Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Anlaşılan benim saç rengimi ancak kuaförler tutturabilir.Dün yine boyadım saçlarımı açık kumral aldım hatta 45 dkdan fazla bekledim renk açıcı bile kullandım.Sonuç tepelerimi açtı birazcık hafif ama altlar yine koyu kaldı.Boyayı aldığım yere tekrar sordum geçenki aldığımda açmadı buda açmadı diye o zaman çok açık renkleri alacaksın dedi.Bende biraz daha zaman geçsin saçımdaki boyalar aksın kuaföre gidip adam gibi boyatacam.Uğraşamıyacam artık.

merhaba. benim saçlarım uzun zamandır siyahtı. ve 2 hafta önce gittim açtırdım. şu anda koyu kumrala boyattım geçiş yapabilmek için. fakat malumunuz üzere siyahtan açılınca uçlarda koyuluklar kaldı. saçım tek bir renk olmadı. kızıllıklar var. istediğim saç rengi ise daha açık bir renk. ne renge boyamam lazım. ve kızıllıkları nasıl yok edebilirim. yok etmeye çalışırken yeşillikler olmasından korkuyorum. lütfen yardım edin.
bu benim saçım
buda istediğim saç rengi (diplerinden bahsediyorum)Eki Görüntüle 464310

"Pigmentasyonu nasıl yaparız,açılmış saç hangi tona boyanmak isteniyorsa (örneğin 8 tonlarında bir sarı istiyoruz) o boya 1/1 oranında suyla karıştırılarak nemli saçlara sürülür"

denmiş. 1/1 oranınsa su derken ne kadar boyaya ne kadar su anlamadım

merhaba kızlar. saçlarımı bu renge evde boyamak istiyorum. saçlarımda hiç boya yok. kendi rengim de normal, çoğu kişide olan kahverengimsi bi renk işte. ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 464806 kendi saç rengim de böyle kızlar. yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Şuanki zemin üzerine resimdeki rengi tutturmak çok zor.
Renk açık küllü kumral uçlara doğru oryalli.
Zemin renk için hiç uygun değil hem koyu hem kızıl-turuncu yansımalar var.
Tekrar açmak ya da süper açıcı serilerle yüksek volümlü tekrar boyamak gerekir.

1/1 1 tüp boyaya bir tüp oksidanın oranında su.

kızlar benımde bı sorum var cevaplarsanız cok sevınıcem
öncelıkle bı heves ugruna sacımı karamele boyattım tabı oryalle actrdım once acık karamel oldum ve esmer oldugum ıcın yakısmadı kımsede yakıstıramadı zaten
saclarım asırı derecede yıprandı zaten kuru ınce tellı kabarık dokulen sureklı kırık saclarım var benım acıcıyıda yıyınce ıyıce berbat oldu
ve ben artık boyamak ıstemıyorum doğal olmak yakısıyor bana kendı sacım sıyah
en son karamele boyayalı 1.5 ay oldu
sımdı ben boyasam saclarım cokmu kotu olur ıyıce yıpranırmı son kez boyayıp bıdaha boyamak ıstemıyorum.yoksa bıraz dahamı dayansam
ıkıncısı dırek sıyahamı boyamalıyım kendı sacım sıyah ama boyayla yapılan sıyah kömür gıbı oluyor ne renk boyarsam dogal sıyah olur koyu kahve boyasam olurmu
bıde ben daha once hıc boyamadım kendım köpük boya kullansam olurmu yoksa normal boyayla bırınemı boyatayım

lütfen yardımcı olun sımdıden tesekkurler

peki ben bu kızıl turuncu yansımaları nasıl yok edebilirim. saçım casting serisi 600 ile boyandı. hangi boya kapatır bu kızıllıkları

ben uzun süre bu köpük boyalardan lorealin şehvetli siyah diye bir rengi var ona boyadım. gerçekten çok doğal bir siyah. öyle kömür gibi karartmıyor. senin saçın zaten karamel yani açık renk. siyah boyadığında zaten illa ki akacak ve açılacak ilk boyada. 1.5 ay olduysa bence boyayabilirsin gibi gelyor

tesekkur ederım canım cok sağol kopük boya boyamayı bılmeyenler ıcın ıdealdır heralde umarım saclarım ıyıce kotu olmaz cunku kuaforden geldıgımde aglamıstım cok kotu oldu saclarım
zaten uzamayan kuru ıgrenc saclarım var artık boyamamkıcın sıyaha boyıyım ve kurtulayım ıstıyorum
sehvetlı sıyah doğal duruyosa ona boyıyım o zaman.
koyu kestane boyasamdasıyah olmazmı acaba

Son düzenleme:
arkdaslar benim saclarim platin sari yani saba tumer veya seda sayan renkleri gibi diyebilirz..... sacim cok cabuk uzadigi icin hemen 2-3 hafta sonra dipler cikiyor e platin sari oldugu icin hemen belli oluyor tabi, bende dipleri biraz daha koyu yaptirsam olurmu nasil olur acaba benim gibi olan varmi ??? deniyimini paylasirmi benimle???:44:

Eğer sacında açma işlemi olmasaydı ve sacın kumral tonları olsaydın veya daha koyü bir renk evet o zaman koyü kestane olurdu. Ama zemin açık renk su anda ve boya zaten akicak. Ben morun uzerine boyattigimda siyahi o bile tam kapanmamisti. O yüzden direkt siyah boya derim. Zaten o akıp koyü kestane olacaktır tek kat boya olduğu icin :)). Bu arada kopuk boya uygulaması gercekten çok pratik bı olay. Fakat içerisinde az boya oluyor. Ben omuzlarimdaki sacıma 2 kutu kullanıyordum. Buda aklında olsun :))

arkadaşlar bende saçımın kendi rengine döndürmek istiyorum ama çok beyazım var ve daha önceki boyalar aktı...hiç de evde boyamadım dışarda da boyatmak istemiyorum o kadar çok para vermek istemiyorum artık ama ne renk boyatsam bilmiyorum boya rengindende hiç anlamam zaten beyaz tenli kara kaşlıyım hatta çilliyim saçımda koyu kahve siyah arası sanırım evde boyayabilir miyim acaba yada ne renk yapabilirim bana da bir yardım edin köpük boyaları pek tavsiye eden yok heralde bilen varsa cevap verirse çok memnun olurum...

mrblar
arkadaşlar ben geçen perşembe saçlarımı açtırdım ve kumral şuanda ama bana hiç yakışmadı.
ben kızıla dönmek istiyorum da gene boyatsam saçımda yıpranma vs olur mu?
lütfen cvp?

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...elirleme-alt-tona-uygun-makyaj-onerileri.html

Bu konudan cildinizin alt tonunu öğrenin,alt tona uygun saç rengi önerileri de mevcut.
Ama çilleriniz varsa muhtemelen sıcak alt tona sahipsinizdir.
Bakır,bakır yansımalı veya dore yansımalı renkler uygun olur.

mrblar
arkadaşlar ben geçen perşembe saçlarımı açtırdım ve kumral şuanda ama bana hiç yakışmadı.
ben kızıla dönmek istiyorum da gene boyatsam saçımda yıpranma vs olur mu?
lütfen cvp?

Saçın şuanki durumuna,daha önce gördüğü işlemlere ve kızılın tonuna göre değişir yıpranma oranı.

peki ben bu kızıl turuncu yansımaları nasıl yok edebilirim. saçım casting serisi 600 ile boyandı. hangi boya kapatır bu kızıllıkları

Zemin renginden koyu olan her renk kapatır.
Daha açık isteniyorsa küllü-mat renklerle boyanması gerekir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…