Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum saçlarımın kendi rengi koyu kestaneydi daha sonra kuaföre dore karamel istedim o da açıcı kullanmadan sadece boya ile 3 -4 ton açığı olucak şekilde boyadı sanki karamel ile bakır arasında bir renkti dün akşam üzerine Loreal köpük boya 70 ile boyadım çok açık kestane yazıyordu kutuda ama benim saçım orta kestane gibi oldu ben biraz daha ren açılsın istiyorum. çok uzun anlattım ama şimdi şunu yapsam nasıl olur loreal 90 yani sarı ile boyasam köpük boyalar daha koyu oluyor die saçlarım ne renk olur???

merhaba lady, saçımı platin sarısının üzerine palette 7-5 açık karamel yaptım ve 1 haftada gittikçe açılarak eskiden yaptığım gibi papatya sarısına benzedi ve güneşte parıl parıl parlıyo pırıltılı oldu. ama benim istediğim daha açık bi sarı tonu kendi saç rengim kumralın açık tonlarıdır zaten. aklımdaki renkler şunlar:

şuanki rengim ise:
güneşte kesinlikle daha açık bu gece çekilmiş.bu renkleri nasıl elde edebilirim evde boyayarak. yardımcı olabilirsen çok ama çok sevinirim

Son düzenleme:

selam sakin üzerine platin yada herangi bir acici deneme istemedin tonlar cikacaktir kendin yapamassin daha kötü olur.. bence bekle zamanla akcaktir o keske hic oynamasaydin sacini ... ben senin yerine olsaydim kuaförüme giderdim rengini koyulastirirdim..sonucta anlasmazlik olmus ton konusunda.. iki ay bekle sacin dinlensin bakim yap yada hic dayanamiyorum dersen 4-5 hafta sonra ... bi kuaföre dani.. boya boyayi acmaz unutma ..

sağol canım yok zaten ellemem artık 3-5 ay ama bakım konusunda hıcbı bılgım yok herkes farklı bısesoyluyo napsamda toparlasambu sacları hıc bakımfalan yapmadım sımdıye kadar
plastık gıbı oldu saclarım ucları ıncecıkkaldı keske hıç oynamasaydm

:S ben senin yerinde olsam uclarindan aldiririm biraz... genelde bazi sampuanlarin bakim ürünleri oluyor nemlendirici falan kutularda.. üzerinde nasil kullanacagin yaziyor.. haftada bir kere genelde kullanman yeterli olcak.. bence dene faydali olcaktir : )

Koyu küllü kumralla önce pigmentasyon yapın daha sonra boyama yapın.
Turunculuklar tekrar çıkarsa 15-20 gün kadar sonra tekrar pigmentasyon yapabilirsiniz.

Bu renk için saçlarımı hangi renge boyamam gerekiyor ?
Eki Görüntüle 473921
Eki Görüntüle 473922

8tonlarında bir sarıya az miktarda bakır eklenirse olabilir gibi.
Syoss 8-7 altın karamel çok turunculuk katar mı emin değilim ama o da karşılayabilir.

Muhtemelen yıkandıkça açılır o renk ama sarı ile boyanırsa da açılma olur,uygundur yani.
Köpük boya hiç kullanmadım ama kullananların çoğu memnun kalmamış.
Renk numaraları da farklı sanırım 7 numara çok açık kestane değil (acaba orta kumral mı demek istemişler) orta kumral olarak geçer.
9.0 normalde sarıdır köpük boyada numaralardan emin olmadığım için kesin bir şey diyemiyorum açık mı koyu mu tutar.

Exicolor ekstra açıcı seriyi 40 vol ile önermem gerekir aslında ama saç zaten işlem görmüş bir saç.
40 vol risk olacağından 30 vol öneriyorum,1000 ya da 1002 kullanabilirsiniz.

Bu arada bir süre yoktum cevaplar gecikiyor arada,bilgi sahibi olanlar varsa benim yokluğumda topiğe destek olurlarsa çok iyi olur.
Her soruya yetişemiyorum,tecrübelere dayanarak fikir verebilirsiniz siz de sorulara.

çok teşekkür ederim öneri için ama bu boyayı daha önce duymadım kullanmadım da bi araştırıcam

Prof.kullanım için bir tüp boya markası,ben genelde bunu öneriyorum market ürünlerini pek önermiyorum.
Ama ekstra açıcı seri bir market ürünü bulursanız onu da kullanabilirsiniz ya da röfle seti.

çok teşekkür ederim öneri için ama bu boyayı daha önce duymadım kullanmadım da bi araştırıcam

Prof.kullanım için bir tüp boya markası,ben genelde bunu öneriyorum market ürünlerini pek önermiyorum.
Ama ekstra açıcı seri bir market ürünü bulursanız onu da kullanabilirsiniz ya da röfle seti.

