Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Ladyevil alakasız olacak ama bişey sorucam sana,
avatarındaki kadın ya sigara içiyor ya alkol alıyor,
kimdir bu kadın, sen misin?

merhaba, kafamı kızıllarla bozmuş durumdayım. yaklaşık 1 aydır doğru rengi bulmayı amaç haline getirdim, en sonunda buldum fakat bu sefer de nasıl uygulayacağımı şaşırdım. saçım hiç boya görmedi, koyu kestane renginde. istediğim renk ise bu ;

Eki Görüntüle 479445

kuaföre sorduğumda doğal olan saçımı kırmızı oryalle açması gerektiğini söyledi bu rengi saçıma uygulayabilmek için. ama internetten uzun araştırmalarım sonucunda saçımda hiç boya olmadığından dolayı boyaya katılan oksidasyon kremlerinin volümüne göre saçın oldukça açılabildiğini ve saçın boyanın rengini alabildiğini gözlemledim. bu gerçekten olabilir mi? yani ben bu rengi kafama oryal sürdürtmeden elde edebilir miyim?
bir de rengin ne olduğu konusunda sıkıntıya düştüm. şöyle ki yine araştırarak ve bir çok katalog inceleyerek bu rengin loreal majirouge 6.64 koyu kumral kızıl bakır olduğu izlenimine kapıldım. doğru mudur? eğer öyleyse ben bu boyayla koyu kestane doğal saçımda 30 volümlük oksidasyon ile bu rengi elde edebilir miyim? yardımınızı rica ediyorum.

Saç rengi kızıl bakır,tüp boyalarda bulunur genelde.
Exicolor'da bakır kızıl adıyla Nevacolor'da Valencia bakırı adıyla bulabilirsiniz.

$86_4011.jpg $86_40.jpg

Hiç işlem görmemiş doğal saçlar 4 tona kadar açılabilir ama birebir aynı rengi isterseniz açtırmanız şart.

Saç rengi kızıl bakır,tüp boyalarda bulunur genelde.
Exicolor'da bakır kızıl adıyla Nevacolor'da Valencia bakırı adıyla bulabilirsiniz.

Eki Görüntüle 479875 Eki Görüntüle 479876

Hiç işlem görmemiş doğal saçlar 4 tona kadar açılabilir ama birebir aynı rengi isterseniz açtırmanız şart.

peki çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. tavsiyenizi dikkate alacağım.

lady yine ben:KK1::KK1: bugun boya almaya gittim ama exicolor'dan bulamadım onun yerine aynı firmadan neva color premium'dan aldım ve saçımın bir tutamına yapmak için yine aynı markadan yoğun fuşya rengini aldım resimleri :
sasdfd.jpg
vdsddfsd.jpg

ama bu resimlerde renkler daha koyu gözükmekte aslında bana önerdiğin renge benziyo. fuşya da o şekilde kızıla değil de pembeye çalıyo. iyi etmişmiyim ki:44::44:

lady yine ben:KK1::KK1: bugun boya almaya gittim ama exicolor'dan bulamadım onun yerine aynı firmadan neva color premium'dan aldım ve saçımın bir tutamına yapmak için yine aynı markadan yoğun fuşya rengini aldım resimleri :
sasdfd.jpg
vdsddfsd.jpg

ama bu resimlerde renkler daha koyu gözükmekte aslında bana önerdiğin renge benziyo. fuşya da o şekilde kızıla değil de pembeye çalıyo. iyi etmişmiyim ki:44::44:

Ana ton olarak önerdiklerimle aynı tondalar.
Önerdiklerimden farkı dore platin almışsın oksidanı kaçlık?
Fuşya pembeye çalar evet,6no. kızıllar pembe alt tonlu 8no. kızıllar kırmızı alt tonlu kızıl.

Son düzenleme:
Ana ton olarak önerdiklerimle aynı tondalar.
Önerdiklerimden farkı dore platin almışsın oksidanı kaçlık?
Fuşya pembeye çalar evet,6no. kızıllar pembe alt tonlu 8no. kızıllar kırmızı alt tonlu kızıl.

