Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

canım bende platine yakın baya açık sarıdan koyuya döndüm. öncelikle saçlarına kestane rengi vur pilatin oldugu icin o kırmızı pigment lazım kalmamıstır hic sacında koyu kestaneye vur . sonra akıcak baya bi süre sonra tekrar koyuya boyadıgında istedigin renge ulasıcaksındır.

merhaba arkadaşlar ben saçımı palettenin sıcak çikolatasına boyadım ama bir kaç ton daha açmak istiyorum nasıl yapmalıyım kuaföre gitmeye vaktim yok yardımcı olursanız sevinirim

yeşermez mi saçlarım

Loreal'in preference serisindeki bu numara artık Türkiye'ye gelmiyormuş arkadaşlar, bana 4.65 numarayı aynı rengi verebilecek neyi önerebilir siniz? Loreal'den başka boyaya da pek güvenemiyorum ama renkten çok memnundum :/

boya kutusunu görünce benimde aklıma geldi bu boyada ortadan kalktı onun gibi sacı 3 ton acıp bu sac rengine benzeyen boya markası varmı bildiğiniz acaba

majirel sac boyası veya wella koleston wella perfect te mutlaka vardır

http://sachane.com/?subcats=Y&statu...h_performed=Y&q=4.65&dispatch=products.search

burda var ama bu arada link vermek ysak değildir umarım

Merhaba,
Uzun,dalgalı,acık kahverengi-koyu sarı saclarımı hiç boyatmadım.30 yasındayım,buara alnıma yakın bölgede beyazlarım arttı.boyatmak istemiyorum.cok doğal duracak sekilde ne yapmalıyım sizce? Gölge iyi bir cözüm olur mu? Dogal görünmesini istiyorum,kuaförden ne istemeli ve nelere dikkat etmeliyim? Cok tesekkürler

madem sacını hiç boyatmadın bence kalkışma derim beyzaların için kozmetikte sac ruju var her renk aynen ruj şeklindedir sac rengine uygun testırı al deneme ürününü sacının üstünde gezdir beyazını kapatır ama sacını yıkadıgında cıkar rengi.uclarına da bu yıll ck moda olan ombre sac uygulaması(umarım yanlış yazmadım) sac uclarını istediğin ve uyan bir rekle boyuyorlar

evde kendince sac uclarına krepe atar gibi ayırıp uygulanıyor ama ben olsam kuaforde yaptırırım kolay gözüksede zahmetli bir iş

Yesermez diyen arkadasim ben acik karemelle boyuyordum ondan oncesi palette acicisi ile actim kumralla boyuyunca yeserdi hallettim sonrasinda acik karemelle boyuyordum ama en son koyu karamele boyadim yeserdi uclar acaba 1 ay sonra kadar acik karamele boyasam duzelirmi sizce bice icine acik kullu sari koysam kizilligini kurarmi acaba

Cok teşekkür ederim duru24
Boyatmak ve gölgeden şimdilik vazgeçtim beyazlarım daha da artana kadar. Sac rengimde bi sprey boya almıştım yıkayınca geçenlerden.sac rujunu da deniycem.sagolun...

acaba bana yardımcı olabilirmisiniz ilk sacımı palette acıcı ile acık kumrala boyadım yesil oldu sonrasında wella koleston perfect ile boyadım sonrsında tekrar değiştirip alix acık karemelle boyadım sonrasında eşimin lafına uyup(koyu istiyor)koyu karemele boyadım cok koyu oldu rengi kendimi kötü hissediyorum şuan.daha bugün yeni gördüm saç boyası
loreal excellence 6.32 karamel kahve ile boyasam mı acaba
aranızda bu rengi kullanan var mıı arkadaşlar

Genelde bir ton açık renk boya alın istediğiniz rengi elde etmek için derler. Sende 7 ile başlayanlara bakabilirsin, ama dipleri açık kalır dersen önce koyu ile boyanmış saç boylarını biraz aç sonra 7'li tonlara boya ; ) üstüne de bolca nemlendirmeyi unutma ; )

tesekkür ederim cevabın için nemlendirici demişsin ama zeytinyagı hakiki yada sac yağları sürdüğümde sac rengini acıyor yada rengi akıtıyor zaten boyalar 3.4 yıkamada akarken oda katkı sağlıyor
6.32 boya koyumu olur dersiniz o zaman

koyu karamel çok koyu kaldı koyu istemiyorum demişsin, bu da 6 numara olduğu için genelde saç boyaları bikaç ton koyu boyar , ama yıkanmalarla rengi açılır diyosan 6.32 yap biraz da doreli tonlar verir ama daha önceki boyanmış yerlere ne kadar etki eder bilemem.. yağlarla nemlendirmenin öyle bir handikapı olabilir.. başka şekildede nemlendirebilirsin.. durulanmayan saç kreminin içine biraz kahve veya kakao karıştırıp sürebilirsin mesela ; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…