Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

selamm...lady senden yardım isteyecegim canım..normalde boyalar konusunda bilgim var çok deneme yanılma yaptıgım için:KK1:ama ablamın sacını boyayacagız..kendi sacı koyu kestane gibi..bikaç kere palettenin kahve serilerinden boyadık en son boyadıgımız altın mocca idi.çok da güzel oldu.koyu karamel gibiydi.sadece uçları 1 karış kadar bölümü çok koyu kaldı hiç açılmadı.dedimki abla gel dipler haricinde aşagısını açayım önce.onu da istemedi.bende o zaman beyaz sabunla hep çitile aksın uçlar dedim:KK1:şimdi kestane gibi ama daha koyu nasıl diyeyim koyu kızıl gibi uçlar..dipler ise acık kahve gibi.şimdi palette delüks kestane 5-68 aldık dün.zaten acık renk olmasını istemiyor ama boyayıncada bari heryeri aynı olsun çok ayırmasın diyor.hani kopkoyu da olmasın kahve boyadıgım belli olsun istiyor..sence dogru bi secim mi yapmışık.kestaneler koyu oluyo genelde ama ne bilim..diger kahvelerle de yani daha açık ton olanlarda pek degiştirmiyor...yardımcı olursan sevinirim canım.

Uçlar için boya ayrı hazırlanıp oksidanı yüksek tutulabilirdi,boyalı uçlar inatçı oluyor baya.
5 numara koyu kalabilir ilk boyamada,yıkandıkça açılıyor renk eşitlenir büyük ihtimalle.
Önce açık kısımlar daha sonra koyu kısımları boyayın,koyu bölgelerde fazla beklemesin boya.

bende gecen sene eylul ayında sımsıyah saclarımı oryal ile actırmıs ve sonra karamele boyatmıstım ama sonra erkek arkadasım tekrar sıyah yap dııynce 2 ay sonra gıdıp sıyaha boyattım sımdıde o kadar cok sıkıldım kı artık aynaya bakmak bıle ıstemıyorum sımsıyah saclarım yuzunden 2 aydır boyatmıyorum ama dıplerım bı 5 cm felan cıktı cok degıl ama uzun yınede saclarım şimdi bu sımsıyah saclarımı actırıp bu renkten ıstıyorum ve bu boyda da kestırmeyı dusunuyorum ama ya olmazsa dıye korkuyorum :KK43: sızce ne yapmalıyım kızlar kel kalmak ıstemıyorm :p Eki Görüntüle 472096

Saç daha önce açma işlemi görmüşse tekrar açmak riskli olabilir,yıpranmama garantisi olmaz yani.
Saçı açtıktan sonra bakır yansıma kalacağından
ve bu saç bakır kahveye yakın bir renk olduğundan düz bir kahve de bakırı kapatmayacağından (sadede gelemedim bi türlü :KK37:)
Açıldıktan sonra düz kahveye (5.0) boyanırsa elde edilebilir gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Saç daha önce açma işlemi görmüşse tekrar açmak riskli olabilir,yıpranmama garantisi olmaz yani.
Saçı açtıktan sonra bakır yansıma kalacağından
ve bu saç bakır kahveye yakın bir renk olduğundan düz bir kahve de bakırı kapatmayacağından (sadede gelemedim bi türlü :KK37:)
Açıldıktan sonra düz kahveye (5.0) boyanırsa elde edilebilir gibi görünüyor.

bugun gıttım kuaforume ve soyledım ısteklerımı o da kusura bakma ama yapamam dedı :KK43: kendımı bıldım bılelı kuaforum hep aynıdr zaten ben yaparım eger ısterssen acarım sonrada boyarım sacını ama yanar sacların ve kısacık kesmek zorunda kalrız sonra dedı bende vazgectım :KK43: ama bıktım a rtık kendımı boyle gormekten ne yapcam bılmıyorum en sonunda alıcam acıcı yapıcam kendım evde ama cesaretım de yok :KK43: cok tesekkur ederım bu arada

bugun gıttım kuaforume ve soyledım ısteklerımı o da kusura bakma ama yapamam dedı :KK43: kendımı bıldım bılelı kuaforum hep aynıdr zaten ben yaparım eger ısterssen acarım sonrada boyarım sacını ama yanar sacların ve kısacık kesmek zorunda kalrız sonra dedı bende vazgectım :KK43: ama bıktım a rtık kendımı boyle gormekten ne yapcam bılmıyorum en sonunda alıcam acıcı yapıcam kendım evde ama cesaretım de yok :KK43: cok tesekkur ederım bu arada