69989241.jpg
bu nispeten daha yakın gibi katalogdaki görünümüne. oksidan da sarı için 30 pembe için 20 verdi aldıgım yerdekiler. pembe tutar mı onu merak ediyorum ve daha önce hiç renkli boyamadım teknik olarak da aynı şekilde mi ki yoksa kuaföre mi gitmem lazım

Lady tekrardan merhaba, ben bugün Loreal excellance koyu küllü kumral aldım acaba nasıl bir renk olur ? ben kumral falan olsun istemiyorum saçımı eski doğal rengim gibi küllü bir siyaha yakın ton istiyorum acaba benim turuncluluklarım nasıl geçer? aldığım boyayı kullanmalı mıyım ?
DOĞAL RENGİM : Eki Görüntüle 480068
ŞİMDİKİ RENK : Eki Görüntüle 480069 $IMG_3614m.jpg çok kötüüü lütfen yardım :KK43:

Mrb ladym bişi sormak istiorum saçım koyu kahve şuan boya var rengimde değişiklik yapmak istiorum. Yaklaşık 4 yıl röfle kullandım şimdi tekrar o renge dönmek istiorum ama zemin rengim çok koyu ve saçlarım çok çabuk uzuo karar veremedim. Diorum ki nevacolour un kahve köpüğü rengi ile biraz açıp bikaç boyama sonrası röfleye başlasam geçişleri nasıl olur acaba.. Şimdiden teşekkür ederimmm. Buarada annemin saçını hemen hemen bir yıldır kahve köpüğü ile boyuyoruz açısı çok güzel renk hemen tutuo

mrb arkadaşlar.. bende size danışmak istedim.. saçlarımda kat kat röfleler, kahveler, en son orta kestane vardı. kısaçık kestirdim ve boya olan yerler bayağı gitti.son bir yıldır saçımı boyamıyordum ve saçlarım sağlıklı parlak bir hale gelmişti. ama geçen ay dayanamadım kuaföre gittim ve orta kumrala boyattım. oryalle açıldığı için yıprandı haliyle. ardından deniz havuz derken boya aktı ve bakırlık oldu. şimdi ise yumuşak tonda çok açık olmayan doğal bir sarı yapmak istiyorum. şu an benim saçım yıpranmadan nasıl sarı olur?? yardımcı olursanız çok sevinirim

69989241.jpg
bu nispeten daha yakın gibi katalogdaki görünümüne. oksidan da sarı için 30 pembe için 20 verdi aldıgım yerdekiler. pembe tutar mı onu merak ediyorum ve daha önce hiç renkli boyamadım teknik olarak da aynı şekilde mi ki yoksa kuaföre mi gitmem lazım

Ben turunculaşma ihtimaline karşı dore yansıma önermemiştim sandre ya da düz olabilir demiştim ama istediğin renk doreliyse doğru seçim.
Pembe konusuna gelince saçın oryalle açılmıştı değil mi daha önce?
Muhtemelen tutar pembe de ama oryalden sonra boya kullandıysan çok canlı bir pembe olmayabilir.

Lady tekrardan merhaba, ben bugün Loreal excellance koyu küllü kumral aldım acaba nasıl bir renk olur ? ben kumral falan olsun istemiyorum saçımı eski doğal rengim gibi küllü bir siyaha yakın ton istiyorum acaba benim turuncluluklarım nasıl geçer? aldığım boyayı kullanmalı mıyım ?
DOĞAL RENGİM : Eki Görüntüle 480068
ŞİMDİKİ RENK : Eki Görüntüle 480069 Eki Görüntüle 480072 çok kötüüü lütfen yardım :KK43:

Zemin rengi koyu muhtemelen 6dan daha koyu tutacak zaten ama siyaha yakın istiyorsanız 5.1 de alabilirdiniz.
Sanırım daha önce pigmentasyon + boya önermiştim yine öyle yapın diyorum.

Mrb ladym bişi sormak istiorum saçım koyu kahve şuan boya var rengimde değişiklik yapmak istiorum. Yaklaşık 4 yıl röfle kullandım şimdi tekrar o renge dönmek istiorum ama zemin rengim çok koyu ve saçlarım çok çabuk uzuo karar veremedim. Diorum ki nevacolour un kahve köpüğü rengi ile biraz açıp bikaç boyama sonrası röfleye başlasam geçişleri nasıl olur acaba.. Şimdiden teşekkür ederimmm. Buarada annemin saçını hemen hemen bir yıldır kahve köpüğü ile boyuyoruz açısı çok güzel renk hemen tutuo

Röfle kaç tonlarındaydı?
Koyu renk boyalı saçlarda renk açmak çok zor olur,annenizin saçında renk artık iyice oturmuştur o yüzden birebir o rengi sizin tutturmanız zor olabilir.

