Cevabınız ve ilginiz için öncelikle teşekkür ederim. Peki boyalı saçta lorealin preference serisi açma konusunda etkili mi? Bir kerede değilde bu serinin açık bir tonunu kullanarak birkaç kere uygulasam zamanla saçım açılır mı? Saçım çok uzun olduğu için direk oryalle açmaktan çekiniyorum her yerinde aynı ton açılma olmazsa diye
Ekstra açıcı serilerden önerim prof.tüp boyalar olur,onları kullanıyorum Loreal'in Pre.serisini denemedim.
İstenilen renkten daha açık tonlarda ekstra açıcı boya alınıp boyanırsa birkaç boyamada açılır.
Rica ederim
Gerçekten cevabınız için çok teşekkürler. Peki hangi marka prof. tüp boya kullanmalıyım???
Koyu sarı = açık kumral ikisi de aynı renk aslında 8 numara ikisini de karşılar.
Bazı boyalar 10'da bitiyor bazıları 12'de
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...yamadan-once-mutlaka-bilmeniz-gerekenler.html
Burda numaralarla ilgili ayrıntılı bilgi var
evet gördüm o konuyu.goldwell ile ilgili bi bilgi bulamadım yalnz.o zman düşük volumlu açıcı ile 9 kullanırsam 8 tonunu elde edebilirim değil mi? bazen biraz daha grili bi ton istiyorum.gümüş sarı rengini kullanak istiyorum o nedenle.içine de biraz yeşillik katacağım sorun olur mu ? saçımdaki turunculuk gitsin ve küllü dursun diye.gümüş ve gri saç boyalarının turunculuğu kırdığını yazmışlardı.sizce ugun mudur? ıgora da ki 9.1sandre sarı içn gümüş renginde dedniz ki zaten istenen rengi o numara ile elde etmişlerdi kuaföre yaptrdığımda.biraz da yeşillik katmışlardı15 gr yazıyor verdikleri kağıtta.bn burdaki kuaföre gösterdiğimde çok fazla dedi yeşilliğin oranı için.siz ne düşünürsünüz?
Leydim kızıl rengin kırmızılığını yoğunlaştırmak için bir tüp boyaya ne kadar kırmızı yoğunlaştırıcı katılmalı? Yarım tüp uygun mu, fazla mı?
Kullanılan boya; palette 6.88.
Zemin ne renkti?
Saçta turunculuk varsa yeşil değil mavi eklenir.
Kırmızılık varsa yeşil.
Turunculuğun ya da kırmızılığın yoğunluğunu göremediğim için kesin bir şey söyleyemem 15gr denmişse öyle kullanın.
Koyu kahveyse açıcı şart.
Linkteki resmi göremiyorum sayfa görüntülenemiyor.
İstenilen renk uçlara doğru açılmış bir renk
Dipler bir ton daha koyu uçlara doğru açılıyor.
Saç renginin yakışıp yakışmayacağını bilemiyorum bir şey diyemem ama rengi elde etmek için açıcı kullanılmalı,uçlara doğru açılan bir kumral tonu isteniyorsa deneyimli değilseniz kuaförde yaptırın.
Açıcı kullanmak saçı yıpratabilir ama zemin doğal ve daha önce işlem görmemiş olduğu için açıcıyı fazla bekletmeye gerek olmaz.
cevabınız için teşekkür ederimmmmmmmmmmmm :)
cesaret edemiyorum bir türlü yani yaşlı mı gösterir acaba ya da bi kaç yıl daha mı beklesem bilemiyorum :/
mesela açmadan drekt evde açık bi ton sarı denesem yinede elde edemem mi acaba bu rengi:/
canım ,önce 9.1 ıgora sandre arı ıle boyandı.akmış küllü sarı ,açık kumral karışımı bir şeyin üzerine.küllüler akınca turunculaşmaya başlyor benimki bakırımsı olmuştu ,iğrnç bi sarıya dönmüş idi.sonra 9.1 ıle boyandı gri küllü bi renk elde edildi.ve tabi o da aktı 3 ay snra üzerine igora boyasıı market boyası diyebilen bi kuaför sayesinde 9.1 ıgora yerine 9.1 loreal kullanıldı.tabi loreal de sandre gibibi renk yok 9.1 küllü lere tekabül ediyor .vellasıl küllü sarıya boyanmış oldu.boyandığında küllülük çok çok azdı.hatta dip kısımlarım bakırımsı gibi idi.halbuki sandre ile yapılan işlemin ayrıntılarını yazıp vermişti kuaför.yaptrmak ıstersem tekrr diye.9.1.sandre sarı 15 gr yeşil 30 volum diplere uygulanmış.9.1. 20 volum ıse uçlara uygulanmış.bunun yazılı olduğu kağıdı burdaki kuaförlerden birine vermiş olmama rğmen aynısını yapamadı.çünkü küllü renk kullandı sandre yerine.bence ondan kaynaklandı sorun.elimde ıgora yok demiyor da market byası bu bız loreal kullanıyoruz diye durumu kurtarıyor.şu an diplerim baya çıkmış durumda ve sac rengm koyu kestane gibi.sonrasında bakırlı bi taraf var orası gecmıs boyadaki dip kısmına denk geliyor.ve sonrasında o kısımlara nazaran biraz daha küllümsü sarılar var.rengarenk olmuş durumda.ve senden öğrendiğim üzere sanırım ilk boyattığım yerde pigmentasyon yapıldı saçıma benim.öyle sanırıyorum .çok uzun zman oldu yaptıralı o zmanalr da bilmdiğim için bu işlemi dikkat etmedim fakat şimdi sanki öyle imiş gibi hatrlıyorm.
