- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.661
bu arada besleyicilik olarak loreal ve palette cok iyi ama palette biraz koyu cikiyor tonlari koleston biraz yipratiyo ama sarilari cok guzell lorealde oylee orta seviyede guzrl ama yipratmiyo
bisey diyemicem canim sac ve boya rengi cok baska duruyorr ve kizin rengi gercektende dogal bi acik kullu kumral olmuss acaba 9.1 le mi denesen yinedee tercih seninn hani koyu olursa bidee istemem uzulmenii yanii tutam al dene baska oluru kalmadi hem banada goster bakimm nasil olacakkEki Görüntüle 1410470
internetten baktm bir kız bunu almş boyamış saçlarıda işte koyu sarı kahvel gibi röfleliymiş
Eki Görüntüle 1410471
bu renk olmuş saçı . Kutunun üstündeki renk başka kızın saç rengi kutunun üstündekinden daha açık ve daha güzel olmş bu nasl olmş anlamadım bende aynı bu boyadan alsam benmde böyle olur mu ki acaba
bisey diyemicem canim sac ve boya rengi cok baska duruyorr ve kizin rengi gercektende dogal bi acik kullu kumral olmuss acaba 9.1 le mi denesen yinedee tercih seninn hani koyu olursa bidee istemem uzulmenii yanii tutam al dene baska oluru kalmadi hem banada goster bakimm nasil olacakk
onemli degil canım burda birbirime yardim ediyoruzz benimde sac rengim beren saatin rengiyle ayni ten rengide ben azcik daha sariyimm uzun yillar platin kullandimm yandii akilsiz kafam gittim koyu kahveye boyadim oldu siyahh saclarr neyseki maskeyle falan acildi birazz en azindan dogal siyah duruyorr suan ve hic boya yapmıyorum kendi sacimi kullanmaya karar verdimmBi karar versem boyayacağım da karar vermeedim gitti günlerdir düşünüyorum acaba küllü açık kumral mı yapsam diye bugün de bal köpüğü de girdi aklıma düşünmekten deli olacağım valla :)
Aslında benim saç rengim açık kestaneydi kendi saç rengim ben sadece uçlarını açmak istemiştim loreal saç rengi açıcı ile açtım baya açıldı bu sefer dipler koyu uçlar çok sarı oldu bi de dibe yakın yapmışım baya kötü göründü bboyatmak zorunda kaldım boyatıncaada bu rengi çook beğenmedim içime pek sinmedi o yüzden düştüm bu işe o yüzden benim aklmda aslnda hala eski saç rengimin böle 3-4 ton açığı diplere uçlarıda yine sarı olsun istiyorum yarıdan sonrası sarı olsn yani uçları dediiğim ööyle istiyorum ama eşim diyo sarı tonları olsun eski rengin olmasın falan iyce kafam karıştı oo yüzden bakalm düşüneyim sonucu atarmm çok teeşekkür ederm baya ilgilendinz benimle
onemli degil canım burda birbirime yardim ediyoruzz benimde sac rengim beren saatin rengiyle ayni ten rengide ben azcik daha sariyimm uzun yillar platin kullandimm yandii akilsiz kafam gittim koyu kahveye boyadim oldu siyahh saclarr neyseki maskeyle falan acildi birazz en azindan dogal siyah duruyorr suan ve hic boya yapmıyorum kendi sacimi kullanmaya karar verdimm
aynen canimm valla suann kendimi tutuyorumm kesinlikle boyaa yok diyee zaten bizim ailede 35 dedimi sacta tek tuk beyaz cikiyorr daha 8 senem var ve kesinlikle boya yapmicammValla en iyisi ya bu gidişle bende döncem rengime ne işlere girdim diyorm kendime ya hem bir sürü para hemde saç yıpranıyo
aynen canimm valla suann kendimi tutuyorumm kesinlikle boyaa yok diyee zaten bizim ailede 35 dedimi sacta tek tuk beyaz cikiyorr daha 8 senem var ve kesinlikle boya yapmicamm
