- 24 Ağustos 2009
- 4.625
- 1.121
LadyEvil bana yardım et çok kararsızım aslında konuda açmıştım ama pek yazan olmadı bende burdan direk sana soruyorum
Eki Görüntüle 524076 saçımın şuanki hali bu ben en son olarak palette sıcak çikolata da karar kıldım ama arkadaşım onu boyama kötü olur loreal 630 badem kahve boya diyor rengi beğeniyorum ama turunculuk olur ve uçları kapamaz diye düşünüyorum ortaya alacalı bi renk çıksın istemiyorum sence ne yapmalıyım?:26:
Eki Görüntüle 524078 Eki Görüntüle 524083
merhaba.. ben saçımı 4-5 ay önce karamele boyatmıştm, çok tutmamiştı. Üstüne NEVACOLOR SAÇ BOYASI koyu kahve 3.0ı evde kendim boyadım doğal rengi buydu. ama bi değişiklik istiyorum şimdilerde.. Kuaförlerde malum hem çok para istiyo hem güzel yapmamıştı, güvenemiyorum kısacası. eee mevzuya gelicem bi tane istediğim saç rengi var resimlicem şu an.Onu açma işlemi vs. evde kendim nasıl boyayabilirm.. LÜtfen yardımcı oluuunn
Merhaba oncelıkle... ne yaptın cnm boyadınmı saclarını???????? sabırsızlıkla beklıyorum.. bende yogun acıcıyla actım sacımı ve turunculukların gıderılmesı ıcın bu rengı buldum. Sonucu yazarsan banada fıkır olacak..
Eki Görüntüle 528629 Bu rengi nasıl yapabiliriz?
LadyEvil; hatırlatmak için alıntı yapıyorum...
dün markete pallette sıcak çikolata almaya gittim olmayınca bende vital 5-60 tüp boya aldım, bugünde bi tutam saçımın ucunda denedim çok koyu kahve siyah gibi oldu akınca aşağıdaki renk gibi olur mu yada o renk olması için daha sonra ne yapmam lazım?
Eki Görüntüle 528938
merhaba.. ben saçımı 4-5 ay önce karamele boyatmıştm, çok tutmamiştı. Üstüne NEVACOLOR SAÇ BOYASI koyu kahve 3.0ı evde kendim boyadım doğal rengi buydu. ama bi değişiklik istiyorum şimdilerde.. Kuaförlerde malum hem çok para istiyo hem güzel yapmamıştı, güvenemiyorum kısacası. eee mevzuya gelicem bi tane istediğim saç rengi var resimlicem şu an.Onu açma işlemi vs. evde kendim nasıl boyayabilirm.. LÜtfen yardımcı oluuunn
işte dedğim saç bu..
merhaba LadyEvil herkese vakit ayırıp yardımcı oldugun icin cok tesekkurler oncelikle ben yurtdısındayım saçlarımı 4 kez palettenin yurtdısında olan acıcı serısıyle 3 kez actım bir kezde garnier 110 ve 113e boyadım saçlarım şuan altın sarı yansımalı açık turuncu palette 6.00 la içerisine 0.22 katıp boyatacagım bu turunculugu alır degil mi ? ve sonra yavas yavas sarıya dönmem yada röfle yaptırabilmem mumkun olur mu yoksa ıkı uc ay 6.00la boyayıp renk iyice otursunmu aktıkca turuncular cıkar zannediyorum ? son olarakta loreal casting amber sarı ya boyasam tutarmı bu acık turuncu sacın uzerıne ? kararszılıklar yasıyorum biliyorum ama yardımını bekliyorum.. :)
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var!! ben dogustan sarısındım ama sarısın olmaktan cok sıkılınca saclarımı koyu kumrala boyadım suan bıraz aktılar ama genede rengı hala koyu. palette bakır tarcın ıle boyasam hangı renk olur koyumu acıkmı olur. ya da acmadan nasıl kızıl bı renk elde edebılırım lutfen yardım edın
Çıkan dipler turuncu, geri kalan kısım koyu kumral olur. Tam olarak hangi rengi istiyorsunuz?
