Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

merhaba. saç boyası alerji yaptığı için 1,5 senedir saçlarımı boyatamıyorum. kendi saç rengim siyah. biraz ışıltı istiyorum saçlarımda, ne yaptırmam lazım sizce?

kızlar koleston perfect le normal marketlerde satılan koleston arasında ne fark var?

Marketteki boyalar herkesin kullanımı için olan set boya,
Koleston Perfect ise profesyonel kullanım için,çok daha geniş renk seçeneği mix tonları kontrast tonları cila boyaları vs olan tüp boyalar.
Set boyalarda oksidan oranını belirleme şansı yok kutudan genelde 6lık çıkar tüp boya alırken oranı kendimiz belirleyebilir (6,9,12) ona göre satın alabiliriz ayrı satılır.

merhaba. saç boyası alerji yaptığı için 1,5 senedir saçlarımı boyatamıyorum. kendi saç rengim siyah. biraz ışıltı istiyorum saçlarımda, ne yaptırmam lazım sizce?

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...iren-diger-dogal-yontemlertecrubelerimiz.html
Bu konuya göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:
mesela sırf kumral tonu istiorsan 7.0 olanı tercih etmelisin yani 0 kumralın yoğunu demektir yanındaki rakamlar gitgide koyulaşır yada bakırlık kızıllık içerir..örneğin 7.7 yaparsan saçın çok koyu bir kumaral olur kahve tonlarında..birde her zaman istediğimiz rengi elde etmek istiyorsak onun iki ton açığına boyamalıyız..7.35 dediğin hangi markanın birde koleston çok daha koyu çıkartıor..tabi zemininde öenmli ne renk var zemininde

zeminimde sıcak çikolata var 6.35ten açık 6.7 gibi kendi saçım koyu diplerden kendi saçım çıktı baya. bu boyanın markası loriel marjirel kuaforlerı kullandıgı boya netten sipariş vercem. 7.35 çok begendım ama cesaret edıp boyuyamıyorum.

merhaba ben uzun zamandır koyu kahve ve mavi siyah kullanan biriyim kendi saç rengimde orta kahve gibi..artık renk degişikligi düşünüyorum..kuaförlük her işlemimi kendim evde yapıyorum mesela boncuk saçı kendim takıyorum boyamı özel günlerde şekillendirme falan gibi..şimdi bunuda kendim yapmak istiyorum nasıl yapmalıyım

merhaba benim sorunum kızıl .. saç rengimi sarı yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim kuaföre gitmeden ? alt rengim kahve diplerimde kahve çıktı ..
saçım çok kısa üstlerde bolca kızılım var kurtulmak istiyorum yardımcı olursanız çook sevinirim

merhaba saçlarla ilgili birçok konuda yorumunu görüyorum. sanırım çok deneyen araştıran birisin. en azından benden çok bildiğin kesin bir şey danışmak istiyorum sana o yüzden. bakır renginde saçlarım. ama içinde kırmızılık var. ben kızılda en iyisi diye igora kullanıyorum. jeans color hakkında bi bilgin var mı. igora ya birazcık katsam sence zararlı olur mu?

Kendi saçlarınız şu an açık bir sarı mı?

Bir bilgim yok malesef şampuan hakkında.

merhaba saçlarla ilgili birçok konuda yorumunu görüyorum. sanırım çok deneyen araştıran birisin. en azından benden çok bildiğin kesin bir şey danışmak istiyorum sana o yüzden. bakır renginde saçlarım. ama içinde kırmızılık var. ben kızılda en iyisi diye igora kullanıyorum. jeans color hakkında bi bilgin var mı. igora ya birazcık katsam sence zararlı olur mu?

Merhaba arkadaşlar, Uzun yıllar saçım tümden platindi hep açıcı kullanıldı. En son kuaförün azizliğine uğradım ve güzelim saçlarımın belli yerleri bir cm kadar kısaldı, yani yandı. Ben de 5 yıllık platin maceramdan mecburen vazgeçtim ve bu sene temmuzda renk numarası 8W olan ışıltılı koyu sarımsı, açık kahve gibi bir renge geçtim. Ama saçımda sarı olan yerler tam anlamı ile boyayı tutmuyo :S tepelerim 1 cmlik uzayan saçlarım koyu altın sarısı, platinin üzerine gelen yerler ise küllü koyu bir sarı. Kuaföre tomarla para harcadım. Artık kendim evde boyamak istiyorum. Bu kutu boyaların saça zararı olurmu (mesela loreal x 8.3 açık altın sarısı) yine saçım yanar mı diye çok korkuyorum. Bu konulardaki bilgileriniz için desteğinizi bekliyorum. Resmi de ekliyorum :) ikisi de aynı saç, ışıktan farklı görünüyor, aşağı yukarı bir fikir olmuştur umarım :)
Eki Görüntüle 568168 Eki Görüntüle 568169

