peki 5-60 palette tutar mı?son yazdığınız bu boya içinde mi geçerli
"Flaşlı çekim olduğu için saç olduğundan daha açık da görünüyor olabilir gün ışığında flaşsız bir resim olsa daha iyi olur ama
Gördüğüm resme göre söyleyecek olursam koyu kalan uçlara kadar 6lık oksidanla,koyu uçlara 9luk oksidanla boya hazırlanıp boyanmalı"
Şu kısmı palette 5-60 için söylemiştim belirtmemişim :)
Saçın koyu olmayan tarafları için 6lık yeter gibi görünüyor.yardımın için çok teşekkr ederim LadyEvil
Arkadaşım boyam geldi ancak siparişim ve Faturada igora vibrance 9.5-1 olarak yazılmış, ancak gelen ürün kutusunda igora vibrance 9 1/2-1 olarak geldi ? bunlar farklı renkler mi acaba _ şimdi aldığımı yere de sorucam gerçeği ama ellerinde olmayan bir ürünse aynı işi görür demelerine karşılık soruyorum...
Kızlar, dün kuaförle konuştum saçımı boyama konusunda. yaklaşık 13 aydır boyamıyorum hamilelik döneminde doktor izin vermedi öyle kaldı. şuan ombre hair gibi duruyorbeğenmiyorum bence hoş değil. Boyalarımı aldım hazır, lakin emzirme döneminde saç boyası tutmaz dediler. Kuaför ben bi kere oreyalle açtım açmadı, boşuna uğraşma dedi.
Haliyle çok üzüldüm sizce hakkat payı varmıdır? :44:
bu arada benim saçlarım koyu. igora 12 22 le oryalsiz açmayı düşünüyorum. LadyEvilin tavsiyyesiyle akos mavide ilave etmeği düşünüyorum.
Lady selam.. ben saclarımı en son kızıldan koyu kullu kumrala boyayıp artından rofle setıyle rofle yapıp sonrasında akıtıp uzerıne yogun acıcı uygulaamıs bulunmaktayım
tabıkı turuncularım oldu ama cok koyu degıl sarılı turunculu .. normal ısıktacok bellı olmuyor hatta.. Resım cektım ancak yukleyemedım pc ye.. ben su 9.5-1 ıle cıla yapsam o turunculukları alırmıyım?? yoksa acık bır kullu tonamı boyayım??? yahut bırkez daha acıp ondan sonramı cıla yapayım??? cok kararsızım nolurr yardımmmmm
bu arada kesınlıkle koyu ıstemıyor guzel bır sarı ıstıyorum..
yardımların ıcın sımdıden saol cnmmmm
Kızlar, dün kuaförle konuştum saçımı boyama konusunda. yaklaşık 13 aydır boyamıyorum hamilelik döneminde doktor izin vermedi öyle kaldı. şuan ombre hair gibi duruyorbeğenmiyorum bence hoş değil. Boyalarımı aldım hazır, lakin emzirme döneminde saç boyası tutmaz dediler. Kuaför ben bi kere oreyalle açtım açmadı, boşuna uğraşma dedi.
bu arada benim saçlarım koyu. igora 12 22 le oryalsiz açmayı düşünüyorum. LadyEvilin tavsiyyesiyle akos mavide ilave etmeği düşünüyorum.
arkadaşlar saçım kahve evde saçımı açacağız ve açınca turuncumsu yansımalar oluyo ya işte bunu gidermenin tamamen sarı yansımalı olmasının yolu hangi küllü boyadan geçiyor?????:26::26:
Şuan zemin kaç tonlarında?
Daha açık bir renk istiyorsan önce açık renkle boyama sonra cila yapılmalı.
Ama rengi koruyup sadece turunculuk gidermekse amaç o zaman cila yeterli olur diye düşünüyorum.
Ama zemin rengi cila boyasından çok koyu olmasın yani boya 9sa zemin 7den yukarı olmasın.