Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

peki 5-60 palette tutar mı?son yazdığınız bu boya içinde mi geçerli:KK17:

"Flaşlı çekim olduğu için saç olduğundan daha açık da görünüyor olabilir gün ışığında flaşsız bir resim olsa daha iyi olur ama
Gördüğüm resme göre söyleyecek olursam koyu kalan uçlara kadar 6lık oksidanla,koyu uçlara 9luk oksidanla boya hazırlanıp boyanmalı"

Şu kısmı palette 5-60 için söylemiştim belirtmemişim :)

Son düzenleme:
"Flaşlı çekim olduğu için saç olduğundan daha açık da görünüyor olabilir gün ışığında flaşsız bir resim olsa daha iyi olur ama
Gördüğüm resme göre söyleyecek olursam koyu kalan uçlara kadar 6lık oksidanla,koyu uçlara 9luk oksidanla boya hazırlanıp boyanmalı"

Şu kısmı palette 5-60 için söylemiştim belirtmemişim :)

yardımın için çok teşekkr ederim LadyEvil:KK71:

merhabalar. benim de bir sorum olacak: saçımı yıllardır kızılın çşitli tonlarına boyuyorum şu an da kırmızıya yakın bir kızıl. ama artık kızıldan sıkıldım ve kendi saçıma yakın bir renk olsun istiyorum. kendi saç rengim de açık kumral (sarıya yakın)
kuaförüm kızılı açamayacağnı söyledi ben de evde kullanılan açıcılardan mı alsam dedim ama açar mı diye kararsız kaldım. ne dersiniz?imkansız mı kızıldan kurtulmak?

Arkadaşım boyam geldi ancak siparişim ve Faturada igora vibrance 9.5-1 olarak yazılmış, ancak gelen ürün kutusunda igora vibrance 9 1/2-1 olarak geldi ? bunlar farklı renkler mi acaba _ şimdi aldığımı yere de sorucam gerçeği ama ellerinde olmayan bir ürünse aynı işi görür demelerine karşılık soruyorum...

Merhaba oncelıkle... ne yaptın cnm boyadınmı saclarını???????? sabırsızlıkla beklıyorum.. bende yogun acıcıyla actım sacımı ve turunculukların gıderılmesı ıcın bu rengı buldum. Sonucu yazarsan banada fıkır olacak..:KK16:

:KK16:Lady selam.. ben saclarımı en son kızıldan koyu kullu kumrala boyayıp artından rofle setıyle rofle yapıp sonrasında akıtıp uzerıne yogun acıcı uygulaamıs bulunmaktayım:KK9:
tabıkı turuncularım oldu ama cok koyu degıl sarılı turunculu .. normal ısıktacok bellı olmuyor hatta.. Resım cektım ancak yukleyemedım pc ye.. ben su 9.5-1 ıle cıla yapsam o turunculukları alırmıyım?? yoksa acık bır kullu tonamı boyayım??? yahut bırkez daha acıp ondan sonramı cıla yapayım??? cok kararsızım nolurr yardımmmmm:KK52::KK52::KK52:

bu arada kesınlıkle koyu ıstemıyor guzel bır sarı ıstıyorum..
yardımların ıcın sımdıden saol cnmmmm:KK16:

Son düzenleme:
Kızlar, dün kuaförle konuştum saçımı boyama konusunda. yaklaşık 13 aydır boyamıyorum hamilelik döneminde doktor izin vermedi öyle kaldı. şuan ombre hair gibi duruyor :KK53: beğenmiyorum bence hoş değil. Boyalarımı aldım hazır, lakin emzirme döneminde saç boyası tutmaz dediler. Kuaför ben bi kere oreyalle açtım açmadı, boşuna uğraşma dedi.:KK50::KK50:
Haliyle çok üzüldüm sizce hakkat payı varmıdır? :44:
bu arada benim saçlarım koyu. igora 12 22 le oryalsiz açmayı düşünüyorum. LadyEvilin tavsiyyesiyle akos mavide ilave etmeği düşünüyorum.

Kızlar, dün kuaförle konuştum saçımı boyama konusunda. yaklaşık 13 aydır boyamıyorum hamilelik döneminde doktor izin vermedi öyle kaldı. şuan ombre hair gibi duruyor :KK53: beğenmiyorum bence hoş değil. Boyalarımı aldım hazır, lakin emzirme döneminde saç boyası tutmaz dediler. Kuaför ben bi kere oreyalle açtım açmadı, boşuna uğraşma dedi.:KK50::KK50:
bu arada benim saçlarım koyu. igora 12 22 le oryalsiz açmayı düşünüyorum. LadyEvilin tavsiyyesiyle akos mavide ilave etmeği düşünüyorum.

Cnm kısıye gore degısırmı bılmıyorum ama hıcte sanmıyorum. Ben emzırme donemınde baya boyadım sacımı gayette ıyı tutuyor.. Regl donemı cınde aynı seyı soylerler mesela ama ondada bır problem yasamadım ben hıc..

