Bu saç rengi doğal diye biliyorum ben.. Ne kadar boyasanda birebir aynısının olmasına imkan yok ama kumral olması lazımm :)merhaba bu konuyu actım ama kimse yardımcı olmadıhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/acil-yardim.762951/
Benimde merak ettigim sac rengi var bu ne renktir ve nasıl tutturabilirim
Eki Görüntüle 1275767 Eki Görüntüle 1275768 Eki Görüntüle 1275769
Küllü kumralda siyah çıkması imkansız boya biraz akınca açılır hemen bişey yapıp saçına zarar verme bence:)Saçım sarıydı koleston 7.1 küllü kumral la boyadım ama siyah oldu ne yapmam gerek akar mı boya yardımcı olursanız sevinirim
cok tesekkür ederim . Boyadım ama olmadı istedigim renk simdi eski rengime dönmek istiyorum yardımcı olurmusun lütfen . http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/acil-yardim.767802/ bu konuda..Bu saç rengi doğal diye biliyorum ben.. Ne kadar boyasanda birebir aynısının olmasına imkan yok ama kumral olması lazımm :)
Acaba nerede satılıyor benimde o boyaya ihtiyacım var da şuan yardımcı olabilirmisiniz?Merhabalar. Saç diplerimi dün açtım ve çok güzel açıldı lakin çiğ bir sarı çıktı ortaya. Ben saçlarımın beyaza bakan sarı fildişi renginde bir renk olmasını istiyorum. Üzerine Palette Deluxe 10.2 platin sarısı uygulasam sizce istediğimi elde edebilir miyim? Bir de yine Palette nin salon colors platin rengi boyası var aynı şekilde kullanan varsa beni bilgilendirirseniz çok çok güzel olacak.
Gitmezmi ya bence süper olurben nazli tolganin bu sac rengini merak ediorum esmer e yakin bugday birine gider mi
merhaba bu fotograftaki renk hangisi acaba kendin mi boyamıstın yoksa kuaförde miMerhaba arkadaşlar yine saclarimla başım dertte ve yine kk ya kostum
saçlarının yarısından fazlası doğal rengimdi uçlarında da krepe balyaj vardı ama azıcık değişiklik olsun diye üst taraftaki doğal saç rengimi azıcık actirayim dedim sonuç bakır tonlarında bi saç rengineyse begenmedim bakirligi almak için kullu boyandı falan ama o bakirlik hala gitmedi. Bugün yada yarın tekrar gidicem kuaföre ama sizin de fikrinizi almak istedim. Saç rengimi de yukluyorum. Yapabilsem kendim yapicam ama korkuyorum yakarım falan diye. Hadi bi tavsiye verin bana kizlar
Kuaförde boyatmistim canım ama boyayı hazırlarken duydum 7.1 ve 8.1 karistirdilar. Alt rengim meryem uzerlinin şimdiki rengi gibiydi bu arada. Boya olarak da loreal inoa kullandılar.merhaba bu fotograftaki renk hangisi acaba kendin mi boyamıstın yoksa kuaförde mi
acmadan tutturamazsın canım dinlendir biraz sonra ac ve actıktan sonra boya..slm thalia benim de bir sorum olacak
saçlarım açık kahverengiydi. sarıya boyamak istedim ama cok da acık sarı olsun istemedim. dün loreal'in 800 numaralı köpük boyasıyla boyadım ama neredeyse hiç bi değişiklik olmadı. en fazla bir ton açılmıştır. Şimdi tekrar boyamak istiyorum fakat saçımı yıpratmaktan korkuyorum. Tekrar ne zaman boyamalıyım? bir de tekrar boyadığımda yine 8 numara mı almayım yoksa 9 mu?
şuan saçım 1. resimdeki gibi. istediğim ise 2. resim gibi dediğim çok da açık renk olmasını istemiyorum ne önerirsiniz