Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

mrb arkadaşlar,saçlarım röfleli ve dip boyam geldi bugüne kadar dip boya yerine hep paket attırıyordum ama saçlarım çok yıprandı, bir süre paket yerine sürekli dip boya yaptırmak istiyorum,kuzenim de öyle yapıyor hatta 8 le 9 u karıştırıyormuş, ve dip rengi çok güzel bende yapsam aynı rengi yakalar mıyım,onun saç rengi bayağı açık,benim kendi rengim orta kestaneye yakın,yardımcı olur musunuz,şimdiden çok teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar saçlarım kahverengiydi saçlarıma krepe balyaj attırdım uçları komple turuncu oldu bir tuhaf renk bu turunculuğu kapatmak için hangi renkle boyamalıyım diplerimde çikolata kahve şuanda yardımcı olursanız sevinirim. Tek renk kahve saçıma dönmek istiyorum biraz zaman alacak ama en azından turunculuğu kapatacak bir renk önerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Screenshot_2015-11-16-17-41-47-1.png
Screenshot_2015-11-16-17-42-07-1.png

Kizlar bu saci elde etmek icin hangi renge veya hangi renkleri karistirip boyamak gerekiyor aciklayabilicek var mi acaba simdi ki sacim acik kumral tonlari simdiden tekkur

merhaba herkese sarı olan saçlarımı 6 ay önce koyu kahve yaptım. ve şimdi tahmin ettiğiniz gibi, baya aktı, yeniden sarı olmak istiyorum palettenin yoğun açısını kullanıp, üstüne açık küllü sarı yaparsam nasıl bir renk elde ederim yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Kizlar dosya olarak gonderdigim resimdeki sac rengimim üstüne findik kabugu nasil olur ? Findik kabugu rengi cok koyu bir renk mi oluyor?

Eklentiler

• 20151118_172551.jpg
    20151118_172551.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 216
benimde saçımın rengi bi ara böyleydi üzerine fındık kabuğu boyadığımda koyulaşmıştı baya hiç memnun olmamıştım sonuçtan

Kızlarrr herkese Merhaba
Ben altın karamel ile tarçın bakırı karıştırıp boyamak istiyorum. Ama ortaya nasıl bi renk çıkar bilemedim. Saç rengi mi resim olarak ekliyorum. Yarın alıcam fikriniz benim için çok önemli

Eklentiler

• IMG-20151029-WA0008_1.jpg
    IMG-20151029-WA0008_1.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 203
karemelde biraz kızıllık var diye biliyorum bende acık karemele cok boyadım.tarcın bakırda da dorelik var bence kötü olur ve siz ne renk istiyorsunuz tam olarak

karemelde biraz kızıllık var diye biliyorum bende acık karemele cok boyadım.tarcın bakırda da dorelik var bence kötü olur ve siz ne renk istiyorsunuz tam olarak
Ben bakır karamel rengini istiyorum. Nevacolor kahve köpüğü ile tarçın bakırını karıştırmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

Merhaba, bende saçımda değişiklik istiyorum doğru sonuçlar alabilmek için fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Öncelikle 6 ay önce koyu kestane olan doğal saçımı ''bal köpüğü'' rengine boyattım. Bir kaç yıkamadan sonra ortaya çıkan renk turuncuya yakın bir kızıl oldu. Şimdi diplerim geldi kendi rengine, geri kalan kısmı biraz daha koyulaşarak yer yer kızıl. Siyaha geçiş yapmak istiyorum. Sabit kalacağım bir renk olması için. Ten rengim esmere yakın buğday, değişen bir göze sahibim zaman zaman ela olan açık kahve. Kara kaşlı biriyim, sizce yakışır mı ? Başka önerisi olan var mı ?

Saçım siyaha yakın bi kahverengi ve hiç boya yok saçımda tamamen kendi rengi.Küllü kumral renge boyasam tutar mı yoksa önce açmam mı gerekir?

Citcitlarim acik sariydi bende doreligini alsin diye loreal inova 9.1 kullu sariya boyadim olusan renk koyu oldu simdi onu acmam lazim acik kullu sari istiyordum beceremedim kuafore kendi kisa sacimi yaptirdigimda 130 lira para aldi citcitlar daha cok tutar diye kendim yapmak istedim simdi nasil acarim ben bunlari lutfen yardim edin yemegi biraktim bunlarla uğraşıyorum benim icin cok onemli :KK43:

Eklentiler

• 20151202_181831.jpg
    20151202_181831.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 138
Merhabalar, konu da açtım ama cevabını bulamadım. Buraya da yazayım. Saçlarını sarıya boyayanlar yardımcı olabilir mi?

Saçlarımı sarıya boyuyorum ve zamanla uçlar diplerden daha koyu hale geldi. Halbuki tam tersi olmalı. Uçlar da açılsın diye, dipleri boyadıktan sonra uçları da boyadığınız oldu mu? Olduysa, boyayı uçlarda ne kadar tuttunuz? Örneğin diplerde 50 dakika duruyorsa uçlarda kaç dakika durmalı? Uçları açacak kadar uzun ama saçları yakmayacak kadar kısa tutmak istiyorum.

Citcitlarim acik sariydi bende doreligini alsin diye loreal inova 9.1 kullu sariya boyadim olusan renk koyu oldu simdi onu acmam lazim acik kullu sari istiyordum beceremedim kuafore kendi kisa sacimi yaptirdigimda 130 lira para aldi citcitlar daha cok tutar diye kendim yapmak istedim simdi nasil acarim ben bunlari lutfen yardim edin yemegi biraktim bunlarla uğraşıyorum benim icin cok onemli :KK43:

Ben de bunu cevaplayayım diyeceğim ama bir bilgim yok maalesef. Saçınızı boyar gibi boyasanız olmuyor mu?

X