Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

IMG_20140816_142606_edit.jpg

Merhaba ;
Benim şuanki saçım loreal excellance intense 6.13 mocha kahve renkle boyalı (kutunun üzerindeki resimden bayaaa koyu duruyor) .

1011016-143a9cf7401c1ecb5a50cab236b5c3d7.jpg

Uzun süredir tofee renk aklıma takılıyordu. Yarın boyamayı düşünüyorum ama başka bir forumda okuduklarım beni korkuttu...
(Bi keresinde kuaförde boyattığım halde bal kabağının iç rengi gibi TURUNCU olmuştu. Ertesi gün rezil gibi o halde işe gitmek zorunda kalmıştım.)
Şimdi 6.13 üzerine direkt tofee ile boyayayım mı yoksa önce sarı renk ile saçı açıp üzerine mi tofee ile boyayayım. Ne önerirsiniz ???

Ben saçlarımın tam olarak aşağıdaki resimdeki gibi olmasını istiyorum. Bu rengi tutturmak için ne yapmalıyım ?
Makyaj.jpg

Kizlar merhabalar bende size koyu sactan dönüşmü anlatmak istedim. Evde yapilir mi diye cok araştırdım ancak cesaret edemedim. Sacimda cok islem oldugu icin ve ince telli oldugu icin cok korktm. Saclarim acik kumraldi ve ben koyu kahve vital 3.0 a boyadim evde. Ve saclarim bildginz kömür karasi siyah oldu. Iki buck hafta gecti ve sacimda gram açılma olmadi ki uclarimda oryel olmasina ragmen hic akmadi. Bu sekilde bekleyemezdim. Kendimde yapamacgm icin kuafore gitmem şart olmuştu. Gittim cok korktum cnku oryelle heryeri acilcakti ya koprsa ya yanarsa diye. Ilk once kova gbi bi kapta sıvı acici dedgi birseye otrttu saclarimin uclarini. Ve bu isleme boyayi kusturma deniormus. Bu islemden sonra saclarmi yikayip dipten uca oryel surdu. Yaklasik 15 dkika beklettikten sonra birde ne göreyim saclarim bildiginiz turuncu . :O o haliyle bile harikaydi siyahtan iyiyydi yani. Renk secimimi karamel ve findik kabugu karistrarak boyadi. Dipten başladı boyamaya. Diplerimi 20 dk daha sonra uclarni boyayip bi 20 dakika daha bekletti. Ve o zift siyah saclarimdan eser kalmadim suan harika paril paril bol isiltili bir karamelimsi tonla kullaniyorum. Ve minimum hasarla. Bütün islemler yaklasik 3 saat surdu. Ve saclarim da ne kopma ne bisy oldu. Biraz maliyetli bir is ama en azindan garanti bir is. Saclari yavas uzayan biri olarak riske atamazzdimm. :) umarim yardimci olmsmduur. :)

Kizlar merhabalar bende size koyu sactan dönüşmü anlatmak istedim. Evde yapilir mi diye cok araştırdım ancak cesaret edemedim. Sacimda cok islem oldugu icin ve ince telli oldugu icin cok korktm. Saclarim acik kumraldi ve ben koyu kahve vital 3.0 a boyadim evde. Ve saclarim bildginz kömür karasi siyah oldu. Iki buck hafta gecti ve sacimda gram açılma olmadi ki uclarimda oryel olmasina ragmen hic akmadi. Bu sekilde bekleyemezdim. Kendimde yapamacgm icin kuafore gitmem şart olmuştu. Gittim cok korktum cnku oryelle heryeri acilcakti ya koprsa ya yanarsa diye. Ilk once kova gbi bi kapta sıvı acici dedgi birseye otrttu saclarimin uclarini. Ve bu isleme boyayi kusturma deniormus. Bu islemden sonra saclarmi yikayip dipten uca oryel surdu. Yaklasik 15 dkika beklettikten sonra birde ne göreyim saclarim bildiginiz turuncu . :O o haliyle bile harikaydi siyahtan iyiyydi yani. Renk secimimi karamel ve findik kabugu karistrarak boyadi. Dipten başladı boyamaya. Diplerimi 20 dk daha sonra uclarni boyayip bi 20 dakika daha bekletti. Ve o zift siyah saclarimdan eser kalmadim suan harika paril paril bol isiltili bir karamelimsi tonla kullaniyorum. Ve minimum hasarla. Bütün islemler yaklasik 3 saat surdu. Ve saclarim da ne kopma ne bisy oldu. Biraz maliyetli bir is ama en azindan garanti bir is. Saclari yavas uzayan biri olarak riske atamazzdimm. :) umarim yardimci olmsmduur. :)
güle güle kullan canım ama maliyeti biraz fazla gerçekten beni çok aşıyor o yüzden evde açmaktan başka çare yok :KK43:

Arkadaşlar bu koyu kumral mı? Eğer öyleyse palette 6.0 mı koleston 6.0' mı kullanmam lazim lutfen yardim edin..

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-22-02-21-12.png
    Screenshot_2015-02-22-02-21-12.png
    582,2 KB · Görüntüleme: 192
Arkadaşlar bu koyu kumral mı? Eğer öyleyse palette 6.0 mı koleston 6.0' mı kullanmam lazim lutfen yardim edin..
kesinlikle koleston kullanma evet 6.00 6.34 te olabilir buna. bana sorarsan koleston hep bir ton koyusu çıkıyor simsiyah filan olur palette en iyisi tutar

Teşekkür ederim canım zaten daha önce saçlarımda boya kullanmamistim doğal rengide koyu daha çok siyah olmasin

Arkadaşlar benim saçlarım koyu kestane siyaha yakın ve koyu kumrala boyamak istiyorum sizce sonuç verir mi? Daha mı koyu olur

arkadaşlar merhaba benim saçlarımda şu an kahvenin üstüne ( nerdeyse siyah) 1 kere kızıl yaptım ama sarı olmak istiyorum. 8.1 küllü açık kumral boya aldım ama tutmadı tabikide. saçımı kuaföre milyonlarca para veremeyecek kadar öğrenciyim. :KK70: evde paletteyle açmayı düşünüyorum . fikirleriniz nedir kızlar ?

saça hindistan cevizi yağı sürüp bekleyip açıcı sürdüğünde saç yıpranmıyormuş. kkda bununla ilgili bir konu var orayı okumanı öneririm.

rica ederim canım umarım faydalı olabilmişimdir :)

X