Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Saçım sarıydı koleston 7.1 küllü kumral la boyadım ama siyah oldu ne yapmam gerek akar mı boya yardımcı olursanız sevinirim

Saçım sarıydı koleston 7.1 küllü kumral la boyadım ama siyah oldu ne yapmam gerek akar mı boya yardımcı olursanız sevinirim
Küllü kumralda siyah çıkması imkansız boya biraz akınca açılır hemen bişey yapıp saçına zarar verme bence:)

Merhaba iki gündür forum forum geziyorum. Ne olur banada yardım edin. Saçını loreal eccelanse 6.03 ile boyuyordum. Tabi öncesinde açık çikolata kahve idi. Doğum yapınca kuaföre gidemez oldum. Loreal bulamayınca eşim paletteninkini almıştı oda baya koyu yaptı sacimi sonrasinda tekrar loreal alsana kötülük maalesef devam ediyor. Birde beyazlar kötü renkte hemen göze çarpıyor. Ben simdi sacimi findik kabugu istiyorum tabi sayıya yakın olan değilde açık kahveye yakın bir ton olsun istiyorum. Ne yapmam gerek oğlum çok hasarı kuaföre gidipt o kadar saat durma şansım yo. Evde nasıl halledebilirim. Şimdiden teşekkür ederim. Bu arada foto koymak istiyorum ama fotoğraf ta simsiyah çıkıyor ama gerçek rengi vermiyor.

Yazım hataları olmuş kusura bakmayın oglumla bogusurken ancak bu kadar yazabildim. Demem o ki bir iki ton açık olsa bile razıyım ama açık kahveye çalan findik kabuğu da çok hoş. Bu bilgiler ışığında bana yardım edebilirseniz çok sevinirim. Hatta bugün merasimine gittim 30 volum luk

Merakimdan 30 volumluk o sividan aldım ama nasıl kullanacağım hakkında bir fikrim yok. Boyayida size danışmak istedim.

saclarım acık sarıydı bu renge boyadım koyu kumral tonlarına baya acıldı sarardı gibi ama tekrar sarıya dönmek istiyorum illa acıcı kullanmam gerekiyor mu yoksa icinde acıcı olan boyalardan alsam tutar mı ..

Acaba nerede satılıyor benimde o boyaya ihtiyacım var da şuan yardımcı olabilirmisiniz?

Merhaba arkadaşlar yine saclarimla başım dertte ve yine kk ya kostum
saçlarının yarısından fazlası doğal rengimdi uçlarında da krepe balyaj vardı ama azıcık değişiklik olsun diye üst taraftaki doğal saç rengimi azıcık actirayim dedim sonuç bakır tonlarında bi saç rengi neyse begenmedim bakirligi almak için kullu boyandı falan ama o bakirlik hala gitmedi. Bugün yada yarın tekrar gidicem kuaföre ama sizin de fikrinizi almak istedim. Saç rengimi de yukluyorum. Yapabilsem kendim yapicam ama korkuyorum yakarım falan diye. Hadi bi tavsiye verin bana kizlar

Eklentiler

• IMAG0275.jpg
    578,8 KB · Görüntüleme: 1.300
merhaba benim saçlarım platin sarısı daha önce şurada konusunu da açmıştım saçlarımı koyulaştırmak istiyorum diye fakat ne yaparsam yapyım koyulaşmıyor. plutin güçlü bi renk. siyah olmasz yeşillenir dedi kuaför. bakır tonlarıda kınalı yapıncak gibi olurum. kumralda yüzümae çok yakın bi renk beni boğar. buğday tenli yeşil gözlü 28 yaşımdayım.

sizce bana ne renk gider. saçımın boyu kopcanın biraz yukarısında. ince ve kuru telli fazla yıprandı ama kestirmeye kıyamıyorum. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sari-sacimdan-sikildim.728094/

Hatunlar hepinize merhaba. Yine bir saç rengi sorunsalı ve yine ben. Bu forumun ayrılmayan üyesi oldu resmen. Bugünde başka bir renge taktım kafayı Karamel altın! Fotoğraflardan gördüğüm kadariyla süper bir renk ve buğday tenlilere çok yakışıyormuş.Şimdi kızlar benim saçlarım bakır çikolata geçen hafta boyattım kuaförde. Diyorumki ben saçımı yılbaşında altın karamel yapıyım o zamana kadar hiç boyamıyım ve sürekli yıkayarak akıtıyım koyuluğu. Yani hemen hemen 1 buçuk ayım var, 1 buçuk ayda aktığı kadar artık.Akmış haliyle kuaföre gitsem istediğim renk için oryal vurmasına gerek kalır mı?Bilen vardır umarım. Bide bu rengikullananlar memnun

ben nazli tolganin bu sac rengini merak ediorum esmer e yakin bugday birine gider mi

Eklentiler

• 10725010_1402256560064526_372724138_n.jpeg
    81,2 KB · Görüntüleme: 1.262
slm thalia benim de bir sorum olacak
saçlarım açık kahverengiydi. sarıya boyamak istedim ama cok da acık sarı olsun istemedim. dün loreal'in 800 numaralı köpük boyasıyla boyadım ama neredeyse hiç bi değişiklik olmadı. en fazla bir ton açılmıştır. Şimdi tekrar boyamak istiyorum fakat saçımı yıpratmaktan korkuyorum. Tekrar ne zaman boyamalıyım? bir de tekrar boyadığımda yine 8 numara mı almayım yoksa 9 mu?
şuan saçım 1. resimdeki gibi. istediğim ise 2. resim gibi dediğim çok da açık renk olmasını istemiyorum ne önerirsiniz

Eklentiler

• 10754949_1654057978154133_1680220692_n.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 249
  • en-guzel-golgeli-sac-renkleri.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 2.033
merhaba bu fotograftaki renk hangisi acaba kendin mi boyamıstın yoksa kuaförde mi

merhaba bu fotograftaki renk hangisi acaba kendin mi boyamıstın yoksa kuaförde mi
Kuaförde boyatmistim canım ama boyayı hazırlarken duydum 7.1 ve 8.1 karistirdilar. Alt rengim meryem uzerlinin şimdiki rengi gibiydi bu arada. Boya olarak da loreal inoa kullandılar.

acmadan tutturamazsın canım dinlendir biraz sonra ac ve actıktan sonra boya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…