vital colours 7-887 numarası ben kipadan almıştım, ama şimdi her yerde var, watsond da gördüm sankievet açıcıyla krepe balyaj yaparak tutturuyorum rengi. açıcı olarak da Palette Ultra Yoğun Renk Açıcıyı kullanıyorum. metalik bakırı hangi markada bulabilirim ki? kuaför malzemesi satani yerlerden alıyorum boyalarımı ama hiç dikkatimi çekmedi.
vital colours 7-887 numarası ben kipadan almıştım, ama şimdi her yerde var, watsond da gördüm sanki
Aciciyla actiginda zarn bu renk cikiyor keske arastirsaydin biraz gitmis sac acik kumral bende yapmak istiyorum ama aciciyla actigin saci kapatmak istiyorsan kullu kumral uygulaman gerekiyor dedi bana kozmetikci.. sende oyle yapip daha sonra acuk kumral uygularsin tabi biraz ara ver saclarin yipranirMerhaba ben yeni katıldım
derdim büyük hemen belirtmek istiyorum şu an yurt dışındayım burada malesef kuaför sorunu var
deneyimli yada eğitimli kuaför yok benim saçlarım platina yakın
fakat kendi saçım siyah
türkiyede yaptırdım platini
dipler çıkınca palette ile açtım sonuç berbat açık kumral istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevirim
Resim ekleyebilmişimdir insallah
Tuğçenin saç rengine bende bayılıyorum ya ve bugün o saç rengine taktım bende :) kızıl kahve gibi sanki ama sıcak çikolatayıda andırıyor gibi
Aciciyla actiginda zarn bu renk cikiyor keske arastirsaydin biraz gitmis sac acik kumral bende yapmak istiyorum ama aciciyla actigin saci kapatmak istiyorsan kullu kumral uygulaman gerekiyor dedi bana kozmetikci.. sende oyle yapip daha sonra acuk kumral uygularsin tabi biraz ara ver saclarin yipranir