- 18 Nisan 2015
- 8
- 0
- 34
Koyu renkler tam kapatr mi?
Cok teskkr ediorm dileklern icjn:)
Cevap verirseniz çok sevinirim
c vitamini ole boyali saçlar aciliyormus boya açma silme olarak geçiyor her yerde anlamadigim tek şey şimdi saçlarım karamel gbi bir renk kendi saçlarım açık kestane yani kahveydi şimdi c vitamini ile saçımi açmayı denesem kahveye geri mi döneceğim yoksa karamel gibi olan saçım bikaç ton daha mı açılacak ?
saç yer yer koyu aralarıda sanki bakırımsı ışıltı atılmış koyu karamel üzerine bakır ombre gibide olabilirkızlar bu saç rengi hangi renk
saçlarınız ne renk ve boya var mı ?saçlarım 09 sarı birtülü olmuyor acaba nasıl boyarsam sarı olur ankara
koleston aşk alevi tek kelimeyle istediğin boya bu. bende çok kullandım bu rengi. kolestonun üstüne kızıl saç boyası tanımıyorum.arkadaşlar merhaba hepinize. saçlarımı palette yoğun açıcıyla açtım koyu kızıl kumral ile sonbahar kızılını karıştırıp kızıla boyadım ilk hafta güzeldi sonra akınca turuncu oldu bildiğiniz. aşağıdaki fotoğraftaki renkleri nasıl tutturabilirim turuncumsu saçımın üstüne? teşekkürler...
Eki Görüntüle 1505264 Eki Görüntüle 1505265 Eki Görüntüle 1505266
teşekkür ederim cevap verdiğin içinkoleston aşk alevi tek kelimeyle istediğin boya bu. bende çok kullandım bu rengi. kolestonun üstüne kızıl saç boyası tanımıyorum.
Arkadaşlar bi konuda fikir almam lazım sizden . 9.1 ve 11.1 saç boyasını karıştırırsam nasıl bir renk elde ederim ? sade 9.1 bana koyu geldi. 11.1 de fazla açık geldi. açık küllü bir sarı olsun istiyorum. soğuk tonlarda. ama bu karışımları yaparsam nasıl bir sonuç alırım bilmiyorum. saçlarım şu an 7.1 kumral boya.
Çok teşekkür ederimmm sonucu bildiririm en kısa zamanda :)9.1 olur saçların, koyu renk neyse o tutuyor canım.. boya karıştırma işini yansımayı ayarlamak için yapabilirsin mesela 9.0 la 9.1 i karıştırıp çok küllü de değil ama turuncu da olmayan bir yansıma elde etmek için.. 11.1 al direk sen o zaten o kadar açılmayacak hatta tek boyamada istediğin kadar bile açılmayacak.. boyamaya boy ve uçlardan başla sonra diplerini boya ki onlar doğal saç olduğundan erken açılacaktır..
rica ederim tatlım umarım istediğin gibi olur=)Çok teşekkür ederimmm sonucu bildiririm en kısa zamanda :)
bir şey daha sorabilir miyim ? ilk olarak 11.1 boyasam daha sonra 2 boya karıştırmak yerine palette 10.1 ile di boyasam nasıl olur ? hiç palette boyamadım bilmiyorum kararsızım. bir de ilk olarak 11.1 boyayacağım ama uçlar falan istediğim gibi sarı olmazsa 20 gün sonra tekrar uç-dip boyasam sorun olur mu ?rica ederim tatlım umarım istediğin gibi olur=)
bir şey daha sorabilir miyim ? ilk olarak 11.1 boyasam daha sonra 2 boya karıştırmak yerine palette 10.1 ile di boyasam nasıl olur ? hiç palette boyamadım bilmiyorum kararsızım. bir de ilk olarak 11.1 boyayacağım ama uçlar falan istediğim gibi sarı olmazsa 20 gün sonra tekrar uç-dip boyasam sorun olur mu ?
11.1 ile boyadıktan 1 ay sonra ikinci boyayı sadece dip boyası mı yapayım yoksa komple mi boyayım saçı ? bir soru daha , 11.1 ile boyadıktan 1 ay sonra boyayacağım boyayı palette 10.1 mi boyasam ?anlamadım canım ne demek isediğini ama 11.1 inan o kadar da açmayacak saçını korkma..