arkadaslar acıl yardım edersenız cok sevınırım cok kötü bi durumdayım dün saclarımı boyattım krepe balyaj attırıdm ama okadar kötu yaptı kı kotu yapmayı bırak saçlarım yandı uçları tiftik tiftik oldu resmen saclarımı kestırmek istemiyorum bu renkle dolasmak hıc istemiyorum. koyulastırırsan gri yada yeşil olur dediler ayın 8 inde okula gıdecem ve kımsenın benı böyle görmesini istemiyorum sizce ne yapmalıyım bu saçı 3-4 gün sonra tekrar boyasam saclarım tamamen gider mi ? saçlarımı ve size göndereyim bi yorum yaparsanız sevınırım arkadaslar ..
üstteki ton 8 numarayla metalik bakır karıştırınca (metalik bakır çok az koyuyordum) elde etmiştim, birebir aynısını kullandım, ama çabuk akıyor. peki sen uç rengi nasıl yapıyorsun sadece açıcı mı kullanıyorsnbilgisi olan varsa tavsiyede bulunursa çok sevinirim. fotoğraftaki gibi bir saç rengini nasıl elde edebilirim uçlardaki tonu (ombre) yakalayabiliyorum ama üstteki tonu tam olarak bir türlü tutturamıyorum.
Eki Görüntüle 1247359
bence uçlarından kestirip koyu bi renkte kal bi süre (kuaför değilim tecrbe diyelim:)saçlarımı senelerdir 9.11 koleston perfect+0.22 igora mix mavi+9luk açıcı ile boyarken artık renk renk olmuştu ve saglıksızlaşmıştı,istedigim küllülügü de bir kaç yıkamadan sonra kaybediyordum,davines 7.01+6lik açıcı ile pigmentasyon işlemiyle küllü kumrala çevirdim ancak saçım küllü degil de kızıl kahve ve istedigimden cok fazla koyu bir renk oldu..şimdi sorum şu ki bu boya alt kısımlar 9.11 oldugu için akacak besbelli aktıktan sonra 8.11 e geçsem boya tutar mı yoksa rengarenk mi olur 7.11 yine bana cok koyu gelcek gibi geliyor bilgisi olan varsa yardım ederseniz çook sevinirim teşekkürlerrr
üstteki ton 8 numarayla metalik bakır karıştırınca (metalik bakır çok az koyuyordum) elde etmiştim, birebir aynısını kullandım, ama çabuk akıyor. peki sen uç rengi nasıl yapıyorsun sadece açıcı mı kullanıyorsn
merhaba cevabın için teşekkürler öncelikle ama benim sordugum şey 7.01 koyu geldi 8.11e geçsem turunculugu gider mi ve tutar mı şeklindeydibence uçlarından kestirip koyu bi renkte kal bi süre (kuaför değilim tecrbe diyelim:)
birde bakım yap
çok pardon ya "gülsah033" e cevap yadım sanıyordum yanlışlıkla sizin yazınıza cvp yazmışım özürmerhaba cevabın için teşekkürler öncelikle ama benim sordugum şey 7.01 koyu geldi 8.11e geçsem turunculugu gider mi ve tutar mı şeklindeydibununla ilgili tecrübesi olan varsa paylaşırsa cok sevinirim