Ben turunculaşma ihtimaline karşı dore yansıma önermemiştim sandre ya da düz olabilir demiştim ama istediğin renk doreliyse doğru seçim.
Muhtemelen tutar pembe de ama oryalden sonra boya kullandıysan çok canlı bir pembe olmayabilir.

doreli istiyorum demeyelim de eskiden beyaz platindi açıcıyla acıldı üstüne platin yapıldı sonra ben dayanamadım açık karamel boyadım ama o da saçta pigment olmadıgı için her yıkamamda farklı bi renk oluyo sabit bi rengi yok yani sarı oldu şimdi de. o yüzden ben açık ama beyaza çalmayan bi renk olsun istemiştim ama yanlış mı ettim o zaman.

arkadaşlar benim saçım eçık tütün kumral.gün ışığında böyle altın gibi parlıyor.acaba küllü kumralla bu boyayı karıştırsam bu parlama kırılırmı.normal de güzelde gün ışığında turuncu kızıl bir tuhaf duruyor.ne yapmalıyım daha güzel bir kumral için.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
bende danışmak istiyorum mmkünse şaçlarımın diplerinde platinsarı var üstüne gölge attırdım ama tonu tam tutmuyor ve sık değil, şimdi ise hep dip boyam geldi hemde tekrr saçımı sarı istiyorum saçlarım koyu kestane kahve tonlarında evde kendim şaç açıçılarla acabilirmym palettenin vekolestonun saç acıcıları varmış üstüne tekrr boya yaptırmam gerkr mi teşekkürler

mrb arkadaşlar.. bende size danışmak istedim.. saçlarımda kat kat röfleler, kahveler, en son orta kestane vardı. kısaçık kestirdim ve boya olan yerler bayağı gitti.son bir yıldır saçımı boyamıyordum ve saçlarım sağlıklı parlak bir hale gelmişti. ama geçen ay dayanamadım kuaföre gittim ve orta kumrala boyattım. oryalle açıldığı için yıprandı haliyle. ardından deniz havuz derken boya aktı ve bakırlık oldu. şimdi ise yumuşak tonda çok açık olmayan doğal bir sarı yapmak istiyorum. şu an benim saçım yıpranmadan nasıl sarı olur?? yardımcı olursanız çok sevinirim

Şu anki saç rengi tam olarak kaç tonlarında,bakırlık yoğunluğu nasıl,resim eklerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Ama önerim sandre ve küllü tonları barındıran 9 tonlarında bir sarı.

doreli istiyorum demeyelim de eskiden beyaz platindi açıcıyla acıldı üstüne platin yapıldı sonra ben dayanamadım açık karamel boyadım ama o da saçta pigment olmadıgı için her yıkamamda farklı bi renk oluyo sabit bi rengi yok yani sarı oldu şimdi de. o yüzden ben açık ama beyaza çalmayan bi renk olsun istemiştim ama yanlış mı ettim o zaman.

Oksidan + dore renkler saça turunculuk katabilir,10.0 ve 10.03 karışımı daha iyi olabilir.
03 olması dorenin doğallaştırıldığını yoğunluğunun azaltıldığını gösterir ama 30luk oksidanla kullanıldığında nasıl bir sonuç olur emin değilim.

arkadaşlar benim saçım eçık tütün kumral.gün ışığında böyle altın gibi parlıyor.acaba küllü kumralla bu boyayı karıştırsam bu parlama kırılırmı.normal de güzelde gün ışığında turuncu kızıl bir tuhaf duruyor.ne yapmalıyım daha güzel bir kumral için.

Şu anki renkten 1 ton koyu ve küllü bir renkle karıştırabilirsiniz.

merhabalar benim kendi saçrengim koyu kahve suanda hıç boya yok ve cansu derenın reklamdaki saç renginden istiyorum Cansu Dere’nin Yeni Saç Rengi | Saç Rengim ısık olmayan yerlerde koyu cıkmış ben daha acık istiyorum.Ajansanamur.com - Pınar'ı Kızdıran Soru! acaba koyu kahveyi direk acarmı? kramel kahve alsam istedigim tonda koyu karemel gibi bişey boya hakkında pek bilgim yok bi cesaret markete gıdıp hoşuma gıden rengi alıcam

Reklamını izlediğimde insanlar güvenip bu boyayı alacak ve herkesin saçında bu kadar açık olmayacak,hayal kırıklığına uğrayacaklar dediğim renk. :)
Hayır,koyu kahveyi direkt bu derece açık hale getirmez.
Modellerin saçları boyanmadan önce platine yakın bir renge kadar açılır,istenen rengin birebir tutması için.
O yüzden açılmamış saçta bu kadar açık bir çikolata kahve olmaz.

X