bende danışmak istiyorum mmkünse şaçlarımın diplerinde platinsarı var üstüne gölge attırdım ama tonu tam tutmuyor ve sık değil, şimdi ise hep dip boyam geldi hemde tekrr saçımı sarı istiyorum saçlarım koyu kestane kahve tonlarında evde kendim şaç açıçılarla acabilirmym palettenin vekolestonun saç acıcıları varmış üstüne tekrr boya yaptırmam gerkr mi teşekkürler
Şu anki saç rengi tam olarak kaç tonlarında,bakırlık yoğunluğu nasıl,resim eklerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Ama önerim sandre ve küllü tonları barındıran 9 tonlarında bir sarı.
Oksidan + dore renkler saça turunculuk katabilir,10.0 ve 10.03 karışımı daha iyi olabilir.
03 olması dorenin doğallaştırıldığını yoğunluğunun azaltıldığını gösterir ama 30luk oksidanla kullanıldığında nasıl bir sonuç olur emin değilim.
ben değiştireyim bunu o zaman altın olmayanından alıyım
Şu anki renkten 1 ton koyu ve küllü bir renkle karıştırabilirsiniz.
bahsettiğin dorelikle böyle bi renk mi olur? Hiç anlamıyorum renklerden
şu an elimde 4 kutu botya var yani açık tütün kumral.onunla küllü kumralı karıştırsam olmaz mı?yeni boya almak istemiyorum.ama olmaz diyorsanız mecburen alırız artık.
Merhaba,özel mesajınızı da okudum rengi kafamda canlandıramadım çok fazla işlem görmüş ve dipler de gelmiş,tam resim eklerseniz daha iyi yardımcı olurum.
Platin,aralarda kaç tonlarında gölge var?
Reklamını izlediğimde insanlar güvenip bu boyayı alacak ve herkesin saçında bu kadar açık olmayacak,hayal kırıklığına uğrayacaklar dediğim renk. :)
Hayır,koyu kahveyi direkt bu derece açık hale getirmez.
Modellerin saçları boyanmadan önce platine yakın bir renge kadar açılır,istenen rengin birebir tutması için.
O yüzden açılmamış saçta bu kadar açık bir çikolata kahve olmaz.
Eki Görüntüle 480702 bu ilk resmi nasıl elde edebilirim??? bi blogda 6.64 tonu demişler.. ama bilemedim...
ahh yazını görmeden aldım boyadım:) koleston terrakota 6\74 aldım resimdeki renk cok güzel tam istedigim renk... sonuç koyu çikolata kahve oldu biraz actı yani neyapayım şimdi 15 sonra falan tekrar aynı rengı alıp boyasam acarmı yoksa renk acıcı kullanıp sonra aynı rengi boyasamen kısa zamanda son rengin resmini koyarım buraya
boyayı bi tutama denedim ve turuncu olmadan açıldı sanırım tamamını buna boyayacağım
yardımınız için çok teşkkür ederm:) röfleyi kuför bayan yalnız açtı ütüne cila boya bişeycik uygulamadı kalan kahva sacımıda bitkisel boya ile olabilck en acık kumrala direkt boyadı, şaçım su an dört renkplatin, acık sarı röfle, kumralla kestane tonu bi geçiş ve altında koyu kestane sacım çok fena vallahi:))
Zemin platin olmadığı sürece bu kadar açık bir renk olmaz,zemin rengi ne renk?
Platinden koyuysa ve oryal kullanılmadıysa bahsettiğiniz boya (6.64) ya da benim önereceğim Nevacolor 86.40 istediğiniz renkte değil ikinci renkte tutar.
Zemin çok koyuysa o da tutmaz.
Çok teşekkür ederim. Zemin rengi platin değil. Açık karamel ama altında oryal vardı o hep çıktı ortaya sarı sarı parlıyo. Peki siz hangi markanın 6.64 ünü önerirsiniz?
Merhaba,benim saçlarım şuan koyu kestane her zaman kızıl siyaha boyardım şuan boyası tamamen aktı gibi birşey.Yine kızıl siyah vurucam kafaya,ama bu sefer biraz değişiklik yapıp alttaki bikaç tutam saçımı kızıl yapmak istiyorum.Bu biraz zor olur sanırım ben önce mavi tozla kızıl yapmak istediğim yerleri açmayı düşünüyorum (daha önce denemiştim,soğan kabuğu rengine döndüler halada öyleler) sonra kızılı vurucam istediğim şu aşağıdaki renk.Tutar mı sizce?Şimdiden teşekkür ederiim
Tüp boyalar öneriyorum ben genelde,nevacolor veya exicolor önerebilirim.
Eki Görüntüle 481551 Eki Görüntüle 481552
Exicolor'da bakır kızıl,Nevacolor'da Valencia kızılı olarak geçer.
Zaten koyu tutacak bir renk resimdeki kadar açık olmaz dediğim gibi,o yüzden 6tonlarında almayın 8 tonlarında alın.
Oryalle açtıktan sonra tutar tabii ki.
İstenen renk çok da açık değil zaten kolay olur.
Teşekkür ederim. Umarım exicolor kolaylıkla bulabilirim..
Merhabalar LadyEvil. Ben daha önce soru sormuştum, cevabını da vermiştin fakat yeniden sormak istiyorum.
Eki Görüntüle 481632
Bu benim saç rengim ( boyasız ) ve istediğim renk de;
Eki Görüntüle 481637
Sen bana Nevacolor Süper Açıcı 12.03 Yoğun altın ile yüksek volümle boyamamı söylemiştin. Ben hala boyayamadım ve çekiniyorum Nevacolora. Bana önerebilceğin Palette ya da Koleston'dan önce açıcı sonra da renk varsa onu öğrenebilir miyim ?
Zaten koyu tutacak bir renk resimdeki kadar açık olmaz dediğim gibi,o yüzden 6tonlarında almayın 8 tonlarında alın.
Ben platinin üstüne mi 8 tonlarında uyguluyim ? Sanırım majirel in de bakr kızılı vardı. O olsa da olur mu? Çünkü ben yurtdışına çıkıcam en az iki yıllığına. Loreal i bulmam daha kolay olur sanki.
Ben platinin üstüne mi 8 tonlarında uyguluyim ? Sanırım majirel in de bakr kızılı vardı. O olsa da olur mu? Çünkü ben yurtdışına çıkıcam en az iki yıllığına. Loreal i bulmam daha kolay olur sanki.
Çok açık bir renk istiyorsanız evet platine kadar açılması gerekir.
Marijel 7.46 kumral bakır kızıl diye geçiyor onu da kullanabilirsiniz evet.