SAKIIIIIINNN !!! sana siyah sac yakısıo bikereee.. hem Egede öle sevıo.. annemde Karakız Buse dıo hem !!! kesınlıkle sacına dokunmaaaa :KK43:( :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:çok kızarııımmm
:KK47:

SAKIIIIIINNN !!! sana siyah sac yakısıo bikereee.. hem Egede öle sevıo.. annemde Karakız Buse dıo hem !!! kesınlıkle sacına dokunmaaaa :KK43:( :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:çok kızarııımmm
:KK47:

sen sus bı kere! :KK43: ben senı cok özledim.. hem kestırdım de bugun boyatamadım ama kestırdım barı kesıle kesıle gıder sıyah dıye hıc begenmedım de kendmı boyle :KK43:

Rica ederim,gerçekçi bir kuaförmüş.
Siyah-mavi siyah saçı açmak çok zordur ve mutlaka yıpranır.
Birden fazla işlem görmüşse de yanma ihtimali yüksek.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-siyahtan-acicisiz-donme-maceram-resimli.html
Şu konuya bir göz atın,uzun fakat açıcılar gibi yıpratıcı işlemler değil.

Arkadaşlar benim de saçlarım 10 yıldır röfleli ve yılda bir kez röfle bunun dışında da dip boyamı ayda bir kendim yaparım.

Yalnız Artık karamele dönmek istiyorum ,yalnız saçlarım sarı olduğu için Igora'nın karamel rengi ile boyarsam yeşerme yapar mı?

Yada başka bir formülünüz var mı?

Arkadaşlar benim de saçlarım 10 yıldır röfleli ve yılda bir kez röfle bunun dışında da dip boyamı ayda bir kendim yaparım.

Yalnız Artık karamele dönmek istiyorum ,yalnız saçlarım sarı olduğu için Igora'nın karamel rengi ile boyarsam yeşerme yapar mı?

Yada başka bir formülünüz var mı?

Röfleden geçişte istenilen renkle pigmentasyon yaparsanız istenmeyen renkleri önler.
Sarı zemin üzerine 8li yansıma yeşerme yapmaz zaten.

Röfleden geçişte istenilen renkle pigmentasyon yaparsanız istenmeyen renkleri önler.
Sarı zemin üzerine 8li yansıma yeşerme yapmaz zaten.

Hangi kuaföre sorduysam olmaz diyorlar. Saçlarının uzaması ve diplerin epey çıkması lazım diyorlar ve boyamıyorlar.

Pigmentasyonu ben kendim nasıl yapabilirim?

Hangi kuaföre sorduysam olmaz diyorlar. Saçlarının uzaması ve diplerin epey çıkması lazım diyorlar ve boyamıyorlar.

Pigmentasyonu ben kendim nasıl yapabilirim?

Röflenin tonuna ve sıklığına göre değişir işlem yapılıp yapılmayacağı.
Pigmentasyonu konu başında ayrıntılı açıkladım.
Röfleden geçiş küllü tonlara geçişte risklidir ama uygun şekilde yapılırsa imkansız değil.
Karamel tonları daha kolay olur.

Saçlarımın her yeri röfle...Ara ara değil yani. Profilimdeki kızın saçları gibi...

Igora'nın ya da majirel'in karamel rengini elde etmek için kaç vol kullanmam lazım?

Yanıt için çok teşekkürler...

Saçlarımın her yeri röfle...Ara ara değil yani. Profilimdeki kızın saçları gibi...

Igora'nın ya da majirel'in karamel rengini elde etmek için kaç vol kullanmam lazım?

Yanıt için çok teşekkürler...

