Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

saçlarım koyu kahveydi, ombre ile açtım ama tepelerimi çok boyamışım. kulak hizamı geçmiş. şimdi arka orta kısım turuncu çok fazla. uçlarım güzel olmuş. o arkadaki turunculuğu nasıl kapatabilirim. üzerine kahve tonları boyasam acaba ombre kusar mı.

saçlarım koyu kahveydi, ombre ile açtım ama tepelerimi çok boyamışım. kulak hizamı geçmiş. şimdi arka orta kısım turuncu çok fazla. uçlarım güzel olmuş. o arkadaki turunculuğu nasıl kapatabilirim. üzerine kahve tonları boyasam acaba ombre kusar mı.
kusar daha yeni boyanmış zararda görür hem

merhaba. saçlarıma takık biri olarak yardıma ihtiyacım var.
yıllardır sarı krepe balyaj kullanıyodum.ancak dibimi ilk kez açık kumrala boyamamla herşey bozuldu.açık kumral oldu bakır karamel tarzı.bu arada 5 ay geçti ve kendi doğal saçım olan koyu kumrallarım çıktı.malum dip boyası gelmişgibi duruyodu.hazır 5cm kendi saçım çıkmışken sarılarla güzel bi geçiş olsun istedim.kuaför bakırları kapattı sarıyla ama berbat ötesi oldum.dibim kopkoyu 5 cm aşağısı sapsarı.
ben şimdi komple koyu kumrala orjinal rengime boyamayı düşünüyorum.ancak hazır çıkmış 5cmlik kendi saçıma boya sürmeden sadece sarıları boyasam koyu kumrala bariz bi fark olur mu?bir de koyu kumral gider boya alırım sonra dibimden koyu çıkarsa diye de korkuuyorum.böle bi teknik olur mu?bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

merhaba. saçlarıma takık biri olarak yardıma ihtiyacım var.
yıllardır sarı krepe balyaj kullanıyodum.ancak dibimi ilk kez açık kumrala boyamamla herşey bozuldu.açık kumral oldu bakır karamel tarzı.bu arada 5 ay geçti ve kendi doğal saçım olan koyu kumrallarım çıktı.malum dip boyası gelmişgibi duruyodu.hazır 5cm kendi saçım çıkmışken sarılarla güzel bi geçiş olsun istedim.kuaför bakırları kapattı sarıyla ama berbat ötesi oldum.dibim kopkoyu 5 cm aşağısı sapsarı.
ben şimdi komple koyu kumrala orjinal rengime boyamayı düşünüyorum.ancak hazır çıkmış 5cmlik kendi saçıma boya sürmeden sadece sarıları boyasam koyu kumrala bariz bi fark olur mu?bir de koyu kumral gider boya alırım sonra dibimden koyu çıkarsa diye de korkuuyorum.böle bi teknik olur mu?bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
bilet olmaz palette 6.0 numara alın alcagınız boya 6.0 no olsun kafi ayrıca kuafor nasıl olurda olsun sadece 5 cmlik dogal saça dogal geçişler yapamaz sizn istediginiz daha belki 10 cmlik saça olurdu dogal ama 5 cmlik saça olmaz kendi saçaınıza dokunmadan boyayın zaten koyu olsada kendi dibnzden altta sarılar var açılacaktır rengi

gunaydın bayanlar :)
7 bucuk aylık hamileyim. saçlarım öncesinde siyahtı. şuan dip boyam geldi kulak hızama kdr. dip boyam koyu kumral renkte. doktorum sacını boyatabilirsin dedi ama herkes doğal rengini çok begendi boyatma dediler. kararsız kaldım. kendi doğal rengine bırakırsam ucları siyah kalıcak onlarıda en doğal yolla nasıl açabilirim onuda bilmiyorum. akıl fikir verin bana. napim siyaha devammı yoksa uçlarını açtırayım ?

karamel-kahve-yapılışı.jpg
bu rengi hangi marka boyadan ve kaç numaradan elde edebilirim acaba bilen var mı ?

3 ay önce saçlarıma kahverengi hint kınası yakmıştım boyamak istiyorum tutar mı boya arkadaşlar?

gunaydın bayanlar :)
7 bucuk aylık hamileyim. saçlarım öncesinde siyahtı. şuan dip boyam geldi kulak hızama kdr. dip boyam koyu kumral renkte. doktorum sacını boyatabilirsin dedi ama herkes doğal rengini çok begendi boyatma dediler. kararsız kaldım. kendi doğal rengine bırakırsam ucları siyah kalıcak onlarıda en doğal yolla nasıl açabilirim onuda bilmiyorum. akıl fikir verin bana. napim siyaha devammı yoksa uçlarını açtırayım ?
kuaföre açtırabilirsiniz 7 ay geçmiş belki üstüne boya tutabilir açmadan ne güzel koyu kumral dogal rengınız kendınız uzatın gitsin bence siyahıda açtırıp koyu kumral boyatın

bilet olmaz palette 6.0 numara alın alcagınız boya 6.0 no olsun kafi ayrıca kuafor nasıl olurda olsun sadece 5 cmlik dogal saça dogal geçişler yapamaz sizn istediginiz daha belki 10 cmlik saça olurdu dogal ama 5 cmlik saça olmaz kendi saçaınıza dokunmadan boyayın zaten koyu olsada kendi dibnzden altta sarılar var açılacaktır rengi

Cevapladığınız için teşekkür ederim. Peki 6.0 koyu kumral en iyi palette lemi oluyor yoksa diğer markaların koyu kumral tonajları biraz farklı mı oluyor?

