Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Ben burada tecrübemi paylaştım,insan kandırmıyorumki.Palette Kolleston vs hangisi olursa olsun,babamın markası değil,farkta var,kuaförde koptu bir tutamda denedi, benim saçım çok işlem görmüştü,alacak kişi de bir tutamda deneyebilir,siz kimseye kesin yargıyla inanmayın diyemezsiniz.bir tutamda görür kendi dener,burda tecrübe paylaşmanın amacı ne yoksa!bence siz insanları yanlış yönlendirmeyin.

Sorduğunuz soru budur;

Verdiğim cevap da bu.

Ben sizin ürünü alıp da tecrübe ettiğinizi okumadım,görmedim bile.
Sadece verdiğiniz soruya cevap verdim,satıcıların kuaförlerin ASLA yıpratmaz,boya kadar yıpratır vs şeklindeki söylemlerine inanmayın,saçın geçmişi önemli,oryal oryaldir dedim.
Size ithafen bi "inanmayın" mesajı vermedim kimseye.
Daha sorduğunuz soruyu hatırlamadan insanlara saldırmayın.
Yanlış yönlendiren kişi olarak satıcıyı söyledim sizin sorunuz üzerine.
Size yönelik bir şey yok yani.
Asıl söylemek istediğim şey sizinkiyle aynı zaten.
Daha saçın geçmişini kaç işlem gördüğünü bilmeyen bu konuda bilgisi de olmayan satıcı kuaför vs sizi yanlış yönlendirir,saça neler yapıldığını siz daha iyi bileceğiniz için asla yıpratmaz vs denmesine inanmayın,deneyin,tecrübe edin.

benim saç rengimde kahverydi hiç boya yoktu bal köpüğü hoşuma gitti evde kendim boyadım biraz koyu oldu hüreme yakın oldu nerdeyse ben ne yapsamda biraz daha açsam

Merhaba kızlar.Benim de saç rengim siyahın bi kaç ton açığıydı..Saçımı açık karamele boyadım ama şu an beğenmiyorum..Beyaz tenliyim ve koyu tonlarda boyamak istiyorum.Mavi siyah sizce nasıl olur yada önerebileceğiniz bir renk var mı?

bence küllü kahveye boya koyu bir renk ben boyadığım da herkes çok beğendi çok da doğal duruyor benim altlarım da sarı vardı o yüzden uçları sonradan açılma yaptı.

ama ben saçımda birazcık bakırlık istiyorum çok koyu olmasındanda korkuyorum direk bakıra boyayınca çok yoğun oluyor bakırı bunun için hangi boyayı kullanmma gerekiyor ,beğendiğim bir saç rengi var ama fotoyu buraya nasıl yüklüyoruz yardımcı olursanız sevinirim.

bence küllü kahveye boya koyu bir renk ben boyadığım da herkes çok beğendi çok da doğal duruyor benim altlarım da sarı vardı o yüzden uçları sonradan açılma yaptı.
Anladım canım tavsiyen için teşekkür ederim :) Önceki saçın sarı mıydı?

anladım evet ben de bunu dusunmustum. derdım tam bır turuncu olması kırmızılık ıstemoyorum. ama pastel boya gıbı olmasından da korktugum ıcın jeans kullanmaktan korkuyorum. cok ıddıalı renklerı var. o yuzden katsam nasıl olur dıye sordum. tekrar tesekkurler.

Merhabalar daha önce de soru sormuştum şimdi açık kumraldan vazgeçip küllü açık kumrala karar verdim o yüzden sadece küllü bir renge boyamayı düşünüyorum saçlarımı, onun yanında çok az mavi boya da katacağım turunculuğa meydan vermemek için. İstediğim renk bu saçlarım da koyu kumral ve boyasız, 10.1 ile bu renge yakın bir renk elde edebilir miyim, yoksa açık bir renk mi olur?

Boyalarımı aldım, iki gün sonra boyayacağım bakalım nasıl olacak

kızlar yorumlarınızı okudum ve banada yardımcı olacağınızı düşündüm cok kararsızım benim sacım koyu kahveye boyamıştım 2 ay önce ve dün acıcıyla actım pallettenin altın karamelini boyadım fakat diplerim turuncu gibi oldu bende eskiden kulladığım hafif bakır kahve tonlarına dönmeye karar verdim fakat bu kahve serisinden hangisi daha acık olur koyu istemiorum
fotolarda koyduğum sacımın şuanki hali turuncumsu sarımsı parlıor pallettenin ışıltılı kahve serisinden koyduğum bu iki renk arasında kaldım cok koyu olur diye korkuorum sacım lütfen yardım edin arkadaşlarr koyu olmaması için farklı bi renk falanmı karıştırsam bilemedimEki Görüntüle 581738 Eki Görüntüle 581739 Eki Görüntüle 581740 Eki Görüntüle 581741

Merhaba çok yararlı olmuş bu konu
Hemen yararlanmam lazım benimde :)
şimdi ulaşmak istedigim sac rengi bu
Eki Görüntüle 582371

şimdiki sac rengimde bu

alt boyasını evde yapmak ıstıyorum . İstedıgım renkte balyaj oldugu kesin çünkü :)

Tatlım bence 655 i kullan derim çünkü koyu gibi gözüksede bir kaç yıkamadan sonra açılacaktır rengi

Tatlım bence 655 i kullan derim çünkü koyu gibi gözüksede bir kaç yıkamadan sonra açılacaktır rengi

Çok teşekkür ederim canım yarın alıp boyucam inşallah istediğim gibi olur foto cekip koyarım benim gibi kararsızlara fikir olmuş olur

Çok teşekkür ederim canım yarın alıp boyucam inşallah istediğim gibi olur foto cekip koyarım benim gibi kararsızlara fikir olmuş olur

cnm ben saç rengim senın saçlarının biraz daha bakır sarısıydı saman rengıne daha yakın olanında artık kendı rengıme yskın tonlarda gidiyim dedim lorealın boyalarına bakarken ki ben dırek kumral alıcaktım.. reyondakı bayan saçların yesıllenır hos durmaz bence kızıllık olan bı ton gıder dedı loreal preference madras amber rengını önerdı
aldığıma bin pişman oldum renk alakasız bır renk koyu bordo çıktı ve 3 4 yıkamaya kadar aktı kırmızı olarak aktı işin kötü tarafı ıkı kutu almıstım dıgerını kullanmadım duruyor oyle bır ay gectı suan anlamsız bır renk doğal bir kahve öneriniz varmı acaba casting serısınden özellıkle

Bence elde edebilirsin hatta dahada açık bile olur ki bunda balyajda var tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…