık bulunur 7.65te,ve dore yansımalı.
Düz açık kumral-sarı tonuyla karıştırılması daha iyi olur zemin bakır olduğu için riskli tonlar olduğunu söyleyebilirim.
palette küllü sarıyla karıştırmam daha iyi olur sanırım ikisinin oksidanındanda katsam toffenın 6 sarının 9 ikisinide karıştırmam nasıl olur?

ben esmerim saçlarım siyah ve bal köpüğü yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardım eder misiniz. saçlarım pek yırpransın istemiyorum. ama bal köpüğünede takmış durumdayım :)

benim okudugum kadarıyla en az yıpratan palette renk acıcı.. siyah boyayı acmadan bal köpüğü yapamazsın sanrm.

koleston köpük boyayla(7.0 yada 8.0) schwarzkopf palette perfect mousse (700)arasında kaldım kızlar hangisi daha iyi sizce
yıpratmasın saçımı ve kutudaki renkten çok koyu çıksın istemiyorum
palettenin 700 ün kutudaki renk istediğim ton aslında

şu an saçlarımın dipleri 3-4 parmak açık kumral uçları karamel-kumral arası düz renk yapacağım hangisini alayımmm ? :26::26::26:

kızlar merhaba... saç rengim kızıl koyuya çalıyor... bakır kıızıla dönem istiyorum.. açma işlemi olmadan bakır kızıl boyasam nası bi sonuçelde ederim ki acaba? şuanki saç rengimi ve istedğm rengi koyuyorum

öncelikle mrb kızlar saç rengim siyah koleston 3/0 koyu kahveye boyuyorum dogal olarak siyah oluyo kaşlarımda siyah ama ben artık sıkıldım bu renkten çok büyük bi değişim degilde kahve tonlarına dönmek istiyorum beyaz sabunla yıkayarak akıtmaya çalışıyorum 1 ayda tamamen kurtulcagıma eminim kendi saç rengim kestane istediğim renkler ise şu tonlarda bergüzar korelin ve fahriye evcenin kahve tonu bu rengi hangi boyayla nasıl tutturabilirim şimdiden teşekkrler

Bir buçuk ay önce mavi boyadığım,şu an yeşilimsi olan saçlarımı kırmızı boyasam sonuç ne olur ? Ayrıca saçımın orta kısımlarından sonra ondan bir yıl önce kullandığım farma color 9.3 var biraz,tabii diplerden çıkan kendi koyu kumrala yakın saçlarım da ... Rengarenk şu an resmen saçlarım Kuaför saçların iyice uzayıp,boyalar daha akınca boyayabilirsin ancak yoksa tutmaz dedi ama çok sıkıldım artık

Resimdeki renk küllü platin,ama şuan zemin renginizi anlayamadım çok karışık olmuş.
Bu kadar açık ve küllü bir rengi elde etmek için zeminin çok açık olması gerekiyor.

benım zemın rengım koyu kahve gıbı baya koyu yanı...anlamadıgım onceden actıgım saclarımı sımdı acamıyorum sadece turuncuya donusuyor baska renk almıyor dıplerım cunku sadece dıplerı yapmam gerek uzadı cunku...yanı bu rengı elde etmek mumkun degıl mıı:2:acıcıyla actıgım sacların ustune boya yapsam olmazmı genede??cok tesekur ederımm cvplarınız ıcın

çok teşekkür ederim peki bakır-dore için önerebileceğin bir marka varmıdır? şu anki saç rengimi değiştirirmi ?

benmde bi sorum olacak ama yardımcı olursunuz umarım ben buğday tenliyim dolayısıyla solgun görünüyorum. güzel canlı bi renk olsun bana yakışsın istiyorum. saçımda şu an açık kestane boyadım ama koyu oldu ve istediğim gibi olmadı. çok koyu olmayan içinde kızıllıklar olan kahve istiyorum. bi yandanda altın ışıltılı açık kahve istiyorum yani çok kararsızım. bana yardım edin lütfen

saçlarım şu anda palette 8.0 yani bal köpüğü ile boyalı ancak dipleri açıcı ile daha önceden açılmadığı için (saçlarım çok koyu değil accak önceki saç rengim sarıydı dolayısıyla dibi gelince oralar koyu kaldı) saçlarımdan farklı renk görünüyor (dikkatli bakınca)

oksidasyonu %9luk falan alsam çünkü yanlış hatırlamıyorsa%6lık oksidasyon var boyanın içinde

nasıl olur?

Son düzenleme:

Bu renk nedir? Nasıl elde edilir? Yardımcı olun lütfen...

Eklentiler

• $4365864-a-beautiful-young-woman-with-auburn-hair-on-white-background.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…