Eki Görüntüle 466460
kızlar lütfen yardımcı olun. saçlarım böyle bi kahverengi. doğal rengi, hiç boya yok. ve bu rengi istiyorum. ne yapmam lazım ? yardımlarınızı bekliyorum.
Eki Görüntüle 466461
Saç rengi altın sarı birebir evde elde edilmesi zor ayrıca uçlara uçlara doğru açılmış gibi görünüyor.
Açıcı kullanılmalı ama saçın doğal olduğu hesaba katılırsa Nevacolor Süper Açıcı 12.03 Yoğun altın ile yüksek volümle boyanırsa birkaç boyamadan sonra açılır saç.
Bu açıcıyla saçlarımı açtığımda üstüne başka boya yapmama gerek var mı ? Saçlarımda ne kadar süre bekletmeliyim ? Bir de Kolestone, Palette gibi diğer markalara göre saçlarımı yıpratma oranı ne kadar olur ? Ayrıca cevapladığın için çok teşekkür ederim .)
Hayır gerek olmaz,önerdiğim oryal değil boya.
Saçta bekleme süresi zeminin koyuluğuna istenen rengin açıklığına ve saçın açılma hızına göre değişir,bazı saçlar çabuk açılıyor fazla bekletmeye gerek kalmıyor.
Saçta boya varken açılma oranını kontrol etmelisiniz,istenen orana gelince yıkarsınız.
Tahmini 30-40 dk arası olabilir.
Yıpranma oranı markaya göre değil saçın durumuna göre değişir.
Saç daha önce işlem gördü mü,saç telleri ince mi kalın mı vs vs bunlar yıpranma oranını belirler.
Ama koyu bir renkten açık renge geçileceği için sıfır yıpranma olur diye garanti veremem,çok yıpranabilir de diyemem dediğim gibi saçın durumuyla alakalı.
Anlıyorum. Peki saçlarımı önce Palette yoğun açıcıyla açsam, sonra da Palette Natural 10-0 Açık Papatyayla boyasam nasıl bi renk olur, resimdekine yaklaşır mı sence ?
Turuncu ağırlıklı bir renk olur.
Açıcı saça turunculuk katar papatya da turunculuk olan bir renk çünkü.
Zemin renginden koyu olan her renk kapatır.
Daha açık isteniyorsa küllü-mat renklerle boyanması gerekir.
sevgili lady öncelikle geçen gün kuafore gittim saçımı küllü kumral renginde boyatmak istediğimi soyledim ve parantez için (( kesinlikle kızıllık veya bakırlık istemediğimi belirttim) ama malesef kuaforun azizliğine ugradım ve çıkan renki aşagıda ekliyorum
Eki Görüntüle 467806 Eki Görüntüle 467807
Benim istediğim tonlar böyle idi aşagıda onları da ekliyorum
Eki Görüntüle 467808 Eki Görüntüle 467809
ama sağolsun kuafor beni kızıl yaptı cıktı hatta guneste sacımın yansımaları kına rengi gibi duruyor cok kotu bana ne olur yardım et.. ben evde kendim küllü kumrallamı boyamalıyım yoksa koyu kullu kumrallamı boyamalıyım bu kızıllıgın ve bakırlıgın yok olması icin cokta saclarımı koyultmak ıstemıyorum koyu küllü ile boyarsam cokmu siyah olur ? bide hangi marka boya onerirsin içinde hiç bakırlık ve kızıllık olmayan küllü olarak yardımlarını beklıyorum
ladyevil,
nolur bana da bi el at..
saçlarım kendi renginde.beren saatin rengi gibi.aşağıdaki renk yapmak istiyorum...tek boyama ile bu rengi elde etmem mümkün mü? hangi boya ve neler önerirsin..yardımların için şimdiden teşekkürler..
Hayır gerek olmaz,önerdiğim oryal değil boya.
Saçta bekleme süresi zeminin koyuluğuna istenen rengin açıklığına ve saçın açılma hızına göre değişir,bazı saçlar çabuk açılıyor fazla bekletmeye gerek kalmıyor.
Saçta boya varken açılma oranını kontrol etmelisiniz,istenen orana gelince yıkarsınız.
Tahmini 30-40 dk arası olabilir.
Yıpranma oranı markaya göre değil saçın durumuna göre değişir.
Saç daha önce işlem gördü mü,saç telleri ince mi kalın mı vs vs bunlar yıpranma oranını belirler.
Ama koyu bir renkten açık renge geçileceği için sıfır yıpranma olur diye garanti veremem,çok yıpranabilir de diyemem dediğim gibi saçın durumuyla alakalı.