Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Eki Görüntüle 452409 Eki Görüntüle 452410

kızlar burcu güneşin bu klipteki saçını lorealin yeni kutudaki 7.3 lük boyasıyla elde edebilir miyim sizce bu fotoda renk koyu çıkmış ama klibi görmüşsünüzdür orda daha açık...şuanki saç rengim de koleston 5.73 ilk boyadığımda çok koyu kahveydi bi ay oldu boyayalı imdi dipler açık boylara doğru hala koyu:44:

Ablamın 5 tonlarında kahve boyalı saçını 7.3 ile boyadım,6.3'e yakın bir renk oldu.
Koyu kahve saçlarda 7.3 Burcu Güneş kadar açık tutmaz.

selam kızlar ben saçımı sarı yapmak istiyorum önce kendi saçımı ekliyorum
Eki Görüntüle 452659 bu şuan ki saç rengim uçlardaki açıklık 1.5 sene önce 1 ton kadar kuaförde açtırmıştım dipler kendi saç rengim...

istediğim renkte şöyle;
Eki Görüntüle 452660

bu rengi nasıl yapabilirim evde yardımlarınızı bekliyoruz ...

Açıcısız bu rengi elde etmek çok zor istenilen renk baya açık çünkü.
Açıcıyla istenilen orana kadar açıldıktan sonra açık altın sarı uygulanabilir.

canım bir sorum daha olacak .bazı boyalarda "8" koyu sarı diye geçiyor bazılarında açık kumral.goldwell de açık sarı diye. igora da 9 açık sarı platin gibi 8 açık kumral diyo aralarında bi çok ton var aslında.acık sarıdan acık kumral a nasıl gecıs olmuş oluyor öyle .

Ablamın 5 tonlarında kahve boyalı saçını 7.3 ile boyadım,6.3'e yakın bir renk oldu.
Koyu kahve saçlarda 7.3 Burcu Güneş kadar açık tutmaz.

canım koyu olması önemli değil büyük değişiklik istemiyorum, cesaret edemiyorum benzer renk olsun yeter yüzüme yakıştırırsam aynı renge sürekli boyayarak o rengi elde edebilirim diye düşünüyorum ama 7.3 doğru tespit mi emin değilim

ben 19 yaşındayım ve daha önce saçlarımı hiç boyatmadım extra kimyasal madde hiç sürmedim
bir ara forumda okudum papatyayla açmayı denedim ama saç rengime pek bi etki etmedi :/
benim saç rengim http://www.bakimlikadin.net/wp-content/uploads/cemeron_diaz.jpg bu renk (nasıl fotograf ekliycegmi bilmiyorum :KK43: )
vee ben de http://img243.imageshack.us/img243/6488/hilaryvoice0018.jpg bu renk istiyorum :KK43:
aslında boyamayı hiç düşünmemiştim ama papatya ile falan açılcak değil ama hangi boyayı kullanmam gerektiğini bilmiyorum ve kuaförümde taşındı :KK43:
yardımcı olursanız çoooooooooooooooook sevinirim

Merhabalar konu sahibi;
Boyalı Koyu kahve saçımı palettenin 8-65 ile boyamak istiyorum ama boyanın boyayla açılmayacağı için öncelikle palettenin yoğun renk açıcısını mı kullanmalıyım? Açıcıyı ne kadar tutmam gerekir?
Ya da lorealin preference serisinden açık bir tonla boyasam 7.3 gibi saçımı açmam mümkün mü? Bilgilendirirseniz sevinirim...

Son düzenleme:
Benim saçlarım kahvenin koyusu siyaha yakın gibi.Alttaki renkleri tuturmaya çalışıyorum olmuyo açılmıyo bir türlü sadece biraz olsun açmaya çalışıyorum hep aynı bir değişiklik yok yine.alttaki boyayı tutturmam için renk açıcıyla beraber mi kullanmam gerekiyo.Karamel renkleri ve güzel ışıltılı açık kahve tonlarını nasıl yakalayabilirim.Papatya suyuylada açmaya çalıştım yine olmadı.Beyaz tenliyim bana gider mi acaba bu renkler.

