çok teşekkür ederim. alırken zaten 9luk oksidan almıştım. son bir sorum daha var 11.1 le kestane rengi saçım en fazla kaç ton açılır ve iki boyayı kaç gün aralıkla yapmamı tavsiye edersiniz? saçımı yıllar sonra ilk kez boyayacağım için biraz telaşlıyım sizi sıktıysam kusura bakmayın lütfen
Yardımın için teşekkür ediyorum..Eki Görüntüle 595584
Açıcı kullanmadan saçımı açık küllü kumral değilde bu resimdeki gibi yapabilir miyim ve kaç numara almam lazım?
Eki Görüntüle 595582
merhabasaçlarımı ilk kez boyayacağım,kendi rengi siyah,ama uçlara doğru kahverengileşiyor.bu renk geçişliği olmasın diyerekten hepsini siyah yapmaya karar verdim.saçlarımın dipleri yağlı bide boya kurutuyormuş birazda ondan boyayacağım.istediğim renk ise bunlar gibi,en ufak mavilik-kızıllık barındırmayan siyaha ulaşmak.saf siyah,normal siyah olsun istiyorum.var mı boya marka ne numara tavsiyeniz?
Eki Görüntüle 595621 Eki Görüntüle 595622
Rica ederim,3 tona kadar açılır diye düşünüyorum ama saçın yapısıyla alakalı biraz da,o yüzden net bir şey söyleyemem.
Saç birkaç gün dinlensin daha sonra boyayabilirsiniz.
merhabalar benim saçlarımda röfle var şu anda ama resimdeki gibi bir ton istiyorum hatta röfle olarak değilde direkt bu tona boyatsam olur mu ben kendim yapabileceğimi düşünmüyorum ama sizce nasıl elde edebilirim bu rengi
Arkadaşlar ya lütfen yardımcı olun bana ben bundan 1 sene önce saçlarımı kuaföre bakır kahve ye boyatmıştım.sonraki birkaç boyamada altın pırıltılı kakao 6.65 ile boyadım en son hali Eki Görüntüle 598762 Eki Görüntüle 598763 Eki Görüntüle 598768 resimlerdeki gibi
ilk resim flaşlı diğerleri normal aslında düşündüğüm bir renk var ama sizde bana yardımcı olursanız çok sevinirim en yakın zamanda boyamak istiyorum diplerim baya çıktı çünkü lütfen kızlar hadi bir el atın. ben küllü kumral bir renk düşünüyorum içine kumral falan katsam (2 kutu kullanıyorum) nasıl olur ??