- 3 Temmuz 2011
- 867
- 285
kızlar hangi açıcıyı tawsiye edersiniz?
palettenin yoğun açıcısı çok güzel açıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içinde mavilik olmayan doğal siyah istiyorum bi marka önerirmisiniz ?
1.1,2.1,3.1 siyahlar mavi siyahtır,1li yansımalardan uzak durmalısınız.
3.0 kullanabilirsiniz.
çoğu kişi kolestonun koyu kahvesini falan boyamış mavi siyah olmuşta kahvelerde bile var sanırım :26:
Lady daha önce sordum ama gözünden kaçtı sanırım
bu rengı nasıl elde ederım Eki Görüntüle 584338
şimdiki saç rengim de bu 2 gün önce boyadım Eki Görüntüle 584339 Eki Görüntüle 584340 Eki Görüntüle 584341
saçlarının rengi çok güzel olmuş hiç değiştirme bence
Çok teşekkür ederim :) koyu oldu acık tonlar elde etmek ıstıyordum :) Biraz değişikliğede ihtiyacım var . O renge nasıl ulasıcam yaa
Saclarım güçlüdür yınede o kadar boya karsısında güçlü durabılırmı tartısılır :) Haklısın biraz beklemelıyım
Zaten o renk için üzerine bolca balyaj attrmam gereklı dıye düşünüyorum :)
cnm ben saç rengim senın saçlarının biraz daha bakır sarısıydı saman rengıne daha yakın olanında artık kendı rengıme yskın tonlarda gidiyim dedim lorealın boyalarına bakarken ki ben dırek kumral alıcaktım.. reyondakı bayan saçların yesıllenır hos durmaz bence kızıllık olan bı ton gıder dedı loreal preference madras amber rengını önerdıEki Görüntüle 582988
aldığıma bin pişman oldum renk alakasız bır renk koyu bordo çıktı ve 3 4 yıkamaya kadar aktı kırmızı olarak aktı işin kötü tarafı ıkı kutu almıstım dıgerını kullanmadım duruyor oyle bır ay gectı suan anlamsız bır renk doğal bir kahve öneriniz varmı acaba casting serısınden özellıkle
Canım ben dün boyadım cok koyu olur diye parfumerideki bayanın önerisi üzerine palette 7.65 altın parıltılı tofte alıp boyadım ve sonunda istediğim renge kavuşabildim benm dipleri turuncu sarımsı bişeyken kızıllaştırmadı cok tatlı bi koyu karamel rengine benzer bişi oldu ben beğendim daha sonra foto cekip koyarım bakarsın canım. fakat senin kızıla döndüyse zemin rengin karamelle falan karıştırırsan belki kızıllık olmaz :/ fakat tamda bilemicem tofte dediğimde cok acık bi renk olmuo ben beğendim
Eki Görüntüle 584836 bu da sacımın şimdiki hali canım dün boyadım ilerki zamanlarda belki karamelde karıştırıp boyarım içine biraz daha acık olması için ama şuanlık gerek duymadım nasılsa boya akıo çünkü senin sacın aktıysa ve kızıllık varsa şunuda kullanabilirsin Eki Görüntüle 584837 benim sacımın 2-3 ton koyusu olur yada kızıllığı alması için kumral tavsiye ederim anca onlar atar kızıllığı
senin saçın ne renkti acaba.ben actıö sacımı orialle yıprattı biraz ..sonra uclarımı aacim küllü acık sarıyla dedim hiçç acmadı ve kırdı..senin acılmış saçın gibi uclar daha koyu tani..ne renk yapsam bilemedim