Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Slania'nın da dediği gibi tarçın bakır olmaz.
Sarı doğal zemin üzerine çok iyi olurdu.
Ama boyalı ve koyu zemine olmaz malesef.

Koyu kızıl belki ama boyalı zemin zor açılır tam rengi vermeyebilir kızıl tonlarında da.
Tam olarak nasıl bir kızıl olduğunu resim olarak eklerseniz daha iyi yardımcı oluruz.
Tam kızıl için çok kısa bir süre kırmızı açıcı uygulayabilirsiniz saça.
Fazla beklemesine gerek olmaz saçı çok zorlamaz.

canım kırmızı acıcı dedıgın ne oluor tam olarak anlıyamadım normal oryal degıl yaınnı

..................yuklendımı resım

$ferhunde2.jpg ............................

Akaju kestane bu renk muhtemelen.
Ama boyalı zeminde birebir tutmaz en azından ilk seferde.
Birkaç boyamadan sonra renk oturabilir.
Kırmızı açıcı da oryal içinde kızıl pigmentler var.
Aslında pek gerek yok ama ilk boyamada da bu rengi kesin elde edersiniz diyemem.
$4_56.jpg $4_65.jpg

$untitled.png

Son düzenleme:
Akaju kestane bu renk muhtemelen.
Ama boyalı zeminde birebir tutmaz en azından ilk seferde.
Birkaç boyamadan sonra renk oturabilir.
Kırmızı açıcı da oryal içinde kızıl pigmentler var.
Aslında pek gerek yok ama ilk boyamada da bu rengi kesin elde edersiniz diyemem.
Eki Görüntüle 532724 Eki Görüntüle 532725

Eki Görüntüle 532726

canım gercekten cok tesekkur ederım acmadan yapamıycam bunu ben ozaman.kızıl ıcın ıllakı acmam gerekıcek yanı

canım gercekten cok tesekkur ederım acmadan yapamıycam bunu ben ozaman.kızıl ıcın ıllakı acmam gerekıcek yanı

Kendini belli eden demişsiniz açıcısız tutar ama kendini belli eder mi bilemiyorum :)
Doğal ve açık zemin her renk boya için en uygun zemindir.
Şöyle söyleyeyim; zemin 6 ve yukarı bir tondaysa yüksek vol.oksidan kullanın ya da çok kısa süre bekleterek oryal.
Ama 7 ve aşağısıysa (koyu dediğinize göre aşağısı değildir ama) direkt boyayın.

Kendini belli eden demişsiniz açıcısız tutar ama kendini belli eder mi bilemiyorum :)
Doğal ve açık zemin her renk boya için en uygun zemindir.
Şöyle söyleyeyim; zemin 6 ve yukarı bir tondaysa yüksek vol.oksidan kullanın ya da çok kısa süre bekleterek oryal.
Ama 7 ve aşağısıysa (koyu dediğinize göre aşağısı değildir ama) direkt boyayın.

avonun 6.56 akaju kızılıyla boyamaya kararverdım sızın bılgılerınız sayesınde.ama yogun akaju kızıl ne oluorr anlıyamıorum farkını.onun numarasıda 5.65 .o kadar yararınız dokundukı valla allah razı olsun:)

avonun 6.56 akaju kızılıyla boyamaya kararverdım sızın bılgılerınız sayesınde.ama yogun akaju kızıl ne oluorr anlıyamıorum farkını.onun numarasıda 5.65 .o kadar yararınız dokundukı valla allah razı olsun:)

6 doğru seçim 4 koyu kalabilirdi.
Boya numaralarını bilmek gerekiyor farkı anlamak için noktadan önceki numaralar rengin açıklığını koyuluğunu belirler.
Noktadan sonrakiler de yansımayı,noktadan bir önceki numara ana yansıma,diğeri de daha az yoğun olan yansıma.
5 numara akaju yansıma oluyor 6 ise kızıl
6.56 akajuluğu yoğun bir akaju kızıl,5.65 de kızıllığı yoğun bir akaju kızıl olur.
Noktadan önceki 6 da 5ten bir ton açık ana ton.

Rica ederim :)

boyamadan oncekı sac rengı benımkıne yakın evet kesınlıkle bu olmalı. 3 hafta fılan daha bekleyıp ıyıce aktıktan sonra bu boyayla boyayacagım.resımlerımı burdan yayınlarım gercekten sonsuz tesekkurler o kadar yararınız dokundukı

Rica ederim bekliyoruz resimleri :)

evet arkadaşlar boyamayı yaptım, resimler altta ilk hali ve son hali, Gecikme için kusura bakmayın köpek saldırısı yüzünden yaralandım 2-3 gündür işe gelmiyorum, atamadım resimleri. Sevgili arkadaşım Ladyevli nin tarifi şeklinde hazırladım boyayı, tek fark olarak ıslak saça değil de kuru saça sürdüm. sonuçtan memnunum en azından o iğrenç turunculardan bir nebze kurtuldum biraz daha doğal duruyor. Ve bir daha kuaföre tövbe , kendi saç rengime kavuşunca krepe şeklinde kendim yapıcam bundan sonra balyajımı ve bu numara ile cila yapıcam. İŞLEM ÖNCESİ SAÇIM SON RESİMDEKİ .

