Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

LadyEvil; hatırlatmak için alıntı yapıyorum...
dün markete pallette sıcak çikolata almaya gittim olmayınca bende vital 5-60 tüp boya aldım, bugünde bi tutam saçımın ucunda denedim çok koyu kahve siyah gibi oldu akınca aşağıdaki renk gibi olur mu yada o renk olması için daha sonra ne yapmam lazım?
Eki Görüntüle 528938

merhaba.. ben saçımı 4-5 ay önce karamele boyatmıştm, çok tutmamiştı. Üstüne NEVACOLOR SAÇ BOYASI koyu kahve 3.0ı evde kendim boyadım doğal rengi buydu. ama bi değişiklik istiyorum şimdilerde.. Kuaförlerde malum hem çok para istiyo hem güzel yapmamıştı, güvenemiyorum kısacası. eee mevzuya gelicem bi tane istediğim saç rengi var resimlicem şu an.Onu açma işlemi vs. evde kendim nasıl boyayabilirm.. LÜtfen yardımcı oluuunn

işte dedğim saç bu..

Eklentiler

• $551654_10151131917203827_2127545407_n.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 168
evet arkadaşlar boyamayı yaptım, resimler altta ilk hali ve son hali, Gecikme için kusura bakmayın köpek saldırısı yüzünden yaralandım 2-3 gündür işe gelmiyorum, atamadım resimleri. Sevgili arkadaşım Ladyevli nin tarifi şeklinde hazırladım boyayı, tek fark olarak ıslak saça değil de kuru saça sürdüm. sonuçtan memnunum en azından o iğrenç turunculardan bir nebze kurtuldum biraz daha doğal duruyor. Ve bir daha kuaföre tövbe , kendi saç rengime kavuşunca krepe şeklinde kendim yapıcam bundan sonra balyajımı ve bu numara ile cila yapıcam. İŞLEM ÖNCESİ SAÇIM SON RESİMDEKİ .

Yorumları ile yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim, ben sonuçtan çok memnunum saçımın uçları çok fena kesmek hiç istemiyorum, zaten kesersem eşimde beni kesicek :) adam boyatma yanıyor saçın dedikçe , bu sefer yanmıycak kesmiycem diye söz veriyorum ama her seferinde aynı sonuçlar yaşıyorum kuaför yasağı geldi bana bu yüzden, Yağlar bakımlar da pek etkili değil, ev yağlar maskeler ile doldu, tek olumlu sonucu sirkeli maskede alıyorum onu da ancak sürersem 2-3 gün yumşuyor sonra yine eski haline dönüyor

konuya açıklık getirmek istiyorum yalnız, benim saçım zaten kuaför tarafından yakılmıştı bu son işlem saçıma asla zarar vermedi hep düşük volüm oksidan nedeni ile hem de igoranın amonyaksız olarak çıkardığı boyadan kullandığım için. boyayı şidettle tavsiye ederim yanma kokma hiç bir şey yok oldukça kaliteli bir boya, sadece bir siteden buldum piyasada bulunmuyor

merhaba LadyEvil herkese vakit ayırıp yardımcı oldugun icin cok tesekkurler oncelikle ben yurtdısındayım saçlarımı 4 kez palettenin yurtdısında olan acıcı serısıyle 3 kez actım bir kezde garnier 110 ve 113e boyadım saçlarım şuan altın sarı yansımalı açık turuncu palette 6.00 la içerisine 0.22 katıp boyatacagım bu turunculugu alır degil mi ? ve sonra yavas yavas sarıya dönmem yada röfle yaptırabilmem mumkun olur mu yoksa ıkı uc ay 6.00la boyayıp renk iyice otursunmu aktıkca turuncular cıkar zannediyorum ? son olarakta loreal casting amber sarı ya boyasam tutarmı bu acık turuncu sacın uzerıne ? kararszılıklar yasıyorum biliyorum ama yardımını bekliyorum.. :)

Son düzenleme:
Şimdilik ben yardımcı olmaya çalışacağım.

Bu saçlardaki işlem röfle midir balyaj mıdır sizce?
Eki Görüntüle 528403 Eki Görüntüle 528404

Önlere saç renginden 2-3 ton açık renk krepe balyaj atılmış.

Bu renk koyu dore sarı. 8.3 veya 9.3 ile elde edilebilir. Çıkacak sonuç zemin rengine bağlı olarak değişebilir.

Numaraları aynı ama ilk boyamada resimdekinden daha koyu tutar. Bir kaç yıkamaya açılır renk. Ben yine de 6 tonlarında bir renk almanı tavsiye ederim. Artık almışsın, elindeki boyayı 7 tonlarında bir boyayla karıştırarak da uygulayabilirsin.

işte dedğim saç bu..

Bir kez boyandıysa baya kırılmıştır rengi, ama yine de açıcı şart. İstediğin renk zaten bol turuncu yansımalı bir renk olduğu için duruma göre açıcıdan sonra boyamana gerek kalmayabilir.
Açıcı olarak Palette'nin açıcısını öneririm. Yalnız çok dikkatli, homojen bir şekilde hızlıca uygulamalısın saçlarına. Biri yardımcı olursa daha iyi olur. Saçların omuzlarından uzunsa iki kutu almalısın, hatta gür ve uzunsa 3 kutu.
Açıcıyı ilk önce koyu kahve boyalı olan yerlere sürüp, 30-40 dk bekleyip diplere sürüp 10 dk sonra yıkamalısın.
Çıkan sonuç istediğin renge yakın olur. Çok alacalı olursa 8.34 açık kumral dore bakıra boyayabilirsin.

