Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Canım umarım yardımcı olacak birileri olur.Bayadır bekliyorum yardım için kimse yardımcı olmuyor. Açıkçası benimde düşündüğüm normal kumrala küllüyü karıştırmak ama yinede emin olamıyorum senin gibi. Bekleyelim bakalım belki birileri yardım eder.

9-10 tonlarında altın sarısına benziyor,röflenin üzerine tutabilir ama dipleri eşitlemek için diplere yüksek vol.kullanmak gerekir.

Mrb ladycim :)
Son bir ay icinde iki kez kastaneye boyadim sacimi .
Ilk gunler gayet isil isil dururken , zamanla aktikca matlasiyor sac rengim .
Bol bol maske ve bakimda yapiyorum .neden boyle oluyor anlamiyorum.

Sence ne yapmaliyim ?

Saç boyası yıkandıkça soluyor,15 günde bir cila öneriyorum bu durumda ben.
Maskeler veya yapılan bakımlar saç rengini daha da soldurur zaten

Açık küllü kumral zor gibi görünüyor,zemin zaten turuncumsu şuanki tondan daha açık tonlar daha da turunculuk bırakacaktır.
Orta-koyu küllü kumral daha uygun olur.

Hafif yeşermeleri gidermek için ılık suyun içinde aspirin eritip saça maske şeklinde uygulayın.
Ve bir dahaki boyamada 1'li yansımalardan uzak durmalısınız,bakır-dore yansımalı bir renk yeşermeyi önleyecektir.

Resimdeki renk küllü platin,ama şuan zemin renginizi anlayamadım çok karışık olmuş.
Bu kadar açık ve küllü bir rengi elde etmek için zeminin çok açık olması gerekiyor.

7 tonlarından aşağısı bir küllü kumral olmaz gibi görünüyor,7.0+7.1 karışımını deneyebilirsiniz

Bu rengi sarıya çevirmek çok zor olacak.
Açıcı kullanmak gerekir,istenen ana tona kadar açıldıktan sonra elde edilebilir.

Bu rengi sarıya çevirmek çok zor olacak.
Açıcı kullanmak gerekir,istenen ana tona kadar açıldıktan sonra elde edilebilir.

Tesekkur ederim :)) bikmadan herkese cvp vermen cok guzel :)) ilk olarak kuafore gidip actirmak daha mantikli olacak sanirim

Birsey daha sorsam cok olur mu:)) bu köpük boyalardan sacimin kucuk bir kismina boyasam bekletsem tutarsa tamamini boyasam ama hazirlanmis olan o boya nekadar bekletilebilir acaba bilen var mi ??

Birsey daha sorsam cok olur mu:)) bu köpük boyalardan sacimin kucuk bir kismina boyasam bekletsem tutarsa tamamini boyasam ama hazirlanmis olan o boya nekadar bekletilebilir acaba bilen var mi ??

Hazırlanmış olan boya beklemez,boyanın bir kısmını hazırlayıp diğer kısmını bekletebilirsiniz.
Ama oksidanla karıştırılmış yani hazırlanmış boyayı bekletmeyi önermem.

Merhaba benimde saç boyama ile ilgili bir sorum olacaktı,gerçi konuda açmıştım ama sanırım arkadaşların bi fikri olmadığıından cevap vermediler..ben saçlarımdaki turuncu kısımları sarı yapmak istiyorum ama oriel değdirmeden sadece boya ile.. bu mümkün mü bi fikriniz var mı ? fotoğrafıda göstereceğim ;

Eki Görüntüle 599441

Eki Görüntüle 599442

kızlar ben bir renk soracagım size ben o kadar arastırdım fakat ne renk oldugunu cözemedim ana renk acık kumral ama yansımaları hem küllü hem doremsi.. işte bu linkteki renk..

Küllü açık sarı ile denenebilir,tek boyamada kapanmaz ama boya ve cila ile kapanabilir bakırlıklar.

kızlar ben bir renk soracagım size ben o kadar arastırdım fakat ne renk oldugunu cözemedim ana renk acık kumral ama yansımaları hem küllü hem doremsi.. işte bu linkteki renk..Eki Görüntüle 600295

Çok açık ve yansmasız zemin üzerine uygulanmış dore kahve gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim cevap için.. burada okuduğum bir konu vardı 0.22 turuncu azaltıcı mavi boya ile ilgili..açık küllü sarının içine çok az koysam daha iyi bi sonuç alır mıyım acaba :/

Teşekkür ederim cevap için.. burada okuduğum bir konu vardı 0.22 turuncu azaltıcı mavi boya ile ilgili..açık küllü sarının içine çok az koysam daha iyi bi sonuç alır mıyım acaba :/

Küllü boyalarda bulunuyor zaten bahsedilen renk,o yüzden küllü önerdim.
Daha yoğun küllü için ya yoğun küllü boyaları kullanırsınız ya da içine bir miktar mix mavi eklersiniz.

tesekkürler cevap verdiğin için ama dore yansımalı kahve boyarsam sanırım net bu renk cıkmaz değil mi.s

kızlar ben bir renk soracagım size ben o kadar arastırdım fakat ne renk oldugunu cözemedim ana renk acık kumral ama yansımaları hem küllü hem doremsi.. işte bu linkteki renk..Eki Görüntüle 600295

palette altın parıltılı toffe bu renk oluo canım şuan benm kullandığım renk yanlız sacımı boyadığımda acmıştım koyu sarıydı üstüne palette boyadım bu renk oldu

ben de sacımı acmayı düşünüyorum su an koyu ama koyu renk beni solgun gösteriyor bu renk cok hosuma gitti tesekkür ederim cewap yazdıgın için :)

kızlar palette altın karamel toffee 6 75 Yada palette altın karamel 6 54 sizce hangisi ????
Saçlarımı daha önce loreal prefence 5 35 madras amberle boyamıştm çok kötü bi renkti merak edenler varsa direk koyu kırmızı yaptı tavsiye etmem şimdi akmış hali koyu bakır renk diplerimde şuan 3 cm kadar orta kumral uzadı toffee kullansam doğal bir karamel olurmu acaba ben artık kızıllık istemiyorum boyada???
Sarıyla karıştırıyım mı ne dersiniz ???

altın yansımalılar da hatta dogal tonlarda bile yansımalar turuncu oluyor pek dogal görünmüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…