Eki Görüntüle 530852 Eki Görüntüle 530849 Eki Görüntüle 530850 Eki Görüntüle 530848 Eki Görüntüle 530854

Cnm oncelıkle gecmıss olsun......:naz

ben sana bır sey soracagım tonlama karısımı ; 1 cay bardagı su + 1 yemek kaşığı %6 lık oksıdan ve boyanın yarısı degılmı?????:26:

bu karısımı mnasıl uyguladın anlatırmısın...:KK16:

Cnm oncelıkle gecmıss olsun......:naz

ben sana bır sey soracagım tonlama karısımı ; 1 cay bardagı su + 1 yemek kaşığı %6 lık oksıdan ve boyanın yarısı degılmı?????:26:

bu karısımı mnasıl uyguladın anlatırmısın...:KK16:

Tarif bu evet,ama 1 çay bardağı suya yarım tüp boya fazla.
Tarif baya sulu olmalı boya karışım o şekilde olacak şekilde eklenmeli.
Saç uzunsa tarif ona göre hazırlanmalı 6lık oksidan 1buçuk yemek kaşığını geçmesin.
Ben nemli saça öneriyorum nemli saç tutar cilayı.
Islak saçı hafif kurulayarak her yere eşit dağılacak şekilde uygulanıyor.

Saç rengi turuncumsu bir sarı,küllü kumral çok riskli mutlaka yeşerme olur.
Açık ya da orta küllü öneremiyorum bu yüzden.
Baya doreli olduğu için cila da öneremiyorum.
Koyu küllü kumral önerebilirim sadece 6.1
Ama risk alırım diyorsanız doreliği biraz almak için 7.1 ve 7.0 karışımıyla cila yapın önce,turunculuğun durumuna göre boya yapın.

teşekkür ederim canım öyle yapıcam artık

Tarif bu evet,ama 1 çay bardağı suya yarım tüp boya fazla.
Tarif baya sulu olmalı boya karışım o şekilde olacak şekilde eklenmeli.
Saç uzunsa tarif ona göre hazırlanmalı 6lık oksidan 1buçuk yemek kaşığını geçmesin.
Ben nemli saça öneriyorum nemli saç tutar cilayı.
Islak saçı hafif kurulayarak her yere eşit dağılacak şekilde uygulanıyor.

Canım benım saclarım onden katlı gelıyor ve belımle omuzlarımın tam ortasında dıyebılrım.. OOOffffff OOfffff kart okuyucumu cocuklar bozdu yukleyemıyorum resım ama yarın almaya calısır ve yuklerım buyuk ıhtımalle daha net olur senın ıcınde...Ben sımdılık soyle dıyeyım; 1 bucuk cay bardagı su +1 bucuk yemek kasıgı 6 lık oksıdan ve yarım tup boya kullansam:26::26: ısımı gorur gıbı geldı..

kac dakıka bekleteyım yarım saat yetermı?
birde duruladıktan sonra sac kremı sureyımm

LadyEvil yıne cok soru sordum sanırım...:KK52:

Son düzenleme:
jnm bnm saç rengi aynı bu resimdeki gibi..uçları da böle olsun istiyorum...kuaföre gidip ne dememm lazım??

YA kızlar yardım istiyorum ben beyaz tenliyim hem baya bi beyaz saçlarımı 1 buçuk yıldır hep siyah bidiğin kömür gibi kendi saç rengim koyu khve siyaha bi nebze yakın fakat çok sıkıldım bu renklerden hep koyu hep koyu artk kuaföre gittim 70 liraya açarız toplam 100 liraya düz bi renge boyayabiliriz dediler bndd biraz açıklı koyulu yani sarının tonlarında hem açık hem koyu istiyorum sonra ark biriyle konuştuk senn siyah olduğu için saçını açacaz derken iice yakarlar dedi bilemedimkii yaa $sinem-kobal-saclari-fb0f07[1].jpg hayalimdeki bu ama ne ler yapmam gerekio beklemem mi gerekio hiç bi bilgim yok :44:

YA kızlar yardım istiyorum ben beyaz tenliyim hem baya bi beyaz saçlarımı 1 buçuk yıldır hep siyah bidiğin kömür gibi kendi saç rengim koyu khve siyaha bi nebze yakın fakat çok sıkıldım bu renklerden hep koyu hep koyu artk kuaföre gittim 70 liraya açarız toplam 100 liraya düz bi renge boyayabiliriz dediler bndd biraz açıklı koyulu yani sarının tonlarında hem açık hem koyu istiyorum sonra ark biriyle konuştuk senn siyah olduğu için saçını açacaz derken iice yakarlar dedi bilemedimkii yaa Eki Görüntüle 533550 hayalimdeki bu ama ne ler yapmam gerekio beklemem mi gerekio hiç bi bilgim yok :44:

bekle bekle nereye kadar canım yha... bekleyınce kendılıgındenmı donecek bu renge :KK53::KK53::KK53:

bu renge mutlaka acıcı sart, palette le kendın ac dıyebılırdım ama ıstedıgın gıbı yapamazsın buyuk olcude emınım... Onun ıcın ıyı bır kuafore gıtt .. tabıkı yıpranacak sacların bunun kacarı yok ama oyle olacak dıyede bırsey yapmayacakmısın:KK36:
Sac bakım kremlerı ve dogal kurlerle kısa zamanda toparlayabılırsın saclarını.. kı bu; saclarıını 1 sene ıcınde renkten renge donduren bırı olarak benım sahsı dusuncem.. evet saclarım arka arkaya acıcı yuzunden bayagı yıprandı benımama bakımlarla gozle gorulur sekılde ıyı duruma gelıyorlarr ınsallah... Neyse cnm tavsıyem ıstedıgınden vazgecme ... bır bayan arada boyle degısıklıkler yapmalı kendınde :KK34::KK34:

X