Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhabalar acil yardımınıza ihtiyacım var.Doğal saç rengim koyu.Uzun süredir platin sık röfle yaptırıyorum kuaförde,fakat kuaföre tonlarca para dökmekten gerçekten sıkılmış durumdayım ve isyan edip bi cesaretle evde boyamak istedim ve palette deluxe 10.1 açık küllü sarı aldım boyadım ve sonuç hüsran..Dipler (yaklaşık 3 cm) turuncumsu sarımsı bişey ve geri kalan kısım nereyse beyaza yakın bir sarı oldu ben aslında griye de dönük tatlı bir küllü renk istiyordum dipler de farklı olmasın.Sizce ne yapabilirim?

10 numara yapıp sacınızın beyaza yakın sarı olması dogal 10 numara boyalar baya baya açık bir sarı tonudur çünkü. küllü kumrallar boyayın dipleri

Saclarimi evde dogal bir sariya boyamak istiyrm oncesinde mavi siyahtan bu renge kadar acabildik kuaforumle ama.hem.zaman kaybi hemde belime kadar olan.saclarimi yaka yaka bu kdr kisa kalmasina sebep.oldugu icin 3 aydir kuafore gitmeden evde tek renk boyuyrm. Palettenin 8.0 ile 2 aydir boyuyrm ama dipler cok koyu oluyor zemindeki renk nerdeyse platine yakin oldugu icin uclar hemen akiyo evde sacimi tyipratmadan nasil sari olabilirim

Eklentiler

• 20150211_103043.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 499
  • 20150211_102715.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 539
kizlar bu uclardaki taban rengi ne icinde isiltilar var benim sacim diplerdeki renkle ayni suan uzatiyorum uclarim platin sariyi koyu kahveye bi kez boyayip birakmistimm cok zor olurmu ilerde bu tarz bi ombre

bu saç rengim değiştirmek istiyorum bunun üzerine küllü açık kmral ya da bal köpüğü yapsam tutar mı ?
bu istediğim renk olur mu _ ? renkleri karıştırmadan hangi dereceli bal köpüğünü almalıyım ;?

senin sacin zemini ayni zaten sadece o sacta balyaj varr o yuzden farkli duruyorr onlere kalin arkalarda seyrek sanirsam ama zeminin ayni zatenn

Yani boyasam biraz daha rengim açılır mı güzel olur mu ? Kuaförlerde boyamak için çok para istiyorlar kendim boyayabilirmiyimki
meselaa ilk olarak suan bu sac icin kullandigin boya numarasi neydi oncelikle onu belirlemen lazimm yani hangi tonu kullaniyosun suann

meselaa ilk olarak suan bu sac icin kullandigin boya numarasi neydi oncelikle onu belirlemen lazimm yani hangi tonu kullaniyosun suann

ilk kez boyattığım için kuaförde boyattım o yüzden bilmiyorum sadece kuaför 3 renk birden karıştırdım dedi onu biliyorm ama boyayacağım yani boyamak istediğim tonlar genelde 8.1 'e uyuyo

ilk kez boyattığım için kuaförde boyattım o yüzden bilmiyorum sadece kuaför 3 renk birden karıştırdım dedi onu biliyorm ama boyayacağım yani boyamak istediğim tonlar genelde 8.1 'e uyuyo
kullu sari bu numara ama sacini bi kuaforde yaptirdiysan suanki numarayi bulman cok zor marka farki oluyoo ve bazen icine 40 lik volumde ekliyoo kuaforler aslinda sen cila islemiylede bu rwngi bulabilirsinn cunkuu tonlar cok yakinn bak cila yapimi var bu forumdaa bi okuu mutlaka belli aralikla iki kez cila yapsan bu tonu cok rahat bulursunn

kendi saçım açık kestane,bir kere açtım dengesiz olunca kadife kahve boyadım.akınca dipleri çıktıkça hafif kum bakırı gibi oldu hoş oldu. tekrar kadife kahve aldım. içine %6 oks.ve kum bakırını alsam aktıkça yakın bir renk tutturabilirmiyim?foto atcaktım pc kablosu ile şuan teli tanımlamıyor. açtırıcı kullanmak istemiyorum artık baştan yakmasada dibi çıktıkça yanmış gibi sakız gibi çekiliyor palazıyor saç o yüzden o açıklığı boya ile sağlamak istiyorum.bu benim şuan sitediğim güneşte bunun kızılı gibi duruyor. saçımın üst kısmı bu ikisinin karışımı gibi duruyor.
saçlarımın doğal hali buna benziyor. fön çektirince sıfır boyasız burdaki gibi küllü duruyor.açtırıcı kullanmadan en üst renge ulaşmam açmadan boya ile kadife kahveye ne rengi karıştırayım yada hangi açık renk boyayı alayım.

ayrıca kendi saç rengim küllü yapısı solgun durduğumdan koyuya boyatmıştım koyu boyalı yerleri kestirdim.şuan saçımda ilk iki fotodaki renkler var.

Çok teşekkür ederimm bir de son olarak küllü açık kumral boyamak istesem dyelim onu nasıl yapabilrim çünkü bu iki renk arasnda kaldım

Çok teşekkür ederimm bir de son olarak küllü açık kumral boyamak istesem dyelim onu nasıl yapabilrim çünkü bu iki renk arasnda kaldım
zemin zaten acik direk kullu acik kumral al boya sorun cikartacagini zannetmem ama bu renkte uyum yakalam icin cok diplerin cikmasini beklemeyinn tavsiyemm

zemin zaten acik direk kullu acik kumral al boya sorun cikartacagini zannetmem ama bu renkte uyum yakalam icin cok diplerin cikmasini beklemeyinn tavsiyemm

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :)
Bazı sitelerde diyorlar boyanın üstüne normal boya tutmaz toz boya lazm falan heralde öle bşey oolmaz değlmi ?
colestonun açık kumral 8.1 'in üstünde böyle açık kahve gibi görünüyor ama acaba onu alsam olur mu yoksa palette ya da loreal mi alsam

bak simdi canim sacindan bi tutam all ya kes yada altlardan bi tutam sec fazla gorunmeyecek bi yerden sonra kullu acik kumarali al boya o tutamii ve sonuca bakk eger istedigin tonu alamiyosan koyu oluyosa daha acik bi kullu renklee tutturabilirsinn en azindan sonuc husran olmadan neyle karsilacagini bilirsinn yanii bi tutam sonuctaa kendinii gosterir

bu arada besleyicilik olarak loreal ve palette cok iyi ama palette biraz koyu cikiyor tonlari koleston biraz yipratiyo ama sarilari cok guzell lorealde oylee orta seviyede guzrl ama yipratmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…