tesekkürler cevap verdiğin için ama dore yansımalı kahve boyarsam sanırım net bu renk cıkmaz değil mi.s
kızlar palette altın karamel toffee 6 75 Yada palette altın karamel 6 54 sizce hangisi ????
Saçlarımı daha önce loreal prefence 5 35 madras amberle boyamıştm çok kötü bi renkti merak edenler varsa direk koyu kırmızı yaptı tavsiye etmem şimdi akmış hali koyu bakır renk diplerimde şuan 3 cm kadar orta kumral uzadı toffee kullansam doğal bir karamel olurmu acaba ben artık kızıllık istemiyorum boyada???
Sarıyla karıştırıyım mı ne dersiniz ???
Nasıl bir renk çıkacağı hangi renk zemin üzerine boyandığına bağlı.
ben sacımı palette yogun renk acıcıyla acıp pigmentasyon işlemi yapıp sonrada boyamayı düşünyrm (evde bunları yapablr mym emn değilim ama deneycgm) düşündüğüm renk küllü kumral cünkü sıcak tonlar beni boguyor cildimin daha koyu bir renkte görünmesine neden olyor.. tek sorunum su ki loreal majirel mi nevacolor mı igora mı alayım bilemedim.. sen ne önerirsin benm beklentme hangsi daha uygun olur?
6.75 bakırlığı doreliği olan bir renk zaten koyu bakır olan bir zemin üzerine önermem.
6.54 daha uygun görünüyor.
Sarıyla karıştırılması da uygun olur.
Ama yüksek vol.ile boyamayın daha da bakırlık bırakmasın.
7 65 olucaktı palette toffeenin rengi yanlış yazmışım numarasını 7 65 in renginde fazla kızıllık yok denmişti ama doğrumu acaba??? diğer altın karamelde 7 54 müş yanlış kalmış aklımda tekrar degerlendırmeye alabılırmısın :44: çok teşekkürler
ben sacımı palette yogun renk acıcıyla acıp pigmentasyon işlemi yapıp sonrada boyamayı düşünyrm (evde bunları yapablr mym emn değilim ama deneycgm) düşündüğüm renk küllü kumral cünkü sıcak tonlar beni boguyor cildimin daha koyu bir renkte görünmesine neden olyor.. tek sorunum su ki loreal majirel mi nevacolor mı igora mı alayım bilemedim.. sen ne önerirsin benm beklentme hangsi daha uygun olur?
palette küllü sarıyla karıştırmam daha iyi olur sanırım ikisinin oksidanındanda katsam toffenın 6 sarının 9 ikisinide karıştırmam nasıl olur?Bir miktar kızıllık bulunur 7.65te,ve dore yansımalı.
Düz açık kumral-sarı tonuyla karıştırılması daha iyi olur zemin bakır olduğu için riskli tonlar olduğunu söyleyebilirim.
ewet saçımı rengini açmalıyım biliyorum ama nasıl yapmalıyım geri kalannı daha ayrıntılı isteyotum.benim okudugum kadarıyla en az yıpratan palette renk acıcı.. siyah boyayı acmadan bal köpüğü yapamazsın sanrm.
Resimdeki renk küllü platin,ama şuan zemin renginizi anlayamadım çok karışık olmuş.
Bu kadar açık ve küllü bir rengi elde etmek için zeminin çok açık olması gerekiyor.
Açık küllü kumral zor gibi görünüyor,zemin zaten turuncumsu şuanki tondan daha açık tonlar daha da turunculuk bırakacaktır.
Orta-koyu küllü kumral daha uygun olur.
Hafif yeşermeleri gidermek için ılık suyun içinde aspirin eritip saça maske şeklinde uygulayın.
Ve bir dahaki boyamada 1'li yansımalardan uzak durmalısınız,bakır-dore yansımalı bir renk yeşermeyi önleyecektir.