Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhaba
benim saçım şu an boya ama açık kumral,karamel için ne yapmam lazım kuaföre güvenmıyorum hep alakasız sonuçlarla çıktım.hangi markanın hangi rengi tutar? tam bal köpüğü veya açık bir karamel istiyorum.

kızlar bu hangi renk olabilir sizce 3-4 sene önce kuaförüm boyamıştı ama nette araştırdım karşılaştırdım benzetemedim hiçbiri akuju kahve falan benzior biraz ama daha cok kızıl gibi duruo şuanki boyadığım yeni saclarımdan da memnunum ama bulursam yada tutturursam bidahaki ay böyle yapmak istiyorum

Palettenin altın karamel cok güzel tutuo canım zemininde acık olduğu için rengi tutturursun. palettenin genelde kutusundaki sac rengiyle birebir aynı renk tutuo ben palette kullanıyorum hep memnunum şuanki sacımda palette altın parıltılı toffe

önerebilecegim marka yok, aksine karamel renginde kesinlikle almaman gereken marka loreal ve schwarzkopff.

ben kuaföre boyatmistim, cokta güzel tutmustu ama hangi markadi bilmiyorum

Eki Görüntüle 586018

bu saç ne renk ve hangi markanın kaç numarasıyla elde ederim yardım lütfen. koyu kumral saçımı koyu sarıya boyadım turuncu-karamel tonlarında birşey oldu. turunculuk olmasını istemiyorum. tam tutar mı acaba...

merhaba arkadaşlar içinizde loreal 9.04 ü deneyen var dip boya evde kendim yapacam ama diplerim koyu saç rengimde bakır karamel gibi ama açık bayağı nasıl olur acaba

bu renk düşünenler yada beğenenler buradan bakabılırsınız doğal bir kahve yapmak istiyordum nezamandır bunu buldum hafta sonu deniyeceğim bakalım nasıl olucak ... :44: xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki arkadaşlar sizce koleston gizemli kahveyi mi deneyim palette altın karamel mı ikisi de aynı renklerde ama hangisi daha iyi tutar ? saçım boya su an ama çok açık bir kahve tonunda tutar umarım.

Altın karameli içinde biraz kızıllık var ve koyu bi renk sarı ıl ekarstrmalı gizemli kahve ise daha koyu

gösterdiğin modelde tek renk yok balyajlar var en az 2-3 ton farklılıklar var böyle bişey ıstysan kuaföre git. ama turunculuk ancak sarı ile yok olur o da zamanla..

Merhaba ladyevil' cim senin bilginden faydalanabilirsem çok memnun olacağım. Yaklaşık 7 ay önce saçımı boyamıştım ilk olarak kendi rengim açık bir ton olmadığından önce bir sarı tonu vurarak bir kaç ton açılmasını sağladım çok uzatmayayım bakırımsı bir renk olmuştu ben küllü kumral boyadığım halde neyse, 6 ay epey aktı, diplerim çıktı derken, dün tekrar boyadım yani 6 ay sonra ve direkt loreal kumral aldım tam anlamıyla kumral olmayacağını biliyordum ama yakın, hoş bir renk oldu. Tam anlamıyla dememin sebebi bakırlığın olması. Boyayı aldığım yerdeki bayan, açık bir renk istiyorsan önce bir koyusuna boya demişti bana, yani böyle bir şey var mıdır bunu merak ettim? Şimdi kumrala boyadım bir dahaki ay renk otursun diye yine aynı renge mi yoksa bir açık tonuna mı boyamalıyım? Böyle böyle saç rengini açabilir miyim? Yani orialsiz bu mümkün müdür?

Bu rengi çok beğeniyorum bu arada, kendi çabamla bu rengi elde etmem mümkün mü yoksa orial şart mı?:26:

Son düzenleme:
arkadaşlar lorealin superior serisine baktım ama hiç biyerde bulamadım türkiyede yok sanırım ama internette renk katalogları çok güzel ( ve loreal mi koleston mu sizce 8.1 için? yada küllü ve açık kumrallardan önerebileceğiniz bir ton var mı? saçım kahve karamel tonlarında...

Peki arkadaşlar sizce koleston gizemli kahveyi mi deneyim palette altın karamel mı ikisi de aynı renklerde ama hangisi daha iyi tutar ? saçım boya su an ama çok açık bir kahve tonunda tutar umarım.

kesinlikle palette diyorum kutusunun üstündeki renkle birebir oluo istediğin rengi tutturma olasılığın daha yüksek fakat palattenin altın karamelinden az bakırlık var bilgin olsun renk acısından rengi cok hoş bende palettenin altın parıltılı toffe rengine boyadım kısa süre önce oda koyu karamel acık çikolata rengi gibi tatlı bişi oldu zemin rengin cok koyu değilse paletteyi dene derim :)

kumral loreal ise özellikle daha koyudur kahverengidir resmen sacın artık hadi geçmiş olsun :) dinlememişsin hiç bizi.. artık açık boyasan da tutmaz .

saç boyasınla ilgili birşey sormak istiyorum dıyelım 1 kutu yetmıyor sacımız ıç.ın 2 kutuyu bırlıkte kulladıgımızda ıkı oksıdasyonuda kullanıyoruz dımı yoksa sadece bır tanesını mı kullanıcaz?

Loreal 8.1 küllü sarı kesinlikle uzak durun başıma ne geldiyse o renk yüzünden geldi saçımı gri yaptı hemen kuaföre koştum akıtsın diye zor döndüm loreal pişmanlıktır ayrıca o kadar koyu bır renk ki anlatamam alakasız kutudakıyle.

Doğal zemin ne kadar koyu,kaç numara,uygulanan kumral kaç numara bir kumral,şuan zemin kaç numara bir renk bunları bilmeden cevap veremeyeceğim.
Şuanki renge göre istenen rengin olup olmayacağını söyleyebilirim.
Ayrıca boya boyayı açmaya çalışırsa,çok koyu saç açık tonlara oryalsiz boyanırsa turunculuk kaçınılmaz.
Atıyorum zemin 8 numara "boyalı" koyu bir zeminden açıldı ve turunculuk kaldı,
Daha sonra 10 numara bir sarıya boyandığında (küllü bile boyansa) turunculuklar tam anlamıyla kapanmayacağı gibi daha da turunculuk bırakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…