Umutsuz-Ev-Kadinlari-7-Bolum-Fragmani-izle1.jpg

http://img209.imageshack.us/img209/5875/keiraknightleyfi1.jpg

canım bir sorum daha olacak .bazı boyalarda "8" koyu sarı diye geçiyor bazılarında açık kumral.goldwell de açık sarı diye. igora da 9 açık sarı platin gibi 8 açık kumral diyo aralarında bi çok ton var aslında.acık sarıdan acık kumral a nasıl gecıs olmuş oluyor öyle .

Koyu sarı = açık kumral ikisi de aynı renk aslında 8 numara ikisini de karşılar.
Bazı boyalar 10'da bitiyor bazıları 12'de
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...yamadan-once-mutlaka-bilmeniz-gerekenler.html
Burda numaralarla ilgili ayrıntılı bilgi var

canım koyu olması önemli değil büyük değişiklik istemiyorum, cesaret edemiyorum benzer renk olsun yeter yüzüme yakıştırırsam aynı renge sürekli boyayarak o rengi elde edebilirim diye düşünüyorum ama 7.3 doğru tespit mi emin değilim

Burcu Güneşin saç rengi 7.3 kumral dore.
Birkaç boyamada rengi oturur.

Son düzenleme:
ben 19 yaşındayım ve daha önce saçlarımı hiç boyatmadım extra kimyasal madde hiç sürmedim
bir ara forumda okudum papatyayla açmayı denedim ama saç rengime pek bi etki etmedi :/
benim saç rengim http://www.bakimlikadin.net/wp-content/uploads/cemeron_diaz.jpg bu renk (nasıl fotograf ekliycegmi bilmiyorum :KK43: )
vee ben de http://img243.imageshack.us/img243/6488/hilaryvoice0018.jpg bu renk istiyorum :KK43:
aslında boyamayı hiç düşünmemiştim ama papatya ile falan açılcak değil ama hangi boyayı kullanmam gerektiğini bilmiyorum ve kuaförümde taşındı :KK43:
yardımcı olursanız çoooooooooooooooook sevinirim

İlk resim açılmadığı için bir şey diyemiyorum. :/

Merhabalar konu sahibi;
Boyalı Koyu kahve saçımı palettenin 8-65 ile boyamak istiyorum ama boyanın boyayla açılmayacağı için öncelikle palettenin yoğun renk açıcısını mı kullanmalıyım? Açıcıyı ne kadar tutmam gerekir?
Ya da lorealin preference serisinden açık bir tonla boyasam 7.3 gibi saçımı açmam mümkün mü? Bilgilendirirseniz sevinirim...

Koyu kahve ise açısız 8 numaraya kadar açılmaz,oryal kullanmanız gerekir.
Açıcı olarak Palette ya da Goldwell kulanabilirsiniz.
Süre olarak kesin bir şey diyemiyorum her saçın açılma düzeyi farklı ama tahmini olarak 30+ tutmanız gerekir,bekletirken sık sık renk kontrol edilmeli.
İstenen orana kadar açılınca yıkanır.
5-6 tona kadar açılması gerektiğinden boya değil oryal tavsiye ederim.

Benim saçlarım kahvenin koyusu siyaha yakın gibi.Alttaki renkleri tuturmaya çalışıyorum olmuyo açılmıyo bir türlü sadece biraz olsun açmaya çalışıyorum hep aynı bir değişiklik yok yine.alttaki boyayı tutturmam için renk açıcıyla beraber mi kullanmam gerekiyo.Karamel renkleri ve güzel ışıltılı açık kahve tonlarını nasıl yakalayabilirim.Papatya suyuylada açmaya çalıştım yine olmadı.Beyaz tenliyim bana gider mi acaba bu renkler.

Umutsuz-Ev-Kadinlari-7-Bolum-Fragmani-izle1.jpg

http://img209.imageshack.us/img209/5875/keiraknightleyfi1.jpg

2 numara olduğunu düşünürsek açıcı kullanmanız gerekir evet.
7.8 ya da 8.8 bu renk.
Bu resimde 7.8 gibi görünüyor ama diziyi izliyorum,bazı sahnelerinde daha açık görünüyor.

