Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Saç rengi altın sarı birebir evde elde edilmesi zor ayrıca uçlara uçlara doğru açılmış gibi görünüyor.
Açıcı kullanılmalı ama saçın doğal olduğu hesaba katılırsa Nevacolor Süper Açıcı 12.03 Yoğun altın ile yüksek volümle boyanırsa birkaç boyamadan sonra açılır saç.

Bu açıcıyla saçlarımı açtığımda üstüne başka boya yapmama gerek var mı ? Saçlarımda ne kadar süre bekletmeliyim ? Bir de Kolestone, Palette gibi diğer markalara göre saçlarımı yıpratma oranı ne kadar olur ? Ayrıca cevapladığın için çok teşekkür ederim .)

Son düzenleme:

Hayır gerek olmaz,önerdiğim oryal değil boya.
Saçta bekleme süresi zeminin koyuluğuna istenen rengin açıklığına ve saçın açılma hızına göre değişir,bazı saçlar çabuk açılıyor fazla bekletmeye gerek kalmıyor.
Saçta boya varken açılma oranını kontrol etmelisiniz,istenen orana gelince yıkarsınız.
Tahmini 30-40 dk arası olabilir.
Yıpranma oranı markaya göre değil saçın durumuna göre değişir.
Saç daha önce işlem gördü mü,saç telleri ince mi kalın mı vs vs bunlar yıpranma oranını belirler.
Ama koyu bir renkten açık renge geçileceği için sıfır yıpranma olur diye garanti veremem,çok yıpranabilir de diyemem dediğim gibi saçın durumuyla alakalı.

Anlıyorum. Peki saçlarımı önce Palette yoğun açıcıyla açsam, sonra da Palette Natural 10-0 Açık Papatyayla boyasam nasıl bi renk olur, resimdekine yaklaşır mı sence ?

Anlıyorum. Peki saçlarımı önce Palette yoğun açıcıyla açsam, sonra da Palette Natural 10-0 Açık Papatyayla boyasam nasıl bi renk olur, resimdekine yaklaşır mı sence ?

Turuncu ağırlıklı bir renk olur.
Açıcı saça turunculuk katar papatya da turunculuk olan bir renk çünkü.

Zemin renginden koyu olan her renk kapatır.
Daha açık isteniyorsa küllü-mat renklerle boyanması gerekir.

küllü kumral boyasam kapanma ihtimali var mı peki? yoksa küllü koyu kumral mı boyamalıyım? önerebileceğiniz bir marka ve renk varmı? istediğim renge ulaşabilmemi kolaylaştıracak bir renk

sevgili lady öncelikle geçen gün kuafore gittim saçımı küllü kumral renginde boyatmak istediğimi soyledim ve parantez için (( kesinlikle kızıllık veya bakırlık istemediğimi belirttim) ama malesef kuaforun azizliğine ugradım ve çıkan renki aşagıda ekliyorum

Benim istediğim tonlar böyle idi aşagıda onları da ekliyorum

ama sağolsun kuafor beni kızıl yaptı cıktı hatta guneste sacımın yansımaları kına rengi gibi duruyor cok kotu bana ne olur yardım et.. ben evde kendim küllü kumrallamı boyamalıyım yoksa koyu kullu kumrallamı boyamalıyım bu kızıllıgın ve bakırlıgın yok olması icin cokta saclarımı koyultmak ıstemıyorum koyu küllü ile boyarsam cokmu siyah olur ? bide hangi marka boya onerirsin içinde hiç bakırlık ve kızıllık olmayan küllü olarak yardımlarını beklıyorum

ladyevil,
nolur bana da bi el at..

saçlarım kendi renginde.beren saatin rengi gibi.aşağıdaki renk yapmak istiyorum...tek boyama ile bu rengi elde etmem mümkün mü? hangi boya ve neler önerirsin..yardımların için şimdiden teşekkürler..

Eklentiler

• $bakır karamel.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 121
bende dün gidip bu rengi aldım syoss 8.4 ve bitkisel saç açıcı aldım. akşam açıcıyı uyguladım saç diplerm sarımsı oldu diğer kısımlarda hiç olmadı napcam ben şimdi bu boyayıda uygulayamadım saç açılmayınca. bugün palettenin açıcısını alsam uygulasam mı acaba?

Merhaba kızlar, benimde amatörce boyadığım saçlarımla ilgili problemim var, siyaha dönük koyu kahve olan doğal saçlarımı 1 ay içinde 2 kere kendimce açmaya kumral tonunu yakalamaya çalıştım fakat sonuc olarak diplerim ve aralarında belli saçlar dısında pek acılan olmadı. açılan bölgelerdeki renkleri de beğendiğim söylenemez.yıllardır ellemediğim koyu sac rengim göz alışkanlığı da var tabi hç karar veremiyorum bununla ilgili bi baslık da actım bu sabah boyamadan önce ve sonraki hallernin resmini koydum daha aydınlatıcı olur.
bi incelerseniz sevinirim arkadaslar :107: . . . Linki veriyorum
noluuur nolur kızlar tecrubelernz ve fikrlernz benim için önemliiiiii

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...di-istedigim-renk-degil-lutfen-yardimmmm.html

Koleston 8.0 boyadım saçlarımı geçen ay ama biraz koyu gibi geldi sonuç, bir sonraki boyamamda oksidasyon sütünü %9luk değil de %12lik kullansam daha açk bi sonuç elde edebilir miyim? En korktuğum nokta kızıllaşma olması, kendi saçlarım koyu kumral gibi diyebilirim bu arada...