bencede palette ıyı ben boya olarak paletteyı sevıyorum lorealde kalıtelıyms oyle duydum garnıerde mukemmel ama koleston baya yıpratıryormus ama renk seceneklerınıde cok guzelbu arada besleyicilik olarak loreal ve palette cok iyi ama palette biraz koyu cikiyor tonlari koleston biraz yipratiyo ama sarilari cok guzell lorealde oylee orta seviyede guzrl ama yipratmiyo
aynen canimm hic bi boya kolestonun verdigi o sarilari veremiyoo hep bi turunculuk kaliyoo ama loreal ve palettede sac surekli ipeksi bi yumusaklik kaliyorr hep parlak duruyorr ama ben boyayla baglarimi kopardim sac uzatiyorumm ve dogal rengim tam uzasin buraya resim eklerimm inşallahbencede palette ıyı ben boya olarak paletteyı sevıyorum lorealde kalıtelıyms oyle duydum garnıerde mukemmel ama koleston baya yıpratıryormus ama renk seceneklerınıde cok guzel
aynen canım ya tanıdıgım biri kolestonun 7 numaramıydı ne ona boyatmıştı super bı sarı kumral tonue elde etmıstı güzeldi valla. ama kolestonda yıpratıyor palettede ben markette baktgm pek renk secenegı goremıyorum senın suan sac rengn ne canmaynen canimm hic bi boya kolestonun verdigi o sarilari veremiyoo hep bi turunculuk kaliyoo ama loreal ve palettede sac surekli ipeksi bi yumusaklik kaliyorr hep parlak duruyorr ama ben boyayla baglarimi kopardim sac uzatiyorumm ve dogal rengim tam uzasin buraya resim eklerimm inşallah
bencede palette ıyı ben boya olarak paletteyı sevıyorum lorealde kalıtelıyms oyle duydum garnıerde mukemmel ama koleston baya yıpratıryormus ama renk seceneklerınıde cok guzel
bizim okuldan bi kiz yapmisti dun koleston 12.01 ile boyamiss biltin altin sarisi olmustu onunda saclari kumral bende platin kullanirken dip boyami boyla yapiyodumm bi dene memnun kalirsin ama boyanin icine biraz zeytin yagi yada badem yagi ekle hem bakim hem boya ben son boyanin icine evin ve bemiks bile ekledim dusun yanii yumusacik olduuSacimi 2 aydir kumral kullaniyorum ama sariya donmek istiyorum ne renk boyamaliyim 8.0 palette boyadim dipteki kendi rengim koyu kahvr oldugu icin koyu oldu sanirim evde kendim boyamak istiyrm uclarda eskiden sari oldugu icin cabuk akio daha acik bi renk var hangi markayi tavsiye edersiniz
bizim okuldan bi kiz yapmisti dun koleston 12.01 ile boyamiss biltin altin sarisi olmustu onunda saclari kumral bende platin kullanirken dip boyami boyla yapiyodumm bi dene memnun kalirsin ama boyanin icine biraz zeytin yagi yada badem yagi ekle hem bakim hem boya ben son boyanin icine evin ve bemiks bile ekledim dusun yanii yumusacik olduu
sen bilirsin canimm ben boya yaparken hep icine mutlaka bakim yagla5i ve ampulleri ekliyodumm sendee her boyani oyle yapp hangi numara olursa olsunn besler en azindann ben kuafore gittim hayatım da ilk defaa ve yakyi sacimii keskee kendim yapamaya devam etseydimm hic yipranma bile yoktu sacimdaa son pismanlik fayda etmiyor isteeeSacimi yipratmaz mi zaten kalcama kadar olan saclar oriel yuzunden omuzlarima kadar geldi kisacik kaldi gitmiyorum bu yuzden kuafore cunku illaki acici kullanio uclarim lastik gibi saclarimin bakim olarak seward mediter remedly sampuan ve maskesini kullaniyorum 12.01 yerine yavas yavas acmak mi daha iyi olur bilmiyorum