bu saç rengi süper acaba hangi renk ve uçlara doğru nasıl bir işlem varmerhaba.saçımda kolleston perfect açık küllü kumral vardı.üstüne majirel 7.1 ve 8.1 i karıştırıp 20 vol le boyadım.ortaya çok koyu bir renk çıktı.fotoğraftaki gibi Eki Görüntüle 1219186
ama ben bu fotoğrafın dip rengi gibi bir küllü kumral istiyorumEki Görüntüle 1219189
hangi boyanın kaç numarasını kullanmalıyım ve kaçlık oksidan koymalıyım.boya konusunda cok tecrübem yok.acilen boyamam lazım.teşekkürler
merhaba .)
su sayfayi http://www.muratkolukirik.com/sorulariniz-ve-yanitlari bastan sona, sayfa icinde ctrl-f ile arama yaparak okumanizi oneririm. hepimiz icin sahane bilgiler ve tuyolar var.
ben nerdeyse tum sorularima cevap buldum, KK sonra guvendigim ikinci kaynak oldu .)
sevgiler
sac tellerine ince telli ve az diyosun benim önerim ilk önce saçlarına bakım yap ve kırılmaları önle ve dokulmeye karsı samouan kullan. ve sac rengine siyah diyosun donusum için zor bir renk pişman olacagın birsey yapma derim :))slm kızlar bnm saç engm siyah hç boyatmadm ama boyatsammı die düşünmeye başladm ama saçlarm çk ince telli ve az oyuzdn korkyrm boyatmyrm szce boyatsam yıpranır dha kötü olurmu?
sac tellerine ince telli ve az diyosun benim önerim ilk önce saçlarına bakım yap ve kırılmaları önle ve dokulmeye karsı samouan kullan. ve sac rengine siyah diyosun donusum için zor bir renk pişman olacagın birsey yapma derim :))