Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

çok teşekkür ederim. alırken zaten 9luk oksidan almıştım. son bir sorum daha var 11.1 le kestane rengi saçım en fazla kaç ton açılır ve iki boyayı kaç gün aralıkla yapmamı tavsiye edersiniz? saçımı yıllar sonra ilk kez boyayacağım için biraz telaşlıyım sizi sıktıysam kusura bakmayın lütfen

Rica ederim,3 tona kadar açılır diye düşünüyorum ama saçın yapısıyla alakalı biraz da,o yüzden net bir şey söyleyemem.
Saç birkaç gün dinlensin daha sonra boyayabilirsiniz.

merhaba :KK3: saçlarımı ilk kez boyayacağım,kendi rengi siyah,ama uçlara doğru kahverengileşiyor.bu renk geçişliği olmasın diyerekten hepsini siyah yapmaya karar verdim.saçlarımın dipleri yağlı bide boya kurutuyormuş birazda ondan boyayacağım.istediğim renk ise bunlar gibi,en ufak mavilik-kızıllık barındırmayan siyaha ulaşmak.saf siyah,normal siyah olsun istiyorum.var mı boya marka ne numara tavsiyeniz?

$0.jpg $sackisasiyahkadinguzel-27072011165840770.jpg

merhaba :KK3: saçlarımı ilk kez boyayacağım,kendi rengi siyah,ama uçlara doğru kahverengileşiyor.bu renk geçişliği olmasın diyerekten hepsini siyah yapmaya karar verdim.saçlarımın dipleri yağlı bide boya kurutuyormuş birazda ondan boyayacağım.istediğim renk ise bunlar gibi,en ufak mavilik-kızıllık barındırmayan siyaha ulaşmak.saf siyah,normal siyah olsun istiyorum.var mı boya marka ne numara tavsiyeniz?

Eki Görüntüle 595621 Eki Görüntüle 595622

1 ve 2 numara siyahlar zemin de koyu olduğu için çok siyah olacaktır,bu da ışıkta mavi yansımalı gibi görünmesine yol açabilir.
3 numara siyah uygun olur.
Ama siyah boya aktıkça kızıl yansıma bırakır,zamanla kızıllaşması muhtemel

merhabalar benim saçlarımda röfle var şu anda ama resimdeki gibi bir ton istiyorum hatta röfle olarak değilde direkt bu tona boyatsam olur mu ben kendim yapabileceğimi düşünmüyorum ama sizce nasıl elde edebilirim bu rengi

Eklentiler

• $sara-jean-underwood_247776.jpg
    $sara-jean-underwood_247776.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 70
  • $DSC04778.jpg
    $DSC04778.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 66
Sizce bu renk nasıl olur yorumlarınızı :KK53: Bekliyorum

Bu da ben sizce avril lavigne in bu saç tonu bana yakışır mı ???

Mrb ladycim :)
Son bir ay icinde iki kez kastaneye boyadim sacimi .
Ilk gunler gayet isil isil dururken , zamanla aktikca matlasiyor sac rengim .
Bol bol maske ve bakimda yapiyorum .neden boyle oluyor anlamiyorum.

Sence ne yapmaliyim ?

merhabalar benim saçlarımda röfle var şu anda ama resimdeki gibi bir ton istiyorum hatta röfle olarak değilde direkt bu tona boyatsam olur mu ben kendim yapabileceğimi düşünmüyorum ama sizce nasıl elde edebilirim bu rengi

bana da bı akıl verın kızlar ılk fotda tAM NET olmamıstır dıye bı baska resımde ekledım

Eklentiler

• $8_Sara_Jean_Underwood_142.jpg
    $8_Sara_Jean_Underwood_142.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba kızlar;
Ayın 11'i yıldönümümüz ve saçlarımda değişiklik istiyorum. Resmim aşağıda ve istediğim renk açık küllü kumral. Açıcı kullanmadan açık küllü kumralı vursam nasıl olur? Açıcı da kullanabilirim aslında ama seneler sonra saç uzatmaya karar verdim kıyamıyorum =( Ne dersiniz açık küllü kumral elde etmek için ne yapayım? 11'inde o renk olmalııııı =((((

Eki Görüntüle 596989

arkadaşlar bu akşam saçımı boyadım altın parıltılı toffee, rengi çok güzel ama saçımın yarısı farklı yarısı farklı oldu tekrar boyamam lazım, saçlarımın yanmasından korkuyorum, yardım lütfeeen :)

merhaba, benimde bir sorunum var ve nasıl düzelecek bilmiyorum :KK43: saçlarım yoğun platin röfleydi üzerine vitalin kahve köpüğüne boyadım yemyeşil oldu hemen kuaföre gidip aynı renge boyattım ama ilk yıkamadan itibaren yeşiller çıkmaya başladı tekrar vitalin kahve köpüğüne boyadım ama geçmedi saçımı bi süre dinlendirip kolestonun açık kestanesine boyadım ama hala uçlarımda yeşillerim belli oluyo ne yapabilrirm çok koyu bi renk istemiyorum kahve kızılı gibi birenk istiyorum açık tenliyim ve mavi gözlüyüm güzel bi kahve tonunu nasıl elde edebilir ?

