bu konuyu acmanız cok ıyı olmus sayenızde sıyah denılen saclarımın koyu kumral oldugunu ogrendım:))benimde bır sorum var saclarımda hc boya yoktu sıyah denldıg ıcın kullu kumrala boyadım ve burdan bısey daha ogrendm uctan baslanacakmıs ben dıpten basladım ucları kendı sac rengm gıbı kaldı dıpleri cok acıldı anlayamadım bu boya sılıcıler ne oluyo memnun kalmayanlar ıcın falan demısınz benm boyala hakkında hıc bılgm yok bıde tekrar boyamak ıstesem beyaz ttenlılere hangı renk yakısır
Diplerin çok açılmasının sebebi vücut ısısına daha yakın olması.
O yüzden dipler kısa süre bekletilmeli.
Boya silici kullanmak en mantıklısı,bir kez boyayıp beğenilmediğinde boyayı akıtan ve zemin rengini ortaya çıkaran bir işlem.
merhaba lady
benim saçlarım şu an alttaki gibi saçımda kat kat boya var aslında ama aktı rengi soluk ve cansız görünüyor.Saç modelim katsız dümdüz göğüs hizasında.
Eki Görüntüle 488844
ben saçlarım doğal kahve tonlarında olsun istiyorum ama küllü boyadıkça inatla alttan kızıllık cıkıyor ve hiççç sevmem kızıl yansımalı saçları
mesela irina hanım kızın saç rengi çok güzel.kaşlarım koyu renk ve kalın kullanıyorum rengini açmayla uğraşmamak için ve inceltmemek için çok açık olmayan tonlara yöneldim.ten rengim yazın bronzlaşınca sütlü çikolata rengi oluyor ama kışın oldukça soluk ve sarı-gri-beyazım gözlerim kahve ama saç rengime göre tonu değişiyorr
Eki Görüntüle 488828 Eki Görüntüle 488829 Eki Görüntüle 488831
bu renkleri elde etmem için illa saçımın rengini açmak zorundamıyım.saçlarım çok yıprandı badem yağıyla toplamaya çalışıyorum şu ara. okulum açılmadan 2-3 hafta gibi bi sürem var bu arada saçlarımın rengini düzeltmek istiyorum.Evde neva color renk açıcı pudra var mavi.
önerilerinizi bekliyorum kızlarr
kızlar yardım eder misiniz =) saçlarım koyu kumral ama güneşten, yaptğm bakımlardan rengi daha da açıldı. dipleri koyu kumral gerisi daha açık . saçlarımın aralrına kızl balyaj attırmak istiyorum ama kuaförler önce saçımı açıcaklarmış kızıl yapacakları yeri . e ben açıcı sürmelerini istemiyorum ayrıca saçlarım zaten açık renk kızıl tutar. açmadan bu iş olmaz mı ya =)
kızlar saçlarım röflelıydı şimdi kendi rengime boyatmak istiyorum diplerde kendi rengim var ona boya sürmeyeceğim voila 3.0 koyu kestane mi yoksa 5.0 açık kestanemi boyamalıyım ?üstündeki renkler dogal rengime yakın ama koyu olmasından ya da begenmezsem değiştirememekten cok korkuyordum birde sarı tabi kapanır mı nolur yardım edin bana yarın boyayacağım
Açık renkten koyu renge geçişlerde mutlaka pigmentasyon yapılmalı ki zemin kapansın.
Zemin rengini ve röflenin tonunu görmeden 3.0 ya da 5.0 diyemem,ama genel olarak söylemek gerekirse 3 koyu kalabilir.
peki çok teşekkür ederim,pigmentasyon işlemi için burdan bir arkadaş bana söyle demişti ;
" boyadan önce pigmentasyon işlemi yap,yani tüp boyayı oksidanla değil,1 çay bardğ ılık su ile karıştırıp 25 dk sarı yerleri boyayıp bekle,sonra fazlalığı sıyır,sonrada normal 1 tüp boyayı sarı yerlerinden başlayarak(oksidanla karıştırarak) boya 40 dk beklet, tamaman yardımcı olmak için yazıyorum,çünkü 6 7 ay yeşil saçtan kurtulamadım,bir defada değil de yavaş yavaş koyult bence,kolay gelsin:)"
Böylemi yapılmalı ,böyle yaparsam yeşil olmasından kurturulmuyum?
Aslında benim dip rengim de koyu yani çok kömür karası siyah değil ama koyu renk kahve oluyor sanırım :)
beyaz tenliyim gözlerim ela sarı saçı herkes yakıştırıyordu ama çok yıprandı fön cektirmediğim zaman mısır püskülüyüm :)
bu ara 60 cm saç uzunluğum var çok korkmamın nedeni buinşallah birşey olmaz .
oruçluyken saç boyanır mı birde :O
ladyevil öncelikle mrb. seni tbrk ediyorum herkese profosyonel bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorsun. bnmde yardımına ihtiyacım var. saç ve boya ikilisiyle pek aram ve bilgim yokbundan beş altı ay önce kuaförüme yıkama fön için gttm. yıkama işlemine geçtğimde bi baktım kuaförüm saçıma boya sürüyor. kendi açısndan jest yapmak istemişti galiba bilmiyorum bi kaç gün öncesnde saç açmak konusunda doğal yöntemleri sormuştum sadece.boyaya hazr değildm. herneyse çok uzattmm farkndaym. saçımı neye boyadığını blmiyorum. söylememişti. saçım kahve köpüğümü bal köpüğümü blmiyorum öyle bi renk olmuştu. onun üstünne bi daha cesaret edemedm yine boyaya. yaklaşık 6 7 cm dip boyası gelmiş durumda. boyalardan anlamadığım için garnier kataloğuna bakarak yazıyorum. doğal saçım 2 numara kahve, şu an saçımdaki boya 4,15 e dönmüş çikolata kahve gibi. bnm istediğim renk ise 6,34 numralı renk. bunu kendm evde yapablrmym. saçımı açmak gerekrmi. şimdiden teşekkürler.
böyle sorulara cevap veriyo musun bilmiyorum canım ama bir sorum olucak :)
benim saç rengim şuan böyle
Uploaded with ImageShack.us
ama aşırı pişmanım boyadığım için.. kızın saçındaki dip rengi benim doğal saç rengimdi ve şuanda bunu istiyorum.. bu rengi elde etmek zormuş ama bana yardımcı olur musun hangi marka boyayla boyasam bu rengi elde edebilirim ? saçım koyduğum fotoğraftaki gibi çok turuncu değil aslında güneşte falan öyle turuncu yansımalar oluyor.. ve ben bunu hiç sevmiyorum
çok teşekkür ederim cevabın için :) aslında ilk boyadığımda zaten pişman olmuştum ve 1 yıl boyunca diplerimi uzattım ama uçları çok açık dipler çok koyuydu açıkçası çok kötü duruyodu bende tekrar boyadım .. saçım aşırı yanık zaten şuanda saçımı düzeltmeye çalışıyorum bakım vs.. yapıyorum. biraz sabredicem demekki cevabın için tekrar çok çok teşekkürler :)
yaa hatta az önce diplerimi bıraktığım boyamadan 1 gün önceki halini buldum burda biraz koyu çıkmış diplerim normalde koyduğum fotoğrafa yakın.. bide bişey sorucam dediğin boyaya baktım ben pek anlamıyorum biraz açık renk değil mi yoksa boyayınca koyumu olur ?
Zemin rengini bilmediğimden sadece rengin numarasını söyleyebilirim 6.66 ya da 7.66