Son düzenleme:
İlk resim açılmadığı için bir şey diyemiyorum. :/

saçlarım koyu kahve (bir link daha veriyim http://www.bakimlikadin.net/wp-content/uploads/pinar_altuğ.jpg )
aslında benim korkum benim yaşıma istediğim saç renginin gitmemesi yaşlı durması
kesinlikle tek renk istemiyorum ama yine de korkuyorum cesaret edemiyorum :KK43:
benim saçımın üzerine sanırım drekt olarak boya uygulayamaz açması falan gerekiyor birazda korkuyorum çok yıpranmasından

merhaba
bugün saçımı garnier siyaha boyadın altı karameldi
siyahın rengini nasıl koruyabilirim?
boyanın akmaması için neler yapabilirim?

saçlarım koyu kahve (bir link daha veriyim http://www.bakimlikadin.net/wp-content/uploads/pinar_altuğ.jpg )
aslında benim korkum benim yaşıma istediğim saç renginin gitmemesi yaşlı durması
kesinlikle tek renk istemiyorum ama yine de korkuyorum cesaret edemiyorum :KK43:
benim saçımın üzerine sanırım drekt olarak boya uygulayamaz açması falan gerekiyor birazda korkuyorum çok yıpranmasından

Koyu kahveyse açıcı şart.
Linkteki resmi göremiyorum sayfa görüntülenemiyor.
İstenilen renk uçlara doğru açılmış bir renk
Dipler bir ton daha koyu uçlara doğru açılıyor.
Saç renginin yakışıp yakışmayacağını bilemiyorum bir şey diyemem ama rengi elde etmek için açıcı kullanılmalı,uçlara doğru açılan bir kumral tonu isteniyorsa deneyimli değilseniz kuaförde yaptırın.
Açıcı kullanmak saçı yıpratabilir ama zemin doğal ve daha önce işlem görmemiş olduğu için açıcıyı fazla bekletmeye gerek olmaz.

merhaba
bugün saçımı garnier siyaha boyadın altı karameldi
siyahın rengini nasıl koruyabilirim?
boyanın akmaması için neler yapabilirim?

Bitkisel yağlarla yapılan bakımlar ve çok saç kremi kullanmak boyayı akıtır.
Güneş ışığına maruz kalması da boyayı soldurur.
Önceki saç rengi yıkandıkça ortaya çıkabilir,15 gün kadar sonra siyahla pigmentasyon yapın.

Koyu kahveyse açıcı şart.
Linkteki resmi göremiyorum sayfa görüntülenemiyor.
İstenilen renk uçlara doğru açılmış bir renk
Dipler bir ton daha koyu uçlara doğru açılıyor.
Saç renginin yakışıp yakışmayacağını bilemiyorum bir şey diyemem ama rengi elde etmek için açıcı kullanılmalı,uçlara doğru açılan bir kumral tonu isteniyorsa deneyimli değilseniz kuaförde yaptırın.
Açıcı kullanmak saçı yıpratabilir ama zemin doğal ve daha önce işlem görmemiş olduğu için açıcıyı fazla bekletmeye gerek olmaz.

Bitkisel yağlarla yapılan bakımlar ve çok saç kremi kullanmak boyayı akıtır.
Güneş ışığına maruz kalması da boyayı soldurur.
Önceki saç rengi yıkandıkça ortaya çıkabilir,15 gün kadar sonra siyahla pigmentasyon yapın.
çok teşekkür ederim ladyevil
peki pigmentasyon tarifini kısaca rica edebilirmiyim?

Koyu kahve ise açısız 8 numaraya kadar açılmaz,oryal kullanmanız gerekir.
Açıcı olarak Palette ya da Goldwell kulanabilirsiniz.
Süre olarak kesin bir şey diyemiyorum her saçın açılma düzeyi farklı ama tahmini olarak 30+ tutmanız gerekir,bekletirken sık sık renk kontrol edilmeli.
İstenen orana kadar açılınca yıkanır.
5-6 tona kadar açılması gerektiğinden boya değil oryal tavsiye ederim.

Cevabınız ve ilginiz için öncelikle teşekkür ederim. Peki boyalı saçta lorealin preference serisi açma konusunda etkili mi? Bir kerede değilde bu serinin açık bir tonunu kullanarak birkaç kere uygulasam zamanla saçım açılır mı? Saçım çok uzun olduğu için direk oryalle açmaktan çekiniyorum her yerinde aynı ton açılma olmazsa diye

X