Boyalarını almıssın sanırım zaten boya gıtsın %90 tutar zaten ıstısnalar harıc... :KK16:

arkadaşlar saçım kahve evde saçımı açacağız ve açınca turuncumsu yansımalar oluyo ya işte bunu gidermenin tamamen sarı yansımalı olmasının yolu hangi küllü boyadan geçiyor?????:26::26:

Son düzenleme:

Uploaded with ImageShack.us[/QUOTE]

yaaa mükemmel doğal bi sarı bu nasıl elde edilir ki:KK52:

uç kısımlardaki sarılar??mükemmel bi renk ya çok yumuşak

saçımı açtıktan sonra bunu nasıl elde edebilirm ki:26:

valla epey yazı okudum kumral saçlar için.daha önceleri kumrala boyadıgımda mutlaka kızıllık oluyordu.bende 9.1 küllü aÇIK SARI,7.1 KÜLLÜ KUMRAL,ve mix maviden nohut kadar karıştırıp saçımı boyadım.tüm kızıllıklar gitti.çok küllü koyu kumral oldum.çünkü saçımın rengi orta kahveydı.bır kaç ay sonra 10.1 ile boyuycam.tabı dıger renklerı karıstırarak....anladımkı boyalar mix mavi katmadan kızıllık gitmiyor.kumral olmak isteyenlere duyurulur.....

Kızlar Merhaba...
Saçlarımı açmak istiyorum 6 ay önce siyahtı açıcıyla açtım dipler sarı altlar koyu oldu ertesi gün koyu kumrala boyadım daha sonlararıda lorealin 35.5le boyadım bu kadar oldu.. Yanlış renge mi boyuyorum?

Son düzenleme:
$Görüntü0004.jpg $Görüntü0007.jpg saçlarım şu an böyle ):

:KK16:Lady selam.. ben saclarımı en son kızıldan koyu kullu kumrala boyayıp artından rofle setıyle rofle yapıp sonrasında akıtıp uzerıne yogun acıcı uygulaamıs bulunmaktayım:KK9:
tabıkı turuncularım oldu ama cok koyu degıl sarılı turunculu .. normal ısıktacok bellı olmuyor hatta.. Resım cektım ancak yukleyemedım pc ye.. ben su 9.5-1 ıle cıla yapsam o turunculukları alırmıyım?? yoksa acık bır kullu tonamı boyayım??? yahut bırkez daha acıp ondan sonramı cıla yapayım??? cok kararsızım nolurr yardımmmmm:KK52::KK52::KK52:

bu arada kesınlıkle koyu ıstemıyor guzel bır sarı ıstıyorum..
yardımların ıcın sımdıden saol cnmmmm:KK16:

Şuan zemin kaç tonlarında?
Daha açık bir renk istiyorsan önce açık renkle boyama sonra cila yapılmalı.
Ama rengi koruyup sadece turunculuk gidermekse amaç o zaman cila yeterli olur diye düşünüyorum.
Ama zemin rengi cila boyasından çok koyu olmasın yani boya 9sa zemin 7den yukarı olmasın.

Bu konuda fikrim yok VaniL. :44:
Regl dönemi için de aynı şey söylenir regl döneminde vücut ısısı değişimi vs etkiliyor boyayı ama emzirme döneminde aynı şey olur mu bilmiyorum.

arkadaşlar saçım kahve evde saçımı açacağız ve açınca turuncumsu yansımalar oluyo ya işte bunu gidermenin tamamen sarı yansımalı olmasının yolu hangi küllü boyadan geçiyor?????:26::26:

yaaa mükemmel doğal bi sarı bu nasıl elde edilir ki:KK52:

uç kısımlardaki sarılar??mükemmel bi renk ya çok yumuşak

saçımı açtıktan sonra bunu nasıl elde edebilirm ki:26:
[/QUOTE]

Açtıktan sonra cila yapmak gerekiyor istenmeyen yansımalar için.
Önce istenen tona kadar açıp sonra cila yapmak gerekiyor.
Sonra isteniyorsa boya.

Resimdeki rengi (özellikle dipler) elde edilmesi çok zor küllü sarı.
Elde edilse bile saçta tutulması çok zor küllü yansıma çabuk akıyor.
15günde bir küllü cila yapmak gerekiyor.
Devamı da doğal saç üzerine oryal kullanılmış gibi.

bende emziriyorum 9 ayın acısını cıkartırcasına nerdeyse her hafta boyuyorum gayette tutuyo :21:

Şuan zemin kaç tonlarında?
Daha açık bir renk istiyorsan önce açık renkle boyama sonra cila yapılmalı.
Ama rengi koruyup sadece turunculuk gidermekse amaç o zaman cila yeterli olur diye düşünüyorum.
Ama zemin rengi cila boyasından çok koyu olmasın yani boya 9sa zemin 7den yukarı olmasın.

Canım ben sacımı tekrar actım turunculuklar bıraz daha azaldı. dun acmıstım bugunde iki adet 10.01 ve 1 adet 9 numara aldım once 10.1 den 1 tup 9 dan yarım suyla karıstırıp pigmentasyon yapmayı denedım sonra bıraz kurutup uzerıne yıne aynı olcek karısım boya ve 6 lık oksıdan 1 sıse 9 luk yarım kattım boyadım. Sonuc saclarım tabıkı bıraz hırpalandı fakatturuncularda azbır degısım oldu. Bu turunculuktan nasıl kurtulayım bılemıyorum ????:26::26::26: yahut yansımasız sarıdan vazgecıp altın sarısınamı boyasam dırek???:26::26::26::26: sacımın fotosunu yuklemeye calısacagım bırazdan cnm bana yardım ettttt :KK16::KK16::KK16:

X