Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhabalar daha once bir konu acmistim bu konuyla ilgili ama pekyardim alamadim. Profil fotosu bana ait veben sac rengimi degistirmek istiyorum. Gozlerim acik kahve renginde ve bugday tenliyim... Sizce hangi renk olur? Belirtmem gereken birsey var ben kizil ve kizil yanisyan renkleri sevmiyorum....

Pardon belirtmemişim. Ben uçlardaki rengi istiyorum. Yani Nevacolor Süper Açıcı 12.03 Yoğun altın ile boyasam istediğim renge daha mı çok yaklaşmış olurum ?

resmi tamamını boyayınca eklicem

Selam canım ..
Konu açtım ama yardımcı olan olmadı pek .. o yüzden buraya yazayım inş yardımcı olursun...
Koleston vişne kızılı boyamayı düşünüyorum saçımda açık kestane var şuan .. Boyadığımda üstü tutar altı tutmaz vs bu gibi bir durumla karşılaşabilirmiyim..
Yada vişne kızılına tutması için herhangi bir renk katmalımıyım ?
Beyaz tenli değilim bugday tenliyim ilk kızıl boyamam olacak .. uçları daha açık saçımın şuan tepesine göre..

Vişne kızılı olarak geçen boyanın numarası kaç?
Şu anki zemin numarası tahmini kaçtır?
Dipler çıkmış mı yoksa tamamı boya mı?
Bunları bilmeden net yorum yapamam...

bu konuyu acmanız cok ıyı olmus sayenızde sıyah denılen saclarımın koyu kumral oldugunu ogrendım:))benimde bır sorum var saclarımda hc boya yoktu sıyah denldıg ıcın kullu kumrala boyadım ve burdan bısey daha ogrendm uctan baslanacakmıs ben dıpten basladım ucları kendı sac rengm gıbı kaldı dıpleri cok acıldı anlayamadım bu boya sılıcıler ne oluyo memnun kalmayanlar ıcın falan demısınz benm boyala hakkında hıc bılgm yok bıde tekrar boyamak ıstesem beyaz ttenlılere hangı renk yakısır

Vişne kızılı olarak geçen boyanın numarası kaç?
Şu anki zemin numarası tahmini kaçtır?
Dipler çıkmış mı yoksa tamamı boya mı?
Bunları bilmeden net yorum yapamam...

7.64 Vişne kızılı..
En son 5.5 açık kestane boyadım ..
Zeminimdede yansımalar var kızıl yansıma..
dibim çok az 2 cm civarı ..
Beyaz sabun kullanıyorum açılması için hergün .. o yüzden boya açılmış durumda..

Boyamaya uçlardan başlayın,diplerin rengi ne bilemiyorum ama 2 cm kadar olan dipleri doğal rengin koyuluğuna göre daha az bekletin.
İlk boyamada birebir aynı rengi elde edemeyebilirsiniz ama dip-uç dengeleyebilirsiniz

Merhaba, mevcut saç rengim eklediğim resimdeki gibi.

1-1.5 cm kadar dibim var.

Kendi saç rengim koyu kumral.

Saçımı koyultup, bi daha boyamayı düşünmüyorum.

Hangi tonu, hangi markayı kullanmalıyım? Teşekkürler.

merhaba bişey sorcam. saçlarımda siyah vardı 1 kez boyadım biraz aktı. üzerine kızıl siyah boyasam tutar mı.. bugün boya alcam yardım edin.. fikirlerinizi bekliyorum.

Merhaba,zemin rengine en yakın rengi (koyu kumralsa 6.0 olabilir)
Önce aynı numarayla pigmentasyon yapıp yine aynı numarayla boyama yapabilirsiniz.

merhaba bişey sorcam. saçlarımda siyah vardı 1 kez boyadım biraz aktı. üzerine kızıl siyah boyasam tutar mı.. bugün boya alcam yardım edin.. fikirlerinizi bekliyorum.

Birebir tutmayabilir,ayrıca her yer eşit oranda akmadıysa renk farklılıkları olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…