Saçlarım yeşilimsi bi renk oldu ne yapmam lazım ombre yaptırmıştım ama platin beyaz gibi bişi oldu gittim karamel cila attırdım yıkadıkça sanki yeşil gibi bişi oldu gün ışığında sarımsı karamelimsi ama beyaz ışıkta yeşil parlıyo napsam geçer bu yardımmm
aynı şey başıma geldi.. sürekli cila attırmak zorundasın malesef..
gerçekten işe yarıyomu bu yöntemler bikaç yerde okudum ama cesaret edemedim uygulamaya daha kötü olursa diye korkuyorumBiraz aspirini ezip sulandırıp saçında beklet canım yada rondodan geçmiş bikaç domatesle salça ve zeytinyağı bekletmelisin :)))
Boya tutmuyomu peki sen nasıl kurtuldun bide okadar dipten yapmışki sağolsun kuaförüm 6 parmak flan var dibimde
Bende daha önce yaktım ve kaç yıl uzamasını bekledim oyüzden çok iyi anlayabiliyorum seni hatta ben ıslakken tarayamıyordum dipten kopuyordu saçlarım oyüzden şimdide yanmasından korkuyorum cilada bikaç yıkamada akıyo gidiyo offf bidaha uğraşmıcam asla saçımla yeterki bi düzelsinben koyuya boyatmıştım uğraşamadım ama keşke yapmasaymışım sonra tekrar açık isteyip yine açtırmıştım şu an kafamda saç yerine fön bile tutmayan püskülümsü şeyle geziyorum.. cila attır sen düzenli beş dakikalık bir şey zaten..
Çok sevinirim aspirini denedikten sonra işe yarayıp yaramadığını yazarsanızBenim saçım kızıldı, şuan c vitamini ile açıyorum. İki kez uyguladım baya baya akıttı boyayı. Diplerim de açık kumral geldi :) yarın boyama yapıcam son bir c vitamininden sonra, diplerim yeşerir heralde. Aspirin aldım bu yüzden. Yarın herşeyi deneyip haber veririm :)
Bende saç konusunda çok takıntılıyım bir aydır psikolojim altüst durumda baya uzundu saçlarım kestirdim omzuma kadar şimdi yeşillikten kurtukayım başka bişi istemiyorumBi aksilik olmazsa inş en geç yarın gece yazarım.felaket takığım ben saçlarıma. Saçla ilgili aşırı araştırma yaptım bu sefer. Görcez sonucu :)
Aynen c vitamini cok ilginc sekilde akitiyor boyayi..ben kahverengiyi akitip koyu sariya çalan ombre yaptim resmen ustune..Benim saçım kızıldı, şuan c vitamini ile açıyorum. İki kez uyguladım baya baya akıttı boyayı. Diplerim de açık kumral geldi :) yarın boyama yapıcam son bir c vitamininden sonra, diplerim yeşerir heralde. Aspirin aldım bu yüzden. Yarın herşeyi deneyip haber veririm :)
Canım, bugün akıttım saçımı, annem yarın boya demesine rağmen sana söz verdim diye bugün boyattım. İşin ilginç yanı yeşermedi saçım hiç, yardımcı olamıcam kusura bakma ya, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ciddenBende saç konusunda çok takıntılıyım bir aydır psikolojim altüst durumda baya uzundu saçlarım kestirdim omzuma kadar şimdi yeşillikten kurtukayım başka bişi istemiyorum
Ya ben kızılı akıttım, bugün 3.kere yaptım ve sarıya çalan çok açık bi turuncu oldu, resmen mucizeymiş :) sonra küllü renklere boyadım, dibim gelmişti açık renk oldu dibim sadece diye dip boyası yapcam bi ton daha koyuA
Aynen c vitamini cok ilginc sekilde akitiyor boyayi..ben kahverengiyi akitip koyu sariya çalan ombre yaptim resmen ustune..
Senin adına sevindim canım yeşermemesi iyi olmuş ben napacağımı düşünmeye dewam bu gidişle pes edip uzadıkça kestircem sürekli böylelikle bitircem gibi duruyor çok teşekkür ederim yinede sonucu yazdığın içinAh biz kadınlar :) Benim saçlarım belimdeydi
Canım, bugün akıttım saçımı, annem yarın boya demesine rağmen sana söz verdim diye bugün boyattım. İşin ilginç yanı yeşermedi saçım hiç, yardımcı olamıcam kusura bakma ya, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim cidden
Sağlıklı ve kolay yapılabilecek c vitamini ile akıtma var, ben kızılı öyle akıttım.saçımı ilk defa siyaha boyadım 1 ay kadar oldu. eski rengime dönmek için silici olarak ne önerirsiniz
nasıl bişey?Sağlıklı ve kolay yapılabilecek c vitamini ile akıtma var, ben kızılı öyle akıttım.