sen bilirsin canimm ben boya yaparken hep icine mutlaka bakim yagla5i ve ampulleri ekliyodumm sendee her boyani oyle yapp hangi numara olursa olsunn besler en azindann ben kuafore gittim hayatım da ilk defaa ve yakyi sacimii keskee kendim yapamaya devam etseydimm hic yipranma bile yoktu sacimdaa son pismanlik fayda etmiyor isteee
canım boyatma süresini ne kadar uzatırsan saçın okadar az yıpranmış olur ama en az 1 hafta beklemelisinsaçlarımı kısa sürelerle boyatmayı düşünüyorum ne kadar aralıklarla olması lazım ki?
loreallerin sarıları beyazları çok iyi kapatıyor. ben saçımı yaklaşık 2 yıldır boyuyorum kolestonla ama bi yıpranma olmadı.bencede palette ıyı ben boya olarak paletteyı sevıyorum lorealde kalıtelıyms oyle duydum garnıerde mukemmel ama koleston baya yıpratıryormus ama renk seceneklerınıde cok guzel
kahveyle kapatamazsın bir iki yıkamaya yine kızıllar alttan çıkar. kızıllıkları kapatmak için 8.1 le filan boyayın sonra olmadı koyu renge veya koyu düz bir kumrala geçersinizMerhaba arkadaşlar ben son birkaç aydır saç rengi arayışı içindeyim. Yalan söylemeyeyim gönlümde sarı yatıyor ama bir türlü cesaret edemedim.Arkadaşlarım kızıla boyamam için çok ısrar ettiler ve ben de bi gaza gelip kızıl yaptım ama pişmanım. Gerçek saç rengim cola rengi gibi. bir kere kızıla boyadım ama pişmanım bir daha boyamayacağım. Kumrala geçiş yapmak istiyorum yavaş yavaş. sizce küllü kumrala mı boyasam yoksa kahveyle mi kızılı kapatsam ? bir de hangi boya markasını önerirsiniz ?
yani saçını kahveye boyamam kızılı kapatmak için kahveye boyasan bile yıkayınca alt zemin rengin kızıl oldugu ıcın cıkacak alttan o kızıllar küllü kumrala boyarsan anca gider o kızıllar kapanırCanım mesajlarini okuyamiyorum daha yeniyim anlamadim
Saçımı açtırmak istemiyorum o yüzden boyayı boyayla kapatacağım mecbur. teşekkürlerkahveyle kapatamazsın bir iki yıkamaya yine kızıllar alttan çıkar. kızıllıkları kapatmak için 8.1 le filan boyayın sonra olmadı koyu renge veya koyu düz bir kumrala geçersiniz
canım açtırsan zaten farksız olacak hatta beter açtırsanki oryalle veya palete vs actıgını farzedelım onun sonucundada sac rengın kızıl-sarı çig sarı renk oluyor genelde onun üstüne boya yapsanda altta açıçı olacagı ıcın o renkte tutmıcak akıcak kızıllıklar vs en yisi küllü bi renge boyaman tek çareSaçımı açtırmak istemiyorum o yüzden boyayı boyayla kapatacağım mecbur. teşekkürler
açıçı yakar sacı yakmadan olmz zten yıpranıkmıs sacınız en temizi ilk başta her boya koyu olur Zemiminizde kpyu oldugu icn koyu olması dogal hacı sakır alın saf beya sabunla scınız yıkayn ıkı hafta ıcınde o koyuluk kaybolacaktır baya akar yanımerhaba kızlar, yıllardır saçımla derdim bitmedi, arkadaşlarımdan buraya yazdığımı görenler olsa 'ayy kelebecky senin bu saçların' derler, kızıl-siyah-kızıl dönüşümlerim oldu da birazson 6 ayı detaylı anlatmam gerek sanırım :/ saçlarım koyu kahveydi, ağustos gibi ombre yaptırayım dedim ama kuaför sağolsun, saçım ne ombre oldu ne istediğim renk oldu bide belime kadar olan saçlarım yandı kaşar gibi sünüyodu kestirdim ve 5.00 tonlarında kahveye boyattım ama renk hep açıldı. sonra kendim iki kere palette deluxe 4,65e boyadım çok doğal durdu beğeniyordum da amaaa bi an eşim tarafından kızıl saça izin çıkınca syoss 4,2 kızıl kahveye boyadım ama çok kötü oldu beğenmedim saçımı da biraz yıprattı. bide sonra aklıma geldi ben bebek düşünüyorum iki gün sonra hamile kalsam saçımı boyayamıcam kızıl nasıl kullancam dedim ve yine palette 4,65 aldım. tabi önceki gibi doğal durmuyo kızıl yansımalı kopkoyu bi kahve oldu. ben bunu eski haline nasıl döndürürüm? hindistan cevizi yağıyla açıcı uygulasam yanar mı çok mu açılır rengi??? yardım lütfen. S.O.S. veriyorum artık.
canım benim mavi siyaj sen nasıl akıttn kurtuldun siyahtan pekiteşekkür ederim cevap için :) yalnız bir şeyi yazmayı unutmuşum. yazdan beri saçıma yağ bakımları maskeler serumlar kullanarak o yıpranmışlığı giderdim. yani şuan saçlarım iyi durumda, yumuşak ve daha güçlü. beyaz sabunu saçımı siyaha boyadığımda kullanmıştım ama çok bi faydası olmamıştı sankievet rengi, o sertliği kırıldı ama istediğim tonda olmamıştı. beyaz sabunu tekrar deneyeyim tabi, siyaha göre daha açılabilecek bi renk.