Açıcı açıcıdır boya kadar değil açıcı kadar yıpratır.
Saç zaten kopmuş açıcıyla bir kez daha risk almayın derim.
Palettenin açıcısı da oryaldir kuaförün açıcısı da.
Fark yok,bu tür şeylere inanmayın.
Merhaba kızlar,
Bu yıl içinde saçlarımı kuaförde açtırıp karamele boyattım,bir süre sonra siyaha boyadım,daha sonra tekrar açtırıp kızıla boyattım ve sonra tekrar siyaha boyadım 4 ay önce2 gün önce kızıl yaptırmak için kuaföre gittim,öne bir tutam saçı açmayı denedi ve saç 6 cm kadar koptu ben de markete gidip yoğun kızıl boya aldım evde boyadım,sadece dipleri tuttu marketteki kız ısrarla kollestonun renk açıcısını almamı tavsiye etti,sadece boya kadar zarar veriyor,normal boyadan farkı yok dedi ama korkumdan almadım.1 hafta sonra o açıcıyı alsam evde uygulasam saçlarım yanar mı? gerçekten sadece düz boya kadar mı zarar veriyor?bilgisi,tecrübesi olan varsa lütfen yardım etsin.
Açıcı açıcıdır boya kadar değil açıcı kadar yıpratır.
Saç zaten kopmuş açıcıyla bir kez daha risk almayın derim.
Palettenin açıcısı da oryaldir kuaförün açıcısı da.
Fark yok,bu tür şeylere inanmayın.
Ben burada tecrübemi paylaştım,insan kandırmıyorumki.Palette Kolleston vs hangisi olursa olsun,babamın markası değil,farkta var,kuaförde koptu bir tutamda denedi, benim saçım çok işlem görmüştü,alacak kişi de bir tutamda deneyebilir,siz kimseye kesin yargıyla inanmayın diyemezsiniz.bir tutamda görür kendi dener,burda tecrübe paylaşmanın amacı ne yoksa!bence siz insanları yanlış yönlendirmeyin.
Anladım canım tavsiyen için teşekkür ederim :) Önceki saçın sarı mıydı?bence küllü kahveye boya koyu bir renk ben boyadığım da herkes çok beğendi çok da doğal duruyor benim altlarım da sarı vardı o yüzden uçları sonradan açılma yaptı.
Jeans color su bazlı bir boya oksidanlı boyanın içine eklendiğinde nasıl bir sonuç verir bilemiyorum.
Tam bir kırmızı için sadece jeans color kullanılabilir su bazlı olduğu için yıpranma olmuyor saçta.
Rengin adı bakır kırmızı.
kızlar yorumlarınızı okudum ve banada yardımcı olacağınızı düşündüm cok kararsızımbenim sacım koyu kahveye boyamıştım 2 ay önce ve dün acıcıyla actım pallettenin altın karamelini boyadım fakat diplerim turuncu gibi oldu bende eskiden kulladığım hafif bakır kahve tonlarına dönmeye karar verdim fakat bu kahve serisinden hangisi daha acık olur koyu istemiorum
fotolarda koyduğum sacımın şuanki hali turuncumsu sarımsı parlıorpallettenin ışıltılı kahve serisinden koyduğum bu iki renk arasında kaldım cok koyu olur diye korkuorum sacım lütfen yardım edin arkadaşlarr koyu olmaması için farklı bi renk falanmı karıştırsam bilemedimEki Görüntüle 581738 Eki Görüntüle 581739 Eki Görüntüle 581740 Eki Görüntüle 581741
Tatlım bence 655 i kullan derim çünkü koyu gibi gözüksede bir kaç yıkamadan sonra açılacaktır rengi
Çok teşekkür ederim canımyarın alıp boyucam inşallah istediğim gibi olur foto cekip koyarım benim gibi kararsızlara fikir olmuş olur
Merhabalar daha önce de soru sormuştum şimdi açık kumraldan vazgeçip küllü açık kumrala karar verdim o yüzden sadece küllü bir renge boyamayı düşünüyorum saçlarımı, onun yanında çok az mavi boya da katacağım turunculuğa meydan vermemek için. İstediğim renk bu Eki Görüntüle 578357 saçlarım da koyu kumral ve boyasız, 10.1 ile bu renge yakın bir renk elde edebilir miyim, yoksa açık bir renk mi olur?