cevabınız için teşekkür ederimmmmmmmmmmmm :)
cesaret edemiyorum bir türlü yani yaşlı mı gösterir acaba ya da bi kaç yıl daha mı beklesem bilemiyorum :/
mesela açmadan drekt evde açık bi ton sarı denesem yinede elde edemem mi acaba bu rengi:/
Eki Görüntüle 458177 Eki Görüntüle 458178
LADYEVİİİİİİİLLL:))) canım yukarda saçlarımnın fotografını koydum bunlar saçımı açtıktan sonraki hali orda turuncu çıkmış ama aralarda kızılda var.önce şöyle söliyim saçlarım kızıldı 6 cm kadarda diplerde kendi rengim vardı. saçlarımı 3 gün arayla syoss 9.5 acık küllü sarıyla açtım daha sonra palette açık küllü sarıyla açtım. açmadan önce daha koyuydu.şimdi resmen turuncu oldu aralarda kızılllar kaldı. bu hale geldi ama saçımda hiç yıpranma olmadı. açmadan önce hindistan cevizi yağı sürdüm. yanlız saçımı acarken diplerim kendi rengi olan yerlere değdirdim yanlışlıkla oralar çok sarı oldu BİRAZ DA YEŞİİL. şimdi saçlarıma ne yapıyım kızıllık ve turunculuk istemiyorum. hangi boyarı kullanmam geriyo bu renkten kurtulmam için. ve saçlarımı tekrar açıyım mı. hindistan cevizi yağı sürdüğüm için saçımda yıpranma olmuyo.yeniden açıcıyla acsam açıcının içine turuncu azaltıcı koysam olur mu.bide igranın 10. dk açan serisi var. sitesine baktım aynen şöle yazıyo hatta rsminide koyuyum.bunu alsam saçımı acsam olurmu sonra üstüne içinde kızıllık olmayan bi acık kahve boyarım.
Sarı-turuncu etki yaratmayan sandre tonu
10 dakikada 4 tona kadar açar.
Sıcak, nötr ve soğuk renk yönüne sahip 6 renk serisi içerir.
Saçı yeniden yapılandıran aminoasit, ARGININ ve GLYCIN içerir.
Saçtaki protein yapısını dengeler ve korur.
Diğer özel açıcı serilerine göre %40 fazla bakım içerir. Dip açmalarda ve röflelerde kullanılabilir.