Kızlar saçımın rengi kahverengi ve boya var. Saçımı çok açık kumrala boyamak istiyorum. Saçımı yeşertmeden nasıl bu renge ulaşabilirim?

daha önce saçıma kolay röfle setiyle hafif gölge atmıştım bugün ince sürmedim saçımın önü resmen turuncumsu oldu küllü kumral boyasam gidermi kızıllık

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım inşl herkez istediği gibi bi sonuç alır...yazılanları ve yorumları uzunnnnn uzuuuuuuuunnnnn okudumda sanırım ben bahtsız bedevi hep bu saç konularında şanssızımdır o yüzden 9 yıl oldu kuaföre uğramıyorum neyi beğensem heves etsem tersi oluyo....

Kızlar bu arada foto nasıl ekliyosunuz beğendiğim bi saç rengi var ama resimi bi türlü ekleyemedim yazımın altına yardımcı olursanız çok sevinirim ...

Merhaba,
Şuanki zemin rengi üzerine istenen tonun (açık küllü kumral) elde edilmesi çok zor.
Zeminde boya olduğu için hangi küllü kumral markası versem turunculuk olmayacağının garantisi olmaz çünkü küllü kumral özellikle boyalı saçlarda elde edilmesi-renginin korunması çok zor olan bir renk.
Benim önerim 6.1 koyu küllü kumral olur ama zemine de bağlı olarak koyu olabilir 6 tonları.
7 ve aşağısı tonlar da turuncu yansımayı almayabilir hatta yansıma bırakabilir daha fazla.

Resimdeki renk Syoss 8.4 elde edilmişti hatırladığım kadarıyla.
Zemin rengi 3-4 tonlarında ise tek seferde 5 tona kadar açılması zor olabilir.
Ama doğal saç rengi olduğu için oksidan volümünü yüksek tutarak denenebilir,birkaç boyamadan sonra renk oturur sanıyorum.
Tabii saçın açılma oranına bağlı bir şey bu,bazı saçlar zor açılıyor.
Bahsettiğim rengi önce saçınızın bir tutamında deneyip açılma oranına bakabilirsiniz.
Oksidanı 30 volüm kullanın.

Son düzenleme:

bende gecen sene eylul ayında sımsıyah saclarımı oryal ile actırmıs ve sonra karamele boyatmıstım ama sonra erkek arkadasım tekrar sıyah yap dııynce 2 ay sonra gıdıp sıyaha boyattım sımdıde o kadar cok sıkıldım kı artık aynaya bakmak bıle ıstemıyorum sımsıyah saclarım yuzunden 2 aydır boyatmıyorum ama dıplerım bı 5 cm felan cıktı cok degıl ama uzun yınede saclarım şimdi bu sımsıyah saclarımı actırıp bu renkten ıstıyorum ve bu boyda da kestırmeyı dusunuyorum ama ya olmazsa dıye korkuyorum sızce ne yapmalıyım kızlar kel kalmak ıstemıyorm

garnier'in açık kumralını aldım, doğal saç rengim kestane. numarasını kutuyu attığım için ne yazık ki söyleyemiyorum. daha önce başka markaların aynı açık kumralıyla saçımın rengini gayet iyi açabildiğim halde bununla en ufak bir değişiklik olmadı. daha doğal filan diye almıştım ama kokusu güzelleşip zararı azaldıkça boyama kuvveti de o kadar azalıyor demek ki maalesef bilginiz olsun

selamm...lady senden yardım isteyecegim canım..normalde boyalar konusunda bilgim var çok deneme yanılma yaptıgım içinama ablamın sacını boyayacagız..kendi sacı koyu kestane gibi..bikaç kere palettenin kahve serilerinden boyadık en son boyadıgımız altın mocca idi.çok da güzel oldu.koyu karamel gibiydi.sadece uçları 1 karış kadar bölümü çok koyu kaldı hiç açılmadı.dedimki abla gel dipler haricinde aşagısını açayım önce.onu da istemedi.bende o zaman beyaz sabunla hep çitile aksın uçlar dedimşimdi kestane gibi ama daha koyu nasıl diyeyim koyu kızıl gibi uçlar..dipler ise acık kahve gibi.şimdi palette delüks kestane 5-68 aldık dün.zaten acık renk olmasını istemiyor ama boyayıncada bari heryeri aynı olsun çok ayırmasın diyor.hani kopkoyu da olmasın kahve boyadıgım belli olsun istiyor..sence dogru bi secim mi yapmışık.kestaneler koyu oluyo genelde ama ne bilim..diger kahvelerle de yani daha açık ton olanlarda pek degiştirmiyor...yardımcı olursan sevinirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…