Kizlar merhabalar bende size koyu sactan dönüşmü anlatmak istedim. Evde yapilir mi diye cok araştırdım ancak cesaret edemedim. Sacimda cok islem oldugu icin ve ince telli oldugu icin cok korktm. Saclarim acik kumraldi ve ben koyu kahve vital 3.0 a boyadim evde. Ve saclarim bildginz kömür karasi siyah oldu. Iki buck hafta gecti ve sacimda gram açılma olmadi ki uclarimda oryel olmasina ragmen hic akmadi. Bu sekilde bekleyemezdim. Kendimde yapamacgm icin kuafore gitmem şart olmuştu. Gittim cok korktum cnku oryelle heryeri acilcakti ya koprsa ya yanarsa diye. Ilk once kova gbi bi kapta sıvı acici dedgi birseye otrttu saclarimin uclarini. Ve bu isleme boyayi kusturma deniormus. Bu islemden sonra saclarmi yikayip dipten uca oryel surdu. Yaklasik 15 dkika beklettikten sonra birde ne göreyim saclarim bildiginiz turuncu . :O o haliyle bile harikaydi siyahtan iyiyydi yani. Renk secimimi karamel ve findik kabugu karistrarak boyadi. Dipten başladı boyamaya. Diplerimi 20 dk daha sonra uclarni boyayip bi 20 dakika daha bekletti. Ve o zift siyah saclarimdan eser kalmadim suan harika paril paril bol isiltili bir karamelimsi tonla kullaniyorum. Ve minimum hasarla. Bütün islemler yaklasik 3 saat surdu. Ve saclarim da ne kopma ne bisy oldu. Biraz maliyetli bir is ama en azindan garanti bir is. Saclari yavas uzayan biri olarak riske atamazzdimm. :) umarim yardimci olmsmduur. :)