kızlar koleston perfect le normal marketlerde satılan koleston arasında ne fark var?
merhaba. saç boyası alerji yaptığı için 1,5 senedir saçlarımı boyatamıyorum. kendi saç rengim siyah. biraz ışıltı istiyorum saçlarımda, ne yaptırmam lazım sizce?
mesela sırf kumral tonu istiorsan 7.0 olanı tercih etmelisin yani 0 kumralın yoğunu demektir yanındaki rakamlar gitgide koyulaşır yada bakırlık kızıllık içerir..örneğin 7.7 yaparsan saçın çok koyu bir kumaral olur kahve tonlarında..birde her zaman istediğimiz rengi elde etmek istiyorsak onun iki ton açığına boyamalıyız..7.35 dediğin hangi markanın birde koleston çok daha koyu çıkartıor..tabi zemininde öenmli ne renk var zemininde
Kendi saçlarınız şu an açık bir sarı mı?
Bir bilgim yok malesef şampuan hakkında.
.b,canım bende mavi siyahım araştırıp duruyorum zira koaförler kadar bizde saçımızı mahvedebiliriz hemde daha ucuza:) okuduklarıma göre yogunlukla pallette acar yıpratmaz diyolar bende bi cesaret şimdi gidip alacam bakalım..sonucu bildiririm ..
Merhaba kızlar,
Bu yıl içinde saçlarımı kuaförde açtırıp karamele boyattım,bir süre sonra siyaha boyadım,daha sonra tekrar açtırıp kızıla boyattım ve sonra tekrar siyaha boyadım 4 ay önce2 gün önce kızıl yaptırmak için kuaföre gittim,öne bir tutam saçı açmayı denedi ve saç 6 cm kadar koptu ben de markete gidip yoğun kızıl boya aldım evde boyadım,sadece dipleri tuttu marketteki kız ısrarla kollestonun renk açıcısını almamı tavsiye etti,sadece boya kadar zarar veriyor,normal boyadan farkı yok dedi ama korkumdan almadım.1 hafta sonra o açıcıyı alsam evde uygulasam saçlarım yanar mı? gerçekten sadece düz boya kadar mı zarar veriyor?bilgisi,tecrübesi olan varsa lütfen yardım etsin.
canım bende mavi siyahım araştırıp duruyorum zira koaförler kadar bizde saçımızı mahvedebiliriz hemde daha ucuza:) okuduklarıma göre yogunlukla pallette acar yıpratmaz diyolar bende bi cesaret şimdi gidip alacam bakalım..sonucu bildiririm ..
Başlık da açmıştım ama fazla kimse göremedi galiba :) Arkadaşlar.Bu rengin ismi/numarası ne olabilir sizce ? maNga'nın bas gitaristinin saç rengi :) Denemek istiyorum da kısa zaman içinde :)
Eki Görüntüle 572446
selam kızlar ben saçımdaki turuncumsu bal rengi görünümden hoşlanmıyorum ışığa göre renk değişiyor gerçi ama dore yansımalar var bariz öncesinde açmıştım rengini hair plus açıcı ile sonra 7.3 kumral dorenin tamamı 6.0 koyu kumral yarısını katarak boyamıştım doreler o yüzden var 8.1 açık küllü kumralla mı 7.1 küllü kumralla mı boyasam renk çokta koyulaşmasın istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
http://c1212.hizliresim.com/14/6/gmsrx.jpg bu renk saçım
merhaba saçlarla ilgili birçok konuda yorumunu görüyorum. sanırım çok deneyen araştıran birisin. en azından benden çok bildiğin kesin bir şey danışmak istiyorum sana o yüzden. bakır renginde saçlarım. ama içinde kırmızılık var. ben kızılda en iyisi diye igora kullanıyorum. jeans color hakkında bi bilgin var mı. igora ya birazcık katsam sence zararlı olur mu?