- 8 Haziran 2010
- 658
- 1.282
- 34
Çok açık bir renk istiyorsanız evet platine kadar açılması gerekir.
Marijel 7.46 kumral bakır kızıl diye geçiyor onu da kullanabilirsiniz evet.
Tamam çok teşekkür ederim :) O zaman saçlar açılacak :)
Rica ederim, kuaför depolarında bulabilirsiniz.
Saç tek renk değil,dipler daha koyu uçlar oryalli,bu rengi evde elde etmek zor bunları da söylemişimdir muhtemelen.
Ben genelde prof boyalar kullandığım için renk prof markaların kataloglarını daha iyi biliyorum onları öneriyorum,
Market ürünü olarak palette açıcı ile açıp üzerine saçın durumuna göre palette 10.65 boyayabilirsiniz.
O halde tamamı da boyanabilir.
Resim isteriz.:13:
Evet gerçekten fena. :)
Şimdi süper açıcı bi seriyle ya da röfle setiyle dip yapın desem,kumral boya-doğal kestane saç arasında ton farkı olacak,boyalı alanın turunculaşma olasılığı da var,tek önerim çok iyi bir kuaför olacak,doğru ton,doğru volüm vs onlar bile zorlanabilir ben görmeden yanlış yönlendirmek istemem. :/
Pardon belirtmemişim. Ben uçlardaki rengi istiyorum. Yani Nevacolor Süper Açıcı 12.03 Yoğun altın ile boyasam istediğim renge daha mı çok yaklaşmış olurum ?
sanırım istediğim rengi buldum ilk boyamada bile beğendim
Selam canım ..
Konu açtım ama yardımcı olan olmadı pek .. o yüzden buraya yazayım inş yardımcı olursun...
Koleston vişne kızılı boyamayı düşünüyorum saçımda açık kestane var şuan .. Boyadığımda üstü tutar altı tutmaz vs bu gibi bir durumla karşılaşabilirmiyim..
Yada vişne kızılına tutması için herhangi bir renk katmalımıyım ?
Beyaz tenli değilim bugday tenliyim ilk kızıl boyamam olacak .. uçları daha açık saçımın şuan tepesine göre..
Vişne kızılı olarak geçen boyanın numarası kaç?
Şu anki zemin numarası tahmini kaçtır?
Dipler çıkmış mı yoksa tamamı boya mı?
Bunları bilmeden net yorum yapamam...
7.64 Vişne kızılı..
En son 5.5 açık kestane boyadım ..
Zeminimdede yansımalar var kızıl yansıma..
dibim çok az 2 cm civarı ..
Beyaz sabun kullanıyorum açılması için hergün .. o yüzden boya açılmış durumda..
Eki Görüntüle 486831
Merhaba, mevcut saç rengim eklediğim resimdeki gibi.
1-1.5 cm kadar dibim var.
Kendi saç rengim koyu kumral.
Saçımı koyultup, bi daha boyamayı düşünmüyorum.
Hangi tonu, hangi markayı kullanmalıyım? Teşekkürler.
saclarin canli duruyor simdi hangi boyayi kullandin ki i :26:
Eki Görüntüle 486831
Merhaba, mevcut saç rengim eklediğim resimdeki gibi.
1-1.5 cm kadar dibim var.
Kendi saç rengim koyu kumral.
Saçımı koyultup, bi daha boyamayı düşünmüyorum.
Hangi tonu, hangi markayı kullanmalıyım? Teşekkürler.
merhaba bişey sorcam. saçlarımda siyah vardı 1 kez boyadım biraz aktı. üzerine kızıl siyah boyasam tutar mı.. bugün boya alcam yardım edin.. fikirlerinizi bekliyorum.