Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

$ffjgg.jpg bu saçı ben kendime yapabilirmiyim acep ???
saçımı koyu kumral boyamadan önce uçlar küllü sarıydı yıkadıkça akarsa boya böle bişe nasıl yaparım kuaföre güvenmiyorum artık :KK43:

saçlarım açıcılarla çok yıprandı ama saç dibim geliyo ve ben kendi rengine boyamak istiyorum doğal rengim kumral ve uzun süre boyatmamayı düşünüyorum...sadece uç kısımlarını boyicam daha çok kopar mı???bi de yeşillenmeyen bi kumral boya söylermisiniz???

slm bi sorum olacaktı arkadasımın kızıl sacını evde kendımız actık fakat tarcın bakırı gıbı bı renk cıktı açık kumral boyayacaktık fakat bu rengin üzerine tutar mı tekrar acsak olur mu yada acık kumral yapmak için ne yapmamız gerekiyor

Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak. saçlarımı evde kendim altın karamele boyuyordum. fakat çık renkten sıkılıp koyultmak istedim 4.60 altın kahve rengine boyadım altın parıltılar olur diye düşünmüştüm ama yanıldım.saçlarım çok koyu oldu kızılımsı oldu.bunun üstüne bronz kahve yapsam nasıl olur.yada ne renk yapmalıyım ki karamelin kou tonları olsun. cevap vern herkese şimdiden teşekkürler...

bende boya konusundan çekenlerdenim siteniz bu konuda yardımcı olabilir diye yeni üye oldum .Bu arada merhaba sizlere istediğim saç rengini göstermek istiyorum ama resmi yükleyemiyorum yardım edebilecek olan var mı acaba?

bende boya konusundan çekenlerdenim siteniz bu konuda yardımcı olabilir diye yeni üye oldum .Bu arada merhaba sizlere istediğim saç rengini göstermek istiyorum ama resmi yükleyemiyorum yardım edebilecek olan var mı acaba?

canım mesaj yazılan bölümün altında eklenti ekle kutucuğu var,sayfayı biraz aşağı indir solda görüceksin...ordan yükleyebilirsin

bende mi bir sorun var pc de mi anlamadım lütfen hayırsever biri bana resmi adım adım nasıl yüklicemi anlatabilir mi eklenti ekleye basıyorum dosyaları seçiyorum tmm diyorum olmuyor?

$jpg.jp.jpg $0017-4C.png.625x520_q100.jpg $300-KSteward110212.jpg $kstewartfans110112-3__46_.jpg $kstewartfans110112-3__39___1_.jpg $pattinsonlife_kstewartfans_portraitsPC__7_.jpg $kstewartfans110512-1 (5).jpg $kstewartfans110512-4 (1).jpg $KSTEWARTFANS Breaking Dawn Part 2 Press Conference Portraits (10).jpg

şimdi bayanlar dikkatle bakın bu saç kristen stewartın uzun süredir kullandığı saç rengi hiçbir değişiklik yok ama birinde karamel, birinde kahve köpüğü, birinde kapuçino,birinde kızıl, ve birinde açık sarıya yakın bir kahverengi duruyor... Sizce bu saç tam olarak ne renk??? Benim saçlarım kapuçino bu saçı elde etmek için ne yapabilirim ama asla kuaföre gidip açtıramam çünkü zaten saçlarım çok seyrek kuaför bile dökülür dedi. Sizlerin yardımını bekliyorum..

Uzun zamandan beri saçlarımı çok koyu renk kullanıyorum. Karamel balyajlara bayılıyorum. Kuaförümden balyaj istedim, bana röfle yaptı :KK43: Saçlarım uzadığında ancak ulaşabilirim değil mi istediğime ... Üzüldüm yaaaaaaaaaa... Önerileriniz var mı?

bir de gündüz ışığında karamel değil bakır renk olmuş. çok üzüldüm... mecburen boyayacağım değil mi.....:2:

arkadaşlar dün akşam saçımı silici ile loreal matrixle actım saçımda kızıl siyah kahve her renk vardı sacım yıpranmadan eşit sekilde acıldı heryeri aynı renk yıpranma yanma kopma hiç bişey olmadı üzerine kahve kramel karıştırıp boyadım bu renk cıktı.yanlız siyahtan döndügüm için kızıllıklar cok fazla .ne yaparsam kızıllıklardan kurtulurum hangi renkle bu kızıllıgı kapatırım yardımcı olursanız cok sevinirim bu rengin üzerine ne renk olur

arkadaşlar dün akşam saçımı silici ile loreal matrixle actım saçımda kızıl siyah kahve her renk vardı sacım yıpranmadan eşit sekilde acıldı heryeri aynı renk yıpranma yanma kopma hiç bişey olmadı üzerine kahve kramel karıştırıp boyadım bu renk cıktı.yanlız siyahtan döndügüm için kızıllıklar cok fazla .ne yaparsam kızıllıklardan kurtulurum hangi renkle bu kızıllıgı kapatırım yardımcı olursanız cok sevinirim bu rengin üzerine ne renk olur

ayşeee çok güzel olmuş yalnız burdan hiç turunculuk varmış gibi gözükmüyo:26:

X