her yere yazdım konu actım ama bılgı alamadım bagrı buraya da yazayım dıye dusundum gorunce:KK1:inşallah bana yardımcı olan bırı olur:KK5:
benım saclarımında ozeelıkle ust kıssımlarda platın gıbı beyazımsı rekler var dıger yerlerı de koyu renge boyuyorum bı ara seren serengılı vardı ona benzer bırsey...
ama su an sorunum saclarımın acılmaması..dıplerı baya uzamsıtı o yuzden yapmal ıstedım..sunu da belırteyım hep kendım yaparım evde cunku kuafore her gıttıgımde aglaıyorum ve usteık o kadar paramı alıyolar tamam yaparız deyıp bambaska bıseyle gonderıyolar o yuzden ben kendım yapmaya basladım..gecen sene baya guzel basarmısıtm ıstedıgıme yakın bır renk elde etmsıtım ama bu kez ınanın 3 veya 4defa acmısımdır sacımı ama kızılda baska bır renk almıyo..cok uzgunum berabt bır sey oldu cok komık oldu kafamda 3reng olustu nolur yardım edın neden acılmıyo sacım yaa:2:acaba acıcıcım eskımıs olabılır mı??6 7aydır var yanı..eee buyuk bır kutu alıyorum mecburen az kullanıyorum ve dogal olarak aylarca surunuyo...cıvcıv sarısı oldu bı gorsenız:KK36:acaba uzerıne acık sarı tonlarında boya mı yapmam gerekır??Eki Görüntüle 598641
ıstedıgım renk buna yakın..inşallah yardımcı olursunuz:KK49:

Arkadaşlar ya lütfen yardımcı olun bana ben bundan 1 sene önce saçlarımı kuaföre bakır kahve ye boyatmıştım.sonraki birkaç boyamada altın pırıltılı kakao 6.65 ile boyadım en son hali $18122012124.jpg $18122012114.jpg $18122012125.jpg resimlerdeki gibi
ilk resim flaşlı diğerleri normal aslında düşündüğüm bir renk var ama sizde bana yardımcı olursanız çok sevinirim en yakın zamanda boyamak istiyorum diplerim baya çıktı çünkü lütfen kızlar hadi bir el atın. ben küllü kumral bir renk düşünüyorum içine kumral falan katsam (2 kutu kullanıyorum) nasıl olur ??

Arkadaşlar ya lütfen yardımcı olun bana ben bundan 1 sene önce saçlarımı kuaföre bakır kahve ye boyatmıştım.sonraki birkaç boyamada altın pırıltılı kakao 6.65 ile boyadım en son hali Eki Görüntüle 598762 Eki Görüntüle 598763 Eki Görüntüle 598768 resimlerdeki gibi
ilk resim flaşlı diğerleri normal aslında düşündüğüm bir renk var ama sizde bana yardımcı olursanız çok sevinirim en yakın zamanda boyamak istiyorum diplerim baya çıktı çünkü lütfen kızlar hadi bir el atın. ben küllü kumral bir renk düşünüyorum içine kumral falan katsam (2 kutu kullanıyorum) nasıl olur ??

canım ben de küllü kumral yapmayı düşünüyorum ama saçlarım çok yıprandı biraz dinlensin diye bekliyorum. Koyu sarı yaptım tutmadı karamel kahve gibi bişey oldu boya almaya gittiğim mağazada bayan çok ilgilendi 1 tane normal kumralla 1 tane küllü kumralı karıştırmamı tavsiye etti. Hem yeşillik olmaz hem de bakırlık olmaz dedi. Ben de kararsızım...

herkese merhaba,
çok güzel bir konu olmuş, yeni keşfettim ben :KK34:
2-3 gündür tüm sayfaları okumaya çalışıorum epey bişiler öğrendim :) teşekkür ederim
bende saç rengimi değiştirmek isteyenlerdenim, yaklaşık 2 ay önce saçımı koleston köpük boya çikolata kahveye boyadım. şuan aşağıdaki resimdeki gibi tabi burda makinanın ışığıda çok vurmuş. şimdi açık kumral, yada koyu sarı gibi br renk yapmak istiyorum. tabi cesaret edemiyorum. sizce nasıl olur evde yapabilirmiyiz? yardımcı olursanız sevinirim
$nnn.jpg

merhaba arkadaşlar...uzun yıllardır saçımda sarı rengi kullanıyorum.sürekli röfle yaptırmaktan saçlar yıpranıyo tabiki.ama sarıdan da vazgeçemiyorum beyaz tenliyim ve etrafımdakiler sarı saçın benim rengim olduğunu ve çok yakıştığını söylüyor.acaba röfle yaptırmasam da düz sarıya boyatsam nasıl olur?
beğendiğim bir renk var ama buraya resmi yapıştıramadım:KK43:

X