Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

saç yıpratmayan ve dökmeyen hangi boyaları önerirsiniz????loreal casting çok güzel hiç yıpratmadı ama çok akıyor rengi 1 haftada gitti başka hangileri olabilir ? ??

Saçlarım bir ton açıldı ancak :KK20: Sarı ampülde turuncumsu beyaz ampülde kumral gibi görünüyor, bir ay sonra 8.1 ile boyamayı düşünüyorum.

çoğu kişi kolestonun koyu kahvesini falan boyamış mavi siyah olmuşta kahvelerde bile var sanırım :26:

Olmaması lazım aslında,bence koyu zemine boyadıkları için çok koyu görünmüştür çok koyu siyah güneşte ya da ışığa bağlı olarak mavi siyah gibi görünebiliyor.

Olmaması lazım aslında,bence koyu zemine boyadıkları için çok koyu görünmüştür çok koyu siyah güneşte ya da ışığa bağlı olarak mavi siyah gibi görünebiliyor.
Lady daha önce sordum ama gözünden kaçtı sanırım :21:

bu rengı nasıl elde ederım $SARI TON.jpg

şimdiki saç rengim de bu 2 gün önce boyadım $Fotoğraf0639.jpg $Fotoğraf0638.jpg $Fotoğraf0642.jpg

Çok teşekkür ederim :) koyu oldu acık tonlar elde etmek ıstıyordum :) Biraz değişikliğede ihtiyacım var . O renge nasıl ulasıcam yaa :KK36::KK36:

hemen rengini değiştirme saçlarını mahvedersin...yıkadıkça açılır belki ama çok hoş olmuş cidden barbie saçları gibii :) bende kahve istiyorum kolestonun renk aktifleştirici serisini kullanıcam ama saçlarımı döker diye korkuyorum :44: azcık daha akmasını beklicem riske gerek yok :KK34:

Saclarım güçlüdür yınede o kadar boya karsısında güçlü durabılırmı tartısılır :):KK34: Haklısın biraz beklemelıyım

Zaten o renk için üzerine bolca balyaj attrmam gereklı dıye düşünüyorum :):KK52::KK52:

Saclarım güçlüdür yınede o kadar boya karsısında güçlü durabılırmı tartısılır :):KK34: Haklısın biraz beklemelıyım

Zaten o renk için üzerine bolca balyaj attrmam gereklı dıye düşünüyorum :):KK52::KK52:

benim saçlarım senin şunda istediğin renkle aynıydı ama dibim geldikçe boyattım iyice açılmaya başladı rengi şimdi koyu kumral boyadım çok güzel bir kahve oldu saçlarımın rengi kumral normalde ve açıcıyla yaparak kuaför yıprattı ki açıcıya gerek yoktu....ama seninki için
gerek var o yüzden çok yıpranır saçın...hiç bulaşma cidden çok güzel ve farklı bi saç rengin var :KK16:

cnm ben saç rengim senın saçlarının biraz daha bakır sarısıydı saman rengıne daha yakın olanında:KK43: artık kendı rengıme yskın tonlarda gidiyim dedim lorealın boyalarına bakarken ki ben dırek kumral alıcaktım.. reyondakı bayan saçların yesıllenır hos durmaz bence kızıllık olan bı ton gıder dedı loreal preference madras amber rengını önerdıEki Görüntüle 582988
aldığıma bin pişman oldum renk alakasız bır renk koyu bordo çıktı ve 3 4 yıkamaya kadar aktı kırmızı olarak aktı işin kötü tarafı ıkı kutu almıstım dıgerını kullanmadım duruyor oyle bır ay gectı suan anlamsız bır renk doğal bir kahve öneriniz varmı acaba casting serısınden özellıkle:KK43:

Canım ben dün boyadım cok koyu olur diye parfumerideki bayanın önerisi üzerine palette 7.65 altın parıltılı tofte alıp boyadım ve sonunda istediğim renge kavuşabildim benm dipleri turuncu sarımsı bişeyken kızıllaştırmadı cok tatlı bi koyu karamel rengine benzer bişi oldu ben beğendim daha sonra foto cekip koyarım bakarsın canım. fakat senin kızıla döndüyse zemin rengin karamelle falan karıştırırsan belki kızıllık olmaz :/ fakat tamda bilemicem tofte dediğimde cok acık bi renk olmuo ben beğendim

kızlar hangi açıcıyı tawsiye edersiniz?