Merhaba kızlar,

Bu yıl içinde saçlarımı kuaförde açtırıp karamele boyattım,bir süre sonra siyaha boyadım,daha sonra tekrar açtırıp kızıla boyattım ve sonra tekrar siyaha boyadım 4 ay önce :KK43: 2 gün önce kızıl yaptırmak için kuaföre gittim,öne bir tutam saçı açmayı denedi ve saç 6 cm kadar koptu :KK43: ben de markete gidip yoğun kızıl boya aldım evde boyadım,sadece dipleri tuttu :KK43:marketteki kız ısrarla kollestonun renk açıcısını almamı tavsiye etti,sadece boya kadar zarar veriyor,normal boyadan farkı yok dedi ama korkumdan almadım.1 hafta sonra o açıcıyı alsam evde uygulasam saçlarım yanar mı? gerçekten sadece düz boya kadar mı zarar veriyor?bilgisi,tecrübesi olan varsa lütfen yardım etsin.

canım bende mavi siyahım araştırıp duruyorum zira koaförler kadar bizde saçımızı mahvedebiliriz hemde daha ucuza:) okuduklarıma göre yogunlukla pallette acar yıpratmaz diyolar bende bi cesaret şimdi gidip alacam bakalım..sonucu bildiririm ..

selam kızlar ben saçımdaki turuncumsu bal rengi görünümden hoşlanmıyorum ışığa göre renk değişiyor gerçi ama dore yansımalar var bariz öncesinde açmıştım rengini hair plus açıcı ile sonra 7.3 kumral dorenin tamamı 6.0 koyu kumral yarısını katarak boyamıştım doreler o yüzden var 8.1 açık küllü kumralla mı 7.1 küllü kumralla mı boyasam renk çokta koyulaşmasın istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.

http://c1212.hizliresim.com/14/6/gmsrx.jpg bu renk saçım

Başlık da açmıştım ama fazla kimse göremedi galiba :) Arkadaşlar.Bu rengin ismi/numarası ne olabilir sizce ? maNga'nın bas gitaristinin saç rengi :) Denemek istiyorum da kısa zaman içinde :)

$rgrdgre.jpg

canım bende mavi siyahım araştırıp duruyorum zira koaförler kadar bizde saçımızı mahvedebiliriz hemde daha ucuza:) okuduklarıma göre yogunlukla pallette acar yıpratmaz diyolar bende bi cesaret şimdi gidip alacam bakalım..sonucu bildiririm ..
.b,
merhaba ,

kuaför bir tutamda denemişti kopmuştu saçım,geçen hafta kızıla boyadım dip hariç tutmadı,cumartesi palette yoğun renk açıcı ile açtım hafif kızıl olunca yıkadım hemen saçlarım yıpranmadı pek,çok az uçlarda kuruluk var,tavsiye ederim ki benim saçım o kadar işlem gördü bir yıl içinde.

Merhaba kızlar,

Bu yıl içinde saçlarımı kuaförde açtırıp karamele boyattım,bir süre sonra siyaha boyadım,daha sonra tekrar açtırıp kızıla boyattım ve sonra tekrar siyaha boyadım 4 ay önce :KK43: 2 gün önce kızıl yaptırmak için kuaföre gittim,öne bir tutam saçı açmayı denedi ve saç 6 cm kadar koptu :KK43: ben de markete gidip yoğun kızıl boya aldım evde boyadım,sadece dipleri tuttu :KK43:marketteki kız ısrarla kollestonun renk açıcısını almamı tavsiye etti,sadece boya kadar zarar veriyor,normal boyadan farkı yok dedi ama korkumdan almadım.1 hafta sonra o açıcıyı alsam evde uygulasam saçlarım yanar mı? gerçekten sadece düz boya kadar mı zarar veriyor?bilgisi,tecrübesi olan varsa lütfen yardım etsin.

Açıcı açıcıdır boya kadar değil açıcı kadar yıpratır.
Saç zaten kopmuş açıcıyla bir kez daha risk almayın derim.
Palettenin açıcısı da oryaldir kuaförün açıcısı da.
Fark yok,bu tür şeylere inanmayın.

Palette açıcı yıpratmaz diye bir şey yok açıcı açıcıdır dediğim gibi.
Saçın geçmişi önemli marka değil.
Saç daha önce defalarca açılıp boyandıysa elbette yıpranacak hatta sonunda kopacaktır,hangi marka oryal kullanılırsa kullanılsın.
Saçını daha önce açtırmamış ya da fazla işlem uygulamamış kişiler saçlarını herhangi bir markayla açtıklarında saçın yıpranma oranını markaya göre değerlendiriyorlar,yanıltıcı bilgi veriyorlar.

selam kızlar ben saçımdaki turuncumsu bal rengi görünümden hoşlanmıyorum ışığa göre renk değişiyor gerçi ama dore yansımalar var bariz öncesinde açmıştım rengini hair plus açıcı ile sonra 7.3 kumral dorenin tamamı 6.0 koyu kumral yarısını katarak boyamıştım doreler o yüzden var 8.1 açık küllü kumralla mı 7.1 küllü kumralla mı boyasam renk çokta koyulaşmasın istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.

http://c1212.hizliresim.com/14/6/gmsrx.jpg bu renk saçım

7.1 daha uygun olur.
Zemini ya da yansımaları kapatmak için zeminden 1-2 ton daha koyu renkler tercih edilmeli.

Jeans color su bazlı bir boya oksidanlı boyanın içine eklendiğinde nasıl bir sonuç verir bilemiyorum.
Tam bir kırmızı için sadece jeans color kullanılabilir su bazlı olduğu için yıpranma olmuyor saçta.

X