İGORA ROYAL COLOR10 SAÇ BOYASI - 10 DAKİKADA 4 TONA KADAR AÇMA 11.1 SÜPER SARI-SANDRE
canımmm açıcılarla uğraşmana bence gerek yok.anladığım kadarıyla saçında yıpranma olmadan renk değişmesini istiyorsun.eee haklısın tabi :) ama boyayı kusturan maddeler her ne kadar bakım yağıda içerseler her ne kadar doğal olduklarıda söylense saçı yıpratıyor canım.ben de senin gibi saçımda kızıllıklar olmadan saçımı açmak istiyorum.ve bunun için papatya suyu kullanıyorum :) belkide papatya suyunu duymuşsundur.2 bardak suya 1.5 avuç kurumuş papatya at.demlendikten sonra sprey yardımıyla güneşe çıkmadan önce saçını onunla ıslat.saçını güneşte kurutmalısın ama.bunu her gün 2 saat olmak üzere bir hafta boyunca yaparsan hem doğal sarıya dönük renk açılımı olucaktır.hemde kızıllıklar hafifleyecektir.2 saat dedim ama 2 saat dolmadan saçın kurumaya başlarsa tekrar ıslat papatya suyuyla.sonra da küllü renklere boyarsan kızıllıklar daha başarılı kapanacaktır hayatım. ve papatya suyunun herhangi bir zararı olmamakla birlikte saçı besleme gibi özelliğide bulunmaktadır.ben saçımdan çok çektim çok şey denedim hala deniyorum :) umarım dilediğin saç rengine kavuşursun tatlım.kendine iyi bak :)
aşağıdaki resmi gördüm nette gezinirken. koyu kahverengi siyaha yakın saç rengim var ve kumralım. bu rengi yaptırsam nasıl olur ten rengime gidermi sizce? buradaki kadın beyaz tenli biraz daha koyu benim tenim. bi arkadaşım ten renginle aynı renk gibi durur dedikten sonra kafam karıştı. birde burada saça yapılan işlem nedir yardımcı olabilecekmisiniz bana. dipler uçlara göre daha koyu ve iki renk var saçta. hangi renk bunlar? uçlara ışıltımı verilmiş yoksa röflemi yapılmış hiç bilmiyorum pek anlamam bu işlerden. ya da saça aynı işlem yapılsa alternatif renk öneriniz ne olabilir bana? fikirlerinize ihtiyacım var fikir verirmisiniz rica etsem? çok soru sorup başızı ağrıttıysam şimdiden özür dilerim
Eki Görüntüle 457807
çok soru sordum biliyoorummerak ettiğim bir şey daha var acaba 8.1. düşük volumle boyarsak kahve ye çalar mı ?
Eki Görüntüle 458177 Eki Görüntüle 458178
LADYEVİİİİİİİLLL:))) canım yukarda saçlarımnın fotografını koydum bunlar saçımı açtıktan sonraki hali orda turuncu çıkmış ama aralarda kızılda var.önce şöyle söliyim saçlarım kızıldı 6 cm kadarda diplerde kendi rengim vardı. saçlarımı 3 gün arayla syoss 9.5 acık küllü sarıyla açtım daha sonra palette açık küllü sarıyla açtım. açmadan önce daha koyuydu.şimdi resmen turuncu oldu aralarda kızılllar kaldı. bu hale geldi ama saçımda hiç yıpranma olmadı. açmadan önce hindistan cevizi yağı sürdüm. yanlız saçımı acarken diplerim kendi rengi olan yerlere değdirdim yanlışlıkla oralar çok sarı oldu BİRAZ DA YEŞİİL. şimdi saçlarıma ne yapıyım kızıllık ve turunculuk istemiyorum. hangi boyarı kullanmam geriyo bu renkten kurtulmam için. ve saçlarımı tekrar açıyım mı. hindistan cevizi yağı sürdüğüm için saçımda yıpranma olmuyo.yeniden açıcıyla acsam açıcının içine turuncu azaltıcı koysam olur mu.bide igranın 10. dk açan serisi var. sitesine baktım aynen şöle yazıyo hatta rsminide koyuyum.bunu alsam saçımı acsam olurmu sonra üstüne içinde kızıllık olmayan bi acık kahve boyarım.
Sarı-turuncu etki yaratmayan sandre tonu
10 dakikada 4 tona kadar açar.
Sıcak, nötr ve soğuk renk yönüne sahip 6 renk serisi içerir.
Saçı yeniden yapılandıran aminoasit, ARGININ ve GLYCIN içerir.
Saçtaki protein yapısını dengeler ve korur.
Diğer özel açıcı serilerine göre %40 fazla bakım içerir. Dip açmalarda ve röflelerde kullanılabilir.
İGORA ROYAL COLOR10 SAÇ BOYASI - 10 DAKİKADA 4 TONA KADAR AÇMA 11.1 SÜPER SARI-SANDRE
Aslında saç iyi açılmış tekrar açıcıya gerek yok bir de sanırım bahsettiğiniz boya oryal değil süper açıcı seriden bir boya.
Onunla boyanması uygun gibi görünüyor ama eğer şuanki saç renginden koyu bir kahveye boyanacaksa gerek yok,saç koyulaşacağı için birkaç defa küllü kahve ile boyanırsa turunculuk kalkar.
Bir de yeşerme için saçın yeşil kalan yerlerine duşta durulama suyu içine asprin ezip atın.
Bir süre asprinli suda beklesin saç daha sonra durulayın.
Yeşermeyi büyük ölçüde alacaktır.