Ben saclarımı koyu kahveye boyamıştım ilk boyadımda siyah olmuştu hatta 2 ay sonra boyam akınca Beauty toz saç acıcısıyla actım canım bende cok yıpranma yapmadı ve baya actı diplerime boya cok az yettiği için cok acılmamıştı hatta 2. ye diplerimi actım yukardaki yorumumda foto eklemiştim gördüysen eğer yani siyah sac diebilirim o kadar actı şuandada karamelin az koyusuna cevirdim turunculuk sarılık veya bi parlama yok ki benim kendi sacım cok yıpranıktı düzleştirici boya vs den acmaya zor cesaret ettim ama actığım halde eski sacım gibi dökülme veya bi yanma olmadı sürerkende sac derim cok yanıp acımadı
$TOZ AÇICI-500x500.jpg

Canım ben dün boyadım cok koyu olur diye parfumerideki bayanın önerisi üzerine palette 7.65 altın parıltılı tofte alıp boyadım ve sonunda istediğim renge kavuşabildim benm dipleri turuncu sarımsı bişeyken kızıllaştırmadı cok tatlı bi koyu karamel rengine benzer bişi oldu ben beğendim daha sonra foto cekip koyarım bakarsın canım. fakat senin kızıla döndüyse zemin rengin karamelle falan karıştırırsan belki kızıllık olmaz :/ fakat tamda bilemicem tofte dediğimde cok acık bi renk olmuo ben beğendim

$SAM_1786.jpg bu da sacımın şimdiki hali canım dün boyadım ilerki zamanlarda belki karamelde karıştırıp boyarım içine biraz daha acık olması için ama şuanlık gerek duymadım nasılsa boya akıo çünkü senin sacın aktıysa ve kızıllık varsa şunuda kullanabilirsin $P_NSlider_PDL_SB_555_280x450.jpg benim sacımın 2-3 ton koyusu olur yada kızıllığı alması için kumral tavsiye ederim anca onlar atar kızıllığı

Eki Görüntüle 584836 bu da sacımın şimdiki hali canım dün boyadım ilerki zamanlarda belki karamelde karıştırıp boyarım içine biraz daha acık olması için ama şuanlık gerek duymadım nasılsa boya akıo çünkü senin sacın aktıysa ve kızıllık varsa şunuda kullanabilirsin Eki Görüntüle 584837 benim sacımın 2-3 ton koyusu olur yada kızıllığı alması için kumral tavsiye ederim anca onlar atar kızıllığı

senin saçın ne renkti acaba.ben actıö sacımı orialle yıprattı biraz ..sonra uclarımı aacim küllü acık sarıyla dedim hiçç acmadı ve kırdı..senin acılmış saçın gibi uclar daha koyu tani..ne renk yapsam bilemedim

senin saçın ne renkti acaba.ben actıö sacımı orialle yıprattı biraz ..sonra uclarımı aacim küllü acık sarıyla dedim hiçç acmadı ve kırdı..senin acılmış saçın gibi uclar daha koyu tani..ne renk yapsam bilemedim

canım sacım acılmadan önceki zemin rengimde koyu kahveye boyamıştım ama nerdeyse siyah diyebilirim,ben beauty markalı toz acıcı ile actım Eki Görüntüle 585092 sacım acıldığında bu şekildeydi $SAM_1771.jpg hatta diplerine boya yetmediği için dipleri 2.ye actım. palettenin altın karameline boyadım fakat dipler 2.ye acıldığı için parlama turunculaşma oldu o yüzden karamel kapamadı bu fotodan da cok daha acıktı sacım yani karamelin üstüne toffteyi boyadım uclarım fotoda olduğu kadar koyu değil aslında renk ayırlmıo pek yani benm daha önce kuaförde actırdığımdan daha az yıprandı sacım ki zaten çok yıpranıktı

Son düzenleme:
X