olsun teşekkür edeerim :)açma işlemlerinde çok bilgim yok aslında. yazın koyu kahve saçlarımı ombre yaptırmak için açtırdım ama paketleme yaparak açtılar daha çok balyaja benzedi. çirkin kzılımsı açık kumral tonlarında (7.0) oldu. üzerine kaç kere kahve tonlarında boyadım hala hafif açılmalar var, artık ışıltı gibi duruyor. oyüzden kendi deneyimime göre yazdım.
canım boya boyayı açmıyor maalesefSaçlarım 8.1 kullu sari . Uçlarına loreal 10.0 açık sarı boyadım tutmadı hiç olmadı . Uclarini sarı yapmak istiyorum saçlarımin tutması için ne yapmalıyım hiç bi boya tutmaz mi koleston 11 numara ya da palette 11 12 numara alsam falan olmaz mı saçımi nasıl boya tutacak açıcı alıp aldigim boyanır içine mi dokmeliyimm
canım boya boyayı açmıyor maalesefama yine de denemek istersen loreal 01 çok açık sarı açabilir çünkü içinde extra açıcı var. ya da koleston 11.1 . ha bir de garnier 11.1 var sen bilirsin :)
Kesin konuşmuyorum dediğim gibi. eğer kuaföre para vermek istemiyorsan deneme yanılma yapacaksın. saçının bi tutamına uygula bi kaç kez. eğer açarsa süper. biraz da saçının yapısına bakmak lazım. saçın boyayı zor tutuyorsa olmazBu dediklerin ise yarar mı peki
canım ilk önce hangi açıcıyı kullandın merak ettim ? bir de çok yıpranma oldu mu ? sorunun cevabına gelince o turunculuğu yok etmek istiyorsan küllü renkler seçmelisinMerhaba bana yardimcu olursaniz cok sevinirim sacimi orielle actim bazi yerlerinde hafif turuncumsu renkler kaldi ve bu kadar acik renkte kullanmak istemyrm bal kopugu acik kumral gibi bi renk istyrm ne renk boyasam tutar
Starlife markasi gerci guzel acti sacimda boya oldugu icin orta kisimlarda belli belirsiz turuncumsu koyu sari gibi bi renk oldu kullu rebklerde yeserme yapar diye korkuyrmcanım ilk önce hangi açıcıyı kullandın merak ettim ? bir de çok yıpranma oldu mu ? sorunun cevabına gelince o turunculuğu yok etmek istiyorsan küllü renkler seçmelisin
lorealin küllüleri yeşerme yapmıyor diye duydum hatta annemın saçında da denedik . şöyle bir şey var : eğer üst üste küllü boyarsan yeşillenme oluyorBu sekilde
3 ve 4 numara boyaların üstünde siyah olur. koyu ve mat olur kahve diye geçsede , canlı ve koyu isterseniz 5 numaraya boyayın, büyüleyici kahve palettede güzel bir renk ona boyayabılırsenızMerhaba arkadaşlar, Saçım koyu kumral ama biraz daha koyu ve canlı bir renk olsun istiyorum. Daha önce bütün boya markalarını denedim ve genellikle 3 numaraya boyamıştım fakat hepsinde sonuç mat siyah çıktı. Saçım cansız görünüyordu. Şimdi Palette Deluxe serisini deneyeyim diyorum. Kutudaki renge yakın sonuçlar verdiğini duydum. Bu markanın 3 veya 4 numarasını kullanan var mı? hangi rengi önerirsiniz. Saçım koyu kahve olsun istiyorum ama siyah kadar solgun bir renk istemiyorum.