canım ben de küllü kumral yapmayı düşünüyorum ama saçlarım çok yıprandı biraz dinlensin diye bekliyorum. Koyu sarı yaptım tutmadı karamel kahve gibi bişey oldu boya almaya gittiğim mağazada bayan çok ilgilendi 1 tane normal kumralla 1 tane küllü kumralı karıştırmamı tavsiye etti. Hem yeşillik olmaz hem de bakırlık olmaz dedi. Ben de kararsızım...
merhabalar benim saçlarımda röfle var şu anda ama resimdeki gibi bir ton istiyorum hatta röfle olarak değilde direkt bu tona boyatsam olur mu ben kendim yapabileceğimi düşünmüyorum ama sizce nasıl elde edebilirim bu rengi
Mrb ladycim :)
Son bir ay icinde iki kez kastaneye boyadim sacimi .
Ilk gunler gayet isil isil dururken , zamanla aktikca matlasiyor sac rengim .
Bol bol maske ve bakimda yapiyorum .neden boyle oluyor anlamiyorum.
Sence ne yapmaliyim ?
Merhaba kızlar;
Ayın 11'i yıldönümümüz ve saçlarımda değişiklik istiyorum. Resmim aşağıda ve istediğim renk açık küllü kumral. Açıcı kullanmadan açık küllü kumralı vursam nasıl olur? Açıcı da kullanabilirim aslında ama seneler sonra saç uzatmaya karar verdim kıyamıyorum =( Ne dersiniz açık küllü kumral elde etmek için ne yapayım? 11'inde o renk olmalııııı =((((
Eki Görüntüle 596989
merhaba, benimde bir sorunum var ve nasıl düzelecek bilmiyorumsaçlarım yoğun platin röfleydi üzerine vitalin kahve köpüğüne boyadım yemyeşil oldu hemen kuaföre gidip aynı renge boyattım ama ilk yıkamadan itibaren yeşiller çıkmaya başladı tekrar vitalin kahve köpüğüne boyadım ama geçmedi saçımı bi süre dinlendirip kolestonun açık kestanesine boyadım ama hala uçlarımda yeşillerim belli oluyo ne yapabilrirm çok koyu bi renk istemiyorum kahve kızılı gibi birenk istiyorum açık tenliyim ve mavi gözlüyüm güzel bi kahve tonunu nasıl elde edebilir ?
her yere yazdım konu actım ama bılgı alamadım bagrı buraya da yazayım dıye dusundum gorunceinşallah bana yardımcı olan bırı olur
benım saclarımında ozeelıkle ust kıssımlarda platın gıbı beyazımsı rekler var dıger yerlerı de koyu renge boyuyorum bı ara seren serengılı vardı ona benzer bırsey...
ama su an sorunum saclarımın acılmaması..dıplerı baya uzamsıtı o yuzden yapmal ıstedım..sunu da belırteyım hep kendım yaparım evde cunku kuafore her gıttıgımde aglaıyorum ve usteık o kadar paramı alıyolar tamam yaparız deyıp bambaska bıseyle gonderıyolar o yuzden ben kendım yapmaya basladım..gecen sene baya guzel basarmısıtm ıstedıgıme yakın bır renk elde etmsıtım ama bu kez ınanın 3 veya 4defa acmısımdır sacımı ama kızılda baska bır renk almıyo..cok uzgunum berabt bır sey oldu cok komık oldu kafamda 3reng olustu nolur yardım edın neden acılmıyo sacım yaa:2:acaba acıcıcım eskımıs olabılır mı??6 7aydır var yanı..eee buyuk bır kutu alıyorum mecburen az kullanıyorum ve dogal olarak aylarca surunuyo...cıvcıv sarısı oldu bı gorsenızacaba uzerıne acık sarı tonlarında boya mı yapmam gerekır??Eki Görüntüle 598641
ıstedıgım renk buna yakın..inşallah yardımcı olursunuz
Arkadaşlar ya lütfen yardımcı olun bana ben bundan 1 sene önce saçlarımı kuaföre bakır kahve ye boyatmıştım.sonraki birkaç boyamada altın pırıltılı kakao 6.65 ile boyadım en son hali Eki Görüntüle 598762 Eki Görüntüle 598763 Eki Görüntüle 598768 resimlerdeki gibi
ilk resim flaşlı diğerleri normal aslında düşündüğüm bir renk var ama sizde bana yardımcı olursanız çok sevinirim en yakın zamanda boyamak istiyorum diplerim baya çıktı çünkü lütfen kızlar hadi bir el atın. ben küllü kumral bir renk düşünüyorum içine kumral falan katsam (2 kutu kullanıyorum) nasıl olur ??
herkese merhaba,
çok güzel bir konu olmuş, yeni keşfettim ben
2-3 gündür tüm sayfaları okumaya çalışıorum epey bişiler öğrendim :) teşekkür ederim
bende saç rengimi değiştirmek isteyenlerdenim, yaklaşık 2 ay önce saçımı koleston köpük boya çikolata kahveye boyadım. şuan aşağıdaki resimdeki gibi tabi burda makinanın ışığıda çok vurmuş. şimdi açık kumral, yada koyu sarı gibi br renk yapmak istiyorum. tabi cesaret edemiyorum. sizce nasıl olur evde yapabilirmiyiz? yardımcı olursanız sevinirim
Eki Görüntüle 599087
Bu rengi sarıya çevirmek çok zor olacak.
Açıcı kullanmak gerekir,istenen ana tona kadar açıldıktan sonra elde edilebilir.
7 tonlarından aşağısı bir küllü kumral olmaz gibi görünüyor,7.0+7.1 karışımını deneyebilirsiniz
Birsey daha sorsam cok olur mu:)) bu köpük boyalardan sacimin kucuk bir kismina boyasam bekletsem tutarsa tamamini boyasam ama hazirlanmis olan o boya nekadar bekletilebilir acaba bilen var mi ??
Merhaba benimde saç boyama ile ilgili bir sorum olacaktı,gerçi konuda açmıştım ama sanırım arkadaşların bi fikri olmadığıından cevap vermediler..ben saçlarımdaki turuncu kısımları sarı yapmak istiyorum ama oriel değdirmeden sadece boya ile.. bu mümkün mü bi fikriniz var mı ? fotoğrafıda göstereceğim ;
Eki Görüntüle 599441
Eki Görüntüle 599442
kızlar ben bir renk soracagım size ben o kadar arastırdım fakat ne renk oldugunu cözemedim ana renk acık kumral ama yansımaları hem küllü hem doremsi.. işte bu linkteki renk..Eki Görüntüle 600295
Teşekkür ederim cevap için.. burada okuduğum bir konu vardı 0.22 turuncu azaltıcı mavi boya ile ilgili..açık küllü sarının içine çok az koysam daha iyi bi sonuç alır mıyım acaba :/
kızlar ben bir renk soracagım size ben o kadar arastırdım fakat ne renk oldugunu cözemedim ana renk acık kumral ama yansımaları hem küllü hem doremsi.. işte bu linkteki renk..Eki Görüntüle 600295