LadyEvil; hatırlatmak için alıntı yapıyorum...
dün markete pallette sıcak çikolata almaya gittim olmayınca bende vital 5-60 tüp boya aldım, bugünde bi tutam saçımın ucunda denedim çok koyu kahve siyah gibi oldu akınca aşağıdaki renk gibi olur mu yada o renk olması için daha sonra ne yapmam lazım?
Eki Görüntüle 528938
evet arkadaşlar boyamayı yaptım, resimler altta ilk hali ve son hali, Gecikme için kusura bakmayın köpek saldırısı yüzünden yaralandım 2-3 gündür işe gelmiyorum, atamadım resimleri. Sevgili arkadaşım Ladyevli nin tarifi şeklinde hazırladım boyayı, tek fark olarak ıslak saça değil de kuru saça sürdüm. sonuçtan memnunum en azından o iğrenç turunculardan bir nebze kurtuldum biraz daha doğal duruyor. Ve bir daha kuaföre tövbe , kendi saç rengime kavuşunca krepe şeklinde kendim yapıcam bundan sonra balyajımı ve bu numara ile cila yapıcam. İŞLEM ÖNCESİ SAÇIM SON RESİMDEKİ .
Eki Görüntüle 530852 Eki Görüntüle 530849 Eki Görüntüle 530850 Eki Görüntüle 530848 Eki Görüntüle 530854
merhaba LadyEvil herkese vakit ayırıp yardımcı oldugun icin cok tesekkurler oncelikle ben yurtdısındayım saçlarımı 4 kez palettenin yurtdısında olan acıcı serısıyle 3 kez actım bir kezde garnier 110 ve 113e boyadım saçlarım şuan altın sarı yansımalı açık turuncu palette 6.00 la içerisine 0.22 katıp boyatacagım bu turunculugu alır degil mi ? ve sonra yavas yavas sarıya dönmem yada röfle yaptırabilmem mumkun olur mu yoksa ıkı uc ay 6.00la boyayıp renk iyice otursunmu aktıkca turuncular cıkar zannediyorum ? son olarakta loreal casting amber sarı ya boyasam tutarmı bu acık turuncu sacın uzerıne ? kararszılıklar yasıyorum biliyorum ama yardımını bekliyorum.. :)
Lady ciğim benimde canım kuaförlerden çok yandı kk de küllü tonlarda birçok yazını gördüm artık kuaföre o kadar para veripte uzayan lastikleşen saçım olmasını istemiyorum zaten yeni yeni kendine geldi ben sana işlemlerimi anlatayım en sonda resim yükleyeyim bana yardımcı olursan çok sevinirim. şimdi 1 sne önce platin sarı gibi yaptırdım ama hep yandı saçlarım lastikleşti kestirdim sonra küllü kumral arası altın sarı balyaj istiyorum dedim aralara çikolata kahvesi balyaj attı istediğim olmadı yani sonracıma ben loreal exelance 7.1 boyadım saçlarım yeşerdi sonra gittim saça zarar vermeyen bir boya ile boyattım küllü olmaz dedi sana en iyi bakır ile 7.3 karıştıralım dedi o boya çok gzeldi hiçte yıpranmadı saçım ilk baş kahve kızıl gibi oldu sonra aktı ve uçlar altın sarı gibi oldu yani ama diplerim daha koyu bir 10 cm kendi saçım olduğu için şimdik ben küllü kumral için ne yapmalıyım uzun oldu ama birde nasıl resim yukleyeceğim
Canım ben sacımı tekrar actım turunculuklar bıraz daha azaldı. dun acmıstım bugunde iki adet 10.01 ve 1 adet 9 numara aldım once 10.1 den 1 tup 9 dan yarım suyla karıstırıp pigmentasyon yapmayı denedım sonra bıraz kurutup uzerıne yıne aynı olcek karısım boya ve 6 lık oksıdan 1 sıse 9 luk yarım kattım boyadım. Sonuc saclarım tabıkı bıraz hırpalandı fakatturuncularda azbır degısım oldu. Bu turunculuktan nasıl kurtulayım bılemıyorum ????:26::26::26: yahut yansımasız sarıdan vazgecıp altın sarısınamı boyasam dırek???:26::26::26::26: sacımın fotosunu yuklemeye calısacagım bırazdan cnm bana yardım ettttt
ladycım bana da yardımcı olabılırmısın acaba :))) cok ıhtıyacım olcak buna