Saçların hem üst üste açıldığı için hem de açık renklere boyandığı için pigmentlerini kaybetmiştir. Pigmentsiz saçı direk boyarsan, boya pigmentleri saçta tutunacak pigment bulamadığı için istediğin sonucu elde edemezsin. İlk önce saçlarına cila yapmalısın, cila tarifi ilk sayfada mevcut.

Cilayı 6.1 ile, boyamayı 6.0 ile yaparsın gereksiz yeşillenmeyi de önlemiş olursun. Açık renk saça mavi bazlı renkleri direk uygulayınca yeşerme oluyor.

Evet 11 numaralı saçın üzerine 8.34(amber sarı) tutar.

Eğer kararsızsan iyice düşünüp, karar verip öyle boyamanı tavsiye ederim. Çünkü koyu kumrala boyarsan, açık renklere dönmen zor olabilir.

Lady ciğim benimde canım kuaförlerden çok yandı kk de küllü tonlarda birçok yazını gördüm artık kuaföre o kadar para veripte uzayan lastikleşen saçım olmasını istemiyorum zaten yeni yeni kendine geldi ben sana işlemlerimi anlatayım en sonda resim yükleyeyim bana yardımcı olursan çok sevinirim. şimdi 1 sne önce platin sarı gibi yaptırdım ama hep yandı saçlarım lastikleşti kestirdim sonra küllü kumral arası altın sarı balyaj istiyorum dedim aralara çikolata kahvesi balyaj attı istediğim olmadı yani sonracıma ben loreal exelance 7.1 boyadım saçlarım yeşerdi sonra gittim saça zarar vermeyen bir boya ile boyattım küllü olmaz dedi sana en iyi bakır ile 7.3 karıştıralım dedi o boya çok gzeldi hiçte yıpranmadı saçım ilk baş kahve kızıl gibi oldu sonra aktı ve uçlar altın sarı gibi oldu yani ama diplerim daha koyu bir 10 cm kendi saçım olduğu için şimdik ben küllü kumral için ne yapmalıyım uzun oldu ama birde nasıl resim yukleyeceğim

Eklentiler

• $DSC03183.JPG
    39,5 KB · Görüntüleme: 203
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var!! ben dogustan sarısındım ama sarısın olmaktan cok sıkılınca saclarımı koyu kumrala boyadım suan bıraz aktılar ama genede rengı hala koyu. palette bakır tarcın ıle boyasam hangı renk olur koyumu acıkmı olur. ya da acmadan nasıl kızıl bı renk elde edebılırım lutfen yardım edın

Çıkan dipler turuncu, geri kalan kısım koyu kumral olur. Tam olarak hangi rengi istiyorsunuz?

Çıkan dipler turuncu, geri kalan kısım koyu kumral olur. Tam olarak hangi rengi istiyorsunuz?

ccanım ıkı secenek var ya tarcın bakır ıstıorum yada yaprak dokumundekı ferhundenın sacı .ferhundenın sacı yanı koyu kızıl ole cart kırmızı degıl koyu kumralın ustune hangı boyayla boyamam lazım kalıp sbaunla yıkayıp akıtıcm bıraz olmazsa

scım bu renktte altında zemın olarak sarı vardı koyu kızıl ama kendını bellı eden kızıl ıstıorm yardım edın kızlar

Eklentiler

• $aaa.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 154

Slania'nın da dediği gibi renk açılır ama direkt o renge döner mi bilemiyorum.
Flaşlı resim olduğu için daha açık görünmüştü demek ki zemin daha koyuymuş.
Ama hemen boyamayın açılmasını bekleyin rengin.
Daha sonra tekrar yüksek vol.ile boyanabilir.

Sonucu beğenmenize sevindim.
15 gün kadar sonra aynı işlemi tekrar yapabilirsiniz daha iyi sonuç için.

Rica ederim,
Evet alır ama önce pigmentasyon yapmak gerekir çabuk akmaması için.
Ambre sarının numarası kaç? Zeminden daha açık değilse tutar.

Saç rengi turuncumsu bir sarı,küllü kumral çok riskli mutlaka yeşerme olur.
Açık ya da orta küllü öneremiyorum bu yüzden.
Baya doreli olduğu için cila da öneremiyorum.
Koyu küllü kumral önerebilirim sadece 6.1
Ama risk alırım diyorsanız doreliği biraz almak için 7.1 ve 7.0 karışımıyla cila yapın önce,turunculuğun durumuna göre boya yapın.

Resim olsa daha iyi olur.
Tek seferde tamamen kapanması zor eğer çok turunculuk varsa altın sarısı turuncu zemin üzerinde daha da turuncu bir hal alabilir o da riskli yani.
7 tonlarıyla tekrar cila dene bence.

ladycım bana da yardımcı olabılırmısın acaba :))) cok ıhtıyacım olcak buna

Slania'nın da dediği gibi tarçın bakır olmaz.
Sarı doğal zemin üzerine çok iyi olurdu.
Ama boyalı ve koyu zemine olmaz malesef.

Koyu kızıl belki ama boyalı zemin zor açılır tam rengi vermeyebilir kızıl tonlarında da.
Tam olarak nasıl bir kızıl olduğunu resim olarak eklerseniz daha iyi yardımcı oluruz.
Tam kızıl için çok kısa bir süre kırmızı açıcı uygulayabilirsiniz saça.
Fazla beklemesine gerek olmaz saçı çok zorlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…