- 2 Mart 2011
- 348
- 26
anladım ozaman akıtmak daha mantıklı oluyo sildirmekle uğraşmak istemem bende. zaten bikaç ton açığını istiyorum sadece beyaz sabun ve dediklerinizi kullanıcam cok teşekkür ederim :)Gereksiz yere saçınızı yormuş olursunuz çünkü zaten zemin koyuysa açık renk yine tutmayacak zemini açmayacaktır.
Boya boyayı açmaz açıcı kullanmak gerekir.
Boya silici de önerebilirim 1 kere boyanıp beğenilmeyen saçları eski haline getiriyor.
Ama yıpratma olmayacağının garantisi olmaz tabii.
Allah razı olsun bacım ya su koskoca forumda bı sen yardmcı oldun öpyorm senı ilk simile mle=)Mesaj panelinde insert image ikonu ile resim ekleyebilirsiniz,
Eğer mesaj panelinde herhangi bi ikon yoksa (sadece yazı yazmak için boş bir bölüm varsa);
Kullanıcı Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Çeşitli Seçenekler bölümünde mesaj editörünü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin.
saçıma balyaj attırmıştım ama rengini beğenmeyip boyatıtım komple. ama tekrar attırmak istiorum.
kuaför bu saça tekrar balyaj atılırsa yanar dedi ve 3 tane ürün gösterdi bunlar 1 ay kullan istediğini yaptır saçına dedi. röfle iste yaparım hiç bişey olmaz dedi.
birincisi argan yağı ve fiyatı 80 tl markası organic die bi marka.
2. si wella nın saç maskesi bu da 100 tl. 1 sene gider dedi.
3. sü de ampul şeklinde bişey kırıp saç uçlarıma sürcekmişim. bu da 48 tl.
toplamı 230 gibi bişey yapıo. çok pahalı geldi bana. ama adam çok iddalı konuştu. aranızda bunları kullanan var mı işe yarar mı cidden??
o dediklerini piyasada çok daha ucuza bulabilirsin,kuaförden alma. onlar kar yapmak için üstüne birsürü fiyat koyuyorlar. kimi kandırıyor ya,o ampül dediği piyasada 4lira,argan yağı en fazla on lira,diğer maske de en fazla sıksan 15tir.
o ampülleri o fiyata satmasından gözüm tutmadı bir kere,aynı ampüller eczanede dört lira,eczane de sahte satmıyor ya millete? tabi sen bilirsin ama burda çok daha hesaplı yöntemlerle saçlarını kendine getirebilenler var
Bu saç annemin saçı enson mayıs ayında boyamıştı acimiz acik kumral sariya yakin.bi renkti
Dün koleston 8.1 e boyadık 30 lük oksidasyonla sonuc bu
aksam flashlicekim
flashli aksam
buda sabah gunteste
laydevil yardim et lutfen turunculuk gitain en aİndan cila yap dersen yaparim boya markalarini verebilrsin merkezde rahat bulurum onlari renk acilsin diye yaptik sonuc turuncumsu bi renk off off
Sira geldi benim.soruma bu benom hic boyanmamis islem gormemis kendi sacimbi degiiklik yapmak iatedim basladim arasatirmaya bu fotografi gorunce dedim tamam yap bunu kuafor kuafor arstirsim gezdim uclaruina isilti atinca olurmus aynisi isiltiyi bu urunle veeiceklermis bu urunu daha onca hic gormedim nettede bi kac yazzidan baska biaey yok bilen var mi bu urunu saca hic zarar vermezmis sadece dogal saca yapilirmis loreal blondilane yaptirmak istiyorum hemde cok oma tedirginim fikirlerinize ihtiyacim var
eczanedeki vitamin ampüllerinden değildi daha farklıydı sanki. 48 tane varmış içinde tanesi 1 liraya gelio. çok pahalı deil aslında. maske ve yağ daha pahalı.
evt doğal yöntemlerde var doğru söylüosun. zaten yağlardan kullanıorum. maske de yapıorum ama pek bi işe yaramıo gibi. biraz daha düşüneyim en iyisi.
Cevabin icin cook tesekkur ederim yarin yaptirdiktan sonra foto kpyarim Anneminkime gelince cilanin orani nasil olsun yarim tup bir bucuk kasik20 lik oksidasyon yari cay bardagi su mu?
eczanelerde bile o uçlarına kırılıp dökülen ampuller 3,75-4 TL
saç maskesini bilmiyorum ama bu kadar pahalı olacağını sanmıyorum, arkadaşlarında dediği gibi bazı kuaförler üstüne çok fark koyuyorlar
ve argan yağı, aslında yağ değil bence söylemek istediği argan yağı 10 TL sürüyorsun sonra da çıkıyorsun, ama son zamanlarda argan yağı değilde suyu satılıyor organic ve yagından pahalı evt, bunu sürüyoruz fakat yıkamıyoruz, bu yüzden de pahalı olur ama yine araştırmaları ma göre 45-50 lira gibi birşey kızlar=)
özellikle argan yağının çok etkili olduğunu duydum kızlar, bilginize...
Sagol cok tesekkur ederim kendimden zaman kalirsa yapicam.anneminkini de son soru marka fark eder mi boya da senon onerdigin hangisi?