Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

C vitamini ile saç açmak yazarsan çook başlık var zaten burda. Ama benim yaptığımı anlatıım. 10tane c vitamini tablet ezip 1kaşık karbonat eklemiştim ve aldığı kadar da dove kepek şampuanı. Başımda boneyle 1saat bekleyip yıkadım. Şöyle ki asıl saçım kumral benim ama siyah boyatmıştım. Sonra açıcıyla sapsarı yapıp kumrala boyatmıştım derken bir delilik yine kızıl kullandım 4ay falan. Sonra da işte yine bu formülü 3kez uyguladım baya baya sarardı saçım ve şuan yine kumralım :) daha dün boyattım :-)
hayırl olsun güle güle kullann :) benim saçım kahveydi 1 ay önce kadar siyaha boyattım eski rengine mi döndürür daha açık mı yapar sencce?

Son düzenleme:
hayırl olsun güle güle kullann :) benim saçım kahveydi 1 ay önce kadar siyaha boyattım eski rengine mi döndürür daha açık mı yapar sencce?
Teşekkür ederim canım. Bu c vitamini sadece renk akıtmaya yarıyor ya eski rengine döner diye düşünüyorum tabi ama herkesin yapısı farklı ya, en kötü eski rengine yakın olur diye düşünüyorum canım benim. Mesela ben tüm boyayı 3seferde akıttım. 7kez yapanlar da varmış ki siyah zor akabilir biraz. Yine de bozma moralini, gülümseyen her kadın güzeldir :)

Teşekkür ederim canım. Bu c vitamini sadece renk akıtmaya yarıyor ya eski rengine döner diye düşünüyorum tabi ama herkesin yapısı farklı ya, en kötü eski rengine yakın olur diye düşünüyorum canım benim. Mesela ben tüm boyayı 3seferde akıttım. 7kez yapanlar da varmış ki siyah zor akabilir biraz. Yine de bozma moralini, gülümseyen her kadın güzeldir :)
çok sağol canım :))

5 kilo %40'lık oksidan aldım. Bunun volümünü düşürmek için ne yapabilirim? Su, krem katmak vs? Pişmanım ya keşke %30'luk alsaydım. Yardım

slm kızlar saçlarım şuan 8.1 külü kumral renginde ,ben tarçın bakır olsun istiyorum ama kızıl bakır değil tarçın bakırı istıyorum , hangi boyaları karıştırıp numara olarak karıştırıp sürsem tutar sizce?

Merhaba bu saç rengi nedir? Nasıl elde edilir? Benim saç rengim kahverengi bu rengi elde etmek için ne yapılmalı? Cevaplarsanız sevinirim .

f34c36ee6a404d3ce3c62fd694425dce.jpg

Merhaba bu saç rengi nedir? Nasıl elde edilir? Benim saç rengim kahverengi bu rengi elde etmek için ne yapılmalı? Cevaplarsanız sevinirim .

f34c36ee6a404d3ce3c62fd694425dce.jpg
canım bakır bu ama saçın kahveyse bu kadar açık ve net tutmaz önce saçını biraz açman lazım sonra bakır boyayla boyarsın.. bakır kahve falan değil ama bakır olacak sadece..

Merhaba çok teşekkür ederim cevabınız için ;bir kaç sorum daha var , peki bu saç rengi nedir? hangi boyayı kullansam iyi olur? saçlarımı yine açmalımıyım? Bakır ile karıştırırsam nası olur?
nm1248393_158391.jpg
1304178427438_f.jpg
432751c8c951fd29a11e7c6370e2b10b.jpg

Merhaba çok teşekkür ederim cevabınız için ;bir kaç sorum daha var , peki bu saç rengi nedir? hangi boyayı kullansam iyi olur? saçlarımı yine açmalımıyım? Bakır ile karıştırırsam nası olur?
nm1248393_158391.jpg
1304178427438_f.jpg
432751c8c951fd29a11e7c6370e2b10b.jpg

bunlar da bakır kızıl.. her türlü açmazsan saçını bunların koyusu tutacaktır tatlım.. saçında boya varsa c vit kürü yap açıcıdan çok daha az yıpratıyormuş.. boya yoksa da bir dene belki açar..

Selam kızlar, saçım şuan doğal boyasız ve kestane rengi gibi diyebiliriz. Bu aralar gri-gümüş rengi hevesim vardı ama saçımın çok fazla zarar göreceğini anladığım için bundan vazgeçip saçımın aralarına ışıltı atmaya karar verdim, evde kendim yapacağım için zorluğunu üstleneceğim ama hangi boyayla veya açıcıyı kullanmam gerektiğini bilmiyorum daha doğrusu karar veremedim. 4 senedir saçıma hiç boya kullanmadım. Sizce ne yapmalıyım? (ışıltı gri-gümüş platin gibi tonlarda olsa güzel olur diye düşündüm, ama doğal durması daha önemli şuan benim için)

kızlar saçım suan sıcak çikolata renginde. karamel için ne yapmalıyım, marka ve numara önerisi olan ?

Ben palette altın karamel ve küllü açık sarıyı (10.1) karıştırıyorum çok güzel bir renk oluyor dün markette kasiyer kız numarasını sordu hatta :)
Palette güzel renk veriyor diğer boyalara göre, kendi saçım siyah kahverengi bile değil bildiğiniz zift gibi siyah, daha önce koleston denedim bana mısın demedi ama palette'yle ilk boyamada tam rengi aldım. Bu arada palette'in altın parıltılı toffee rengi de çok güzel onu da öneririm.

Ben palette altın karamel ve küllü açık sarıyı (10.1) karıştırıyorum çok güzel bir renk oluyor dün markette kasiyer kız numarasını sordu hatta :)
Palette güzel renk veriyor diğer boyalara göre, kendi saçım siyah kahverengi bile değil bildiğiniz zift gibi siyah, daha önce koleston denedim bana mısın demedi ama palette'yle ilk boyamada tam rengi aldım. Bu arada palette'in altın parıltılı toffee rengi de çok güzel onu da öneririm.
ben koleston sıcak çikolata kullandım benim de orjinal saçım simsiyah. çikolata da kar etmedi çok açmadı sanrıım akınca renk açılacak. küllü renk biraz cansız oldugu için tercih etmedim. annem palette kullanıyor ve çok memnun, ben de mi palette alsam dediğin gibi :) altın parıltılı toffe de güzel ama ben arada parıltı istemiyorum, gerçi hala koyu saçım, ne kadar parıltı çıkabilir ki acaba... rica etsem saçının fotografını atar mısın :) ona göre karamel küllü açık sarı karıştırayım :)

Benim saçım oryalin üstüne boyanmış koyu kahveydi bana siyah gibi bir renk oldu ben onu c vitamin kurunu yaparak baya actim şimdi aralarda turunculuklar var ve kahverengi gibi bir renk oldu ara ara koyuluklar var koyu kullu ya da normal kullu tonlarina boyasam sizce nasıl olur güneşte parlayan turunculuklar yok olsun istiyorum ama kahverengi kısımları da biraz ton degistirsin istiyorum sizce olur mu?

Merhaba kızlar, saçlarının rengi su an bu papatya suyuyla açmaya çalıştım su sıralar saçımı 8.1 lorealle boyamak istiyorum, gerçi asıl hedefim serenay sarıkaya saç rengi ama beni bi bilgilendirirmisiniz
IMG-20150615-WA0020.jpg

X