Yüksek vol.kullanmaya gerek yok,pigmentasyondan sonra 20 ya da 30 vol kullanılabilir.
İstenen rengi önce saçın bir kısmında denemek daha iyi olur sonucu görmek açısından.
Rica ederim

Uçlar için boya ayrı hazırlanıp oksidanı yüksek tutulabilirdi,boyalı uçlar inatçı oluyor baya.
5 numara koyu kalabilir ilk boyamada,yıkandıkça açılıyor renk eşitlenir büyük ihtimalle.
Önce açık kısımlar daha sonra koyu kısımları boyayın,koyu bölgelerde fazla beklemesin boya.

tamam canım çok sagol..:KK16:

ben yıne bı hata yaptım kızlar.nedır bu sactan cektıgım bı turlu ıstedıgımı yapamadım
önce cıkolata kahve olan sacımı kuaforde koyu karamel yap dedım kızıl kahve yaptı.
sonra 5 ay bekledım cesaretımı topladım gıttım actrdım koyu karamel ıstedım acık karamel oldu ustelık zaten sağlıksız olan saclarım plastık sacgıbı oldu
cevremde kıler begenmedı bende gecen hafta 2 kutu koleston tup boya aldım kendı sacım açık sıyah
kız koyu kahve al dogal bı sıyah olur dedı aldım
suanda oyle bı sıyahkı sacımm lacıvertmı kömur karasımı bellı değıl ne bıcım kahveyse artık.böcek gibi oldum
ağlıyorum ay sıkıldm artık yaa napıcam ben sımdı
akmaz demı bu renk bu kadar yıpranmıs sacada asla acamam bı daha
üstüne platın boyasam nasıl olurki
keske çıkıolata dan vazgecmeseydm:KK50::KK43:

kızlar merhaba saçım şuan boyle ve turunculuktan kurtulmak ıstıyorum bir an önce... acaba ıgora royal koyu küllü kurmral boyasam nasıl olur? kalıcı olur mu yoksa tekrardan turunculaşır mı güneş gördükçe birde aslında istediğim saç rengi şu tarzlarda, benim orjınal rengıme benzıyor bu renk beyazlar oldugu ıcın boyatmak zorunda kaldım ama maf oldu saçlarım
kendi rengim Eki Görüntüle 473898
şimdiki renk Eki Görüntüle 473899
istediğim renk sanki benim orjınal rengıme yakın Eki Görüntüle 473900 kızlar yardım edin ltfen :KK43:

Merhaba,
Şuanki zemin rengi üzerine istenen tonun (açık küllü kumral) elde edilmesi çok zor.
Zeminde boya olduğu için hangi küllü kumral markası versem turunculuk olmayacağının garantisi olmaz çünkü küllü kumral özellikle boyalı saçlarda elde edilmesi-renginin korunması çok zor olan bir renk.
Benim önerim 6.1 koyu küllü kumral olur ama zemine de bağlı olarak koyu olabilir 6 tonları.
7 ve aşağısı tonlar da turuncu yansımayı almayabilir hatta yansıma bırakabilir daha fazla.

Resimdeki renk Syoss 8.4 elde edilmişti hatırladığım kadarıyla.
Zemin rengi 3-4 tonlarında ise tek seferde 5 tona kadar açılması zor olabilir.
Ama doğal saç rengi olduğu için oksidan volümünü yüksek tutarak denenebilir,birkaç boyamadan sonra renk oturur sanıyorum.
Tabii saçın açılma oranına bağlı bir şey bu,bazı saçlar zor açılıyor.
Bahsettiğim rengi önce saçınızın bir tutamında deneyip açılma oranına bakabilirsiniz.
Oksidanı 30 volüm kullanın.
Lady bende yardım istiyorum :KK43: saçım şuan boyle ve turunculuktan kurtulmak ıstıyorum bir an önce... acaba ıgora royal koyu küllü kurmral boyasam nasıl olur? kalıcı olur mu yoksa tekrardan turunculaşır mı güneş gördükçe birde aslında istediğim saç rengi şu tarzlarda, benim orjınal rengıme benzıyor bu renk beyazlar oldugu ıcın boyatmak zorunda kaldım ama maf oldu saçlarım
orjınal rengı Eki Görüntüle 473901
şimdiki renk :KK43: Eki Görüntüle 473902
aslında istediğim renk te bu , kendı orjınal rengıme yakın snırm Eki Görüntüle 473903
yardım ltfen :KK43:

X