Merhaba
kızlar ben kumralim saç rengi kahverengi hiç boyamadim ilk defa boyamayi düşünüyorum. ..
Altın karamel rengine boyasam tutar mı yoksa önce açmak mi gerekiyor

eveeeettt kızlaaarrrrr. koyu kahve ve kızıl karışımı olan saçlarımı palette açıcıyla açtım. çok az bir yıpranma oldu ama biraz bakımla kendine gelir. saçlarım turuncu açıldı , onu kapatmak için 7.1 küllü kumralla boyadım ve turunculuk yok oldu . şimdi açık kahve güneşte sarı ışıltılar var. ve ben küllü sarı bir saç istiyorum . loreal 9.1 düşünüyorum ne dersiniz kızlar. hazır bu kadar açmışken sarı yapayım dedim. çünkü çok istiyorummmmm. ama 9.1 mi yoksa 10.1 mi boyasam bilemiyorum. buraya saçlarımın aşamalı fotoğrafını çektim atmak istiyorum ama beceremedim bir türlü. sorularınız varsa alabilirim kızzzlaaar :)

merhaba kızlar :) saclarıma kendim ombre yapmak istiyorum Loreal Preference Ombre No:1 ile yapacağım ( koyu kahverengi saçlarım ). Ama saçlarımda çok beyaz var eylülde siyaha boyamıştım akmış hepsi şimdi yeniden kahve tonlarında boyasam üstüne aynı gün ombre yapsam çok mu kötü olur :KK43:

Cevap verirseniz çok sevinirim
c vitamini ole boyali saçlar aciliyormus boya açma silme olarak geçiyor her yerde anlamadigim tek şey şimdi saçlarım karamel gbi bir renk kendi saçlarım açık kestane yani kahveydi şimdi c vitamini ile saçımi açmayı denesem kahveye geri mi döneceğim yoksa karamel gibi olan saçım bikaç ton daha mı açılacak ?

Meraba siteyi suurekli takip ediodm yeni uye oldum. Sacimi hic boyamamistm.bu zamana kadar 10gun once sacimi tarcin bakira boyadim.tenim beyaz ama kaslarim siyah.hic yakistiramadim kendime:KK43: 14gun sonra dugunm var.sacim ince telli bu rengi istemiyorum ne yapsam siyah renk de istemiyorum.yardim iatiyorum nasil boyamaliyim neyle boyamaliyim

Meraba siteyi suurekli takip ediodm yeni uye oldum. Sacimi hic boyamamistm.bu zamana kadar 10gun once sacimi tarcin bakira boyadim.tenim beyaz ama kaslarim siyah.hic yakistiramadim kendime:KK43: 14gun sonra dugunm var.sacim ince telli bu rengi istemiyorum ne yapsam siyah renk de istemiyorum.yardim iatiyorum nasil boyamaliyim neyle boyamaliyim

kaşların siyah kaldığı için beğenmemiş de olabilirsin.. bence komple bir saç değişikliğine gideceğine bir kuaförde kaşlarını biraz açtır ve açılan renge uygun bir kaş kalemi al, hafifçe boya.. bu şekilde rahat iki üç hafta geçirebilirsin sonra yine açtırırsın kaşları problem olmaz merak etme.. kaşlarınla uyumlu olunca renk hoşuna gidebilir diye düşünüyorum.. olmadı o zaman boyarsın saçları.. yıpratma boşuna..

kaşların siyah kaldığı için beğenmemiş de olabilirsin.. bence komple bir saç değişikliğine gideceğine bir kuaförde kaşlarını biraz açtır ve açılan renge uygun bir kaş kalemi al, hafifçe boya.. bu şekilde rahat iki üç hafta geçirebilirsin sonra yine açtırırsın kaşları problem olmaz merak etme.. kaşlarınla uyumlu olunca renk hoşuna gidebilir diye düşünüyorum.. olmadı o zaman boyarsın saçları.. yıpratma boşuna..
Kapali oldgum.icin kaslarimn rengni.acmak dikkat cekebilir.sacimi bi daha boyamak.istesem.ne kadar zaman gecmeli ki

Kapali oldgum.icin kaslarimn rengni.acmak dikkat cekebilir.sacimi bi daha boyamak.istesem.ne kadar zaman gecmeli ki

yok öyle sarıya kadar açmayacaklar zaten bir ton kırılacak sadece farkedileceğini sanmam ama yine de istemiyorsan saçını boya tabi.. ne zaman boyayacağın da açıcı kullanıp kullanmadığını bağlı.. eğer kullanmadıysan 4 5 gün sonra boyayabilirsin bence çok yıpranmaz ama bu sırada yağ bakımını aksatma derim.. eğer açıcı varsa en az 10 gün bekle derim o da düğünün var diye yoksa daha uzun bekle derdim biraz fazla yıpranır çünkü.. ama düğün için merak etme, kuaförde yoğun bir bakım yaptırırsın saçını yaptırmadan önce böylece fazla belli olmaz sağlıksız görünüm.. üzme kendini, mutluluklar diliyorum =))

X