şimdi ben bu exicolor'a baktım fakat kendi sitesinde online satış kısmında forumda bana cevap verdiğin resimle kendi sitesindeki resimlerde ton farkı var acaba değişti mi diye içime kurt düştü oksidasyon kremlerine de baktıgımda (ben oksidasyon kremlerinden pek anlamadıgım için) 1000 ml'lik 30 v.'de %6, 60 ml'lik olanında da %9 olarak gözüküyo bilemedim ben şimdi bi aydınlatır mısın beni. çünkü saçıma bi renk bulup o rengi dip boyayla devam ettirmek istiyorum

LAYDY bu arada pigmentasyon işlemi saç açma işleminin yapanlar için geçerli değil mi acaba? benimm saçımı hiç açmadım ben bu arada gene de pigmentasyon yapmam gerekiyor mu canım

Son düzenleme:

Muhtemelen içerik değişmemiştir sitesi yenilendi katalog resimleri de değişmiş ben de inceledim şimdi.
Boyaların içeriği pek değişmez boya numaraları değişmediği sürece renklere değil numaralara bakın.
Exicolor kuaför depolarında bulunur,tüp boyaların oksidanı ayrı verilir ve gramajları da aynıdır.

LAYDY bu arada pigmentasyon işlemi saç açma işleminin yapanlar için geçerli değil mi acaba? benimm saçımı hiç açmadım ben bu arada gene de pigmentasyon yapmam gerekiyor mu canım

Oryalden sonra,boya açılmalarından sonra oluşan istenmeyen renklerin giderilmesinde,renk yoğunlaştırmalarda,açık renkten koyu renge geçişlerde,boya tutmayan saçların boyanın daha uzun süre kalmasını sağlamakta pigmentasyon işlemi uygulanır.

Son düzenleme:

Muhtemelen içerik değişmemiştir sitesi yenilendi katalog resimleri de değişmiş ben de inceledim şimdi.
Boyaların içeriği pek değişmez boya numaraları değişmediği sürece renklere değil numaralara bakın.
Exicolor kuaför depolarında bulunur,tüp boyaların oksidanı ayrı verilir ve gramajları da aynıdır.

Oryalden sonra,boya açılmalarından sonra oluşan istenmeyen renklerin giderilmesinde,renk yoğunlaştırmalarda,açık renkten koyu renge geçişlerde,boya tutmayan saçların boyanın daha uzun süre kalmasını sağlamakta pigmentasyon işlemi uygulanır.

Son düzenleme:
lady seni birazcık uğraştırıyorum ama şuanki saçım güneşte böyle. yıkadıkca da akıyo. ben kararsız kaldım renk seçmede pek iyi sayılmam hep başkası boyadıgı için. şimdi ben bunun üzerine 1000 mi 1002 mi boyasam daha iyi sonuç alırım. +saçımı 1 yıldan sonra boyattım açıcı falan derken çok olmasa da kurudu saçım kırık yok bakımı devamlı yapıyorum oksidan volume'ü yine de farkeder mi:44::44:

Zemin çok açık,zeminin tonu açıldıkça rengin daha da açılması zorlaşıyor o yüzden 40 vol.daha uygun olur.
Ama daha önce işlem görmüş ve kuru olduğu için önce 30lukla deneyin risk olmasın.
1000 düz sarı-platine yakın,1002 irize sarı eğer mat bir sarı istiyorsanız 1000 uygun olur.

merhaba, kafamı kızıllarla bozmuş durumdayım. yaklaşık 1 aydır doğru rengi bulmayı amaç haline getirdim, en sonunda buldum fakat bu sefer de nasıl uygulayacağımı şaşırdım. saçım hiç boya görmedi, koyu kestane renginde. istediğim renk ise bu ;

kuaföre sorduğumda doğal olan saçımı kırmızı oryalle açması gerektiğini söyledi bu rengi saçıma uygulayabilmek için. ama internetten uzun araştırmalarım sonucunda saçımda hiç boya olmadığından dolayı boyaya katılan oksidasyon kremlerinin volümüne göre saçın oldukça açılabildiğini ve saçın boyanın rengini alabildiğini gözlemledim. bu gerçekten olabilir mi? yani ben bu rengi kafama oryal sürdürtmeden elde edebilir miyim?
bir de rengin ne olduğu konusunda sıkıntıya düştüm. şöyle ki yine araştırarak ve bir çok katalog inceleyerek bu rengin loreal majirouge 6.64 koyu kumral kızıl bakır olduğu izlenimine kapıldım. doğru mudur? eğer öyleyse ben bu boyayla koyu kestane doğal saçımda 30 volümlük oksidasyon ile bu rengi elde edebilir miyim? yardımınızı rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…