Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

9.0 gerçekten hoş bi renk bende yapmayı düşünüyorum ama nasıl olacak bilemiyorum kuaföre yaptırdığım sarı olsun röfle olsun turuncumsu oluyor evde yapmayı düşünüyorum saçım şuan yoğun altın sarısı gibi bilemiyorum baktım sadece bu renge benziyor saçımı açmam mı gerek direk sarı mı yapmalıyım 1 aydır araştırıyorum ama pek bi sonuç alamadım dipleri 1 cm kadar yardımcı olursanız sevinirim yeni üye oldum

Saçım kırmızıya yakın kızıldı açık kumral istiyordum kuaför malzemeleri satan bi yere gittim Oxy road diye boya silici önerdi 20 dk da açıldı ve şuan platin bile boyayabilirim hiç yıpranmadı öneririm

Merhabalar. Saç diplerimi dün açtım ve çok güzel açıldı lakin çiğ bir sarı çıktı ortaya. Ben saçlarımın beyaza bakan sarı fildişi renginde bir renk olmasını istiyorum. Üzerine Palette Deluxe 10.2 platin sarısı uygulasam sizce istediğimi elde edebilir miyim? Bir de yine Palette nin salon colors platin rengi boyası var aynı şekilde kullanan varsa beni bilgilendirirseniz çok çok güzel olacak.

resim koyun önce saç renginize göre yorum yapalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saç diplerinizi ne ile açtınız?En açık sarı boya ile platine yakın bir renk elde edebilirsiniz

Palette deluxe yoğun renk açıcısı ile açtım. Eki Görüntüle 1202962

tamam açıcıdan sonra çiğ bir renk olur ben sarışınken en en açık sarı boyayı sürüyordum neredeyse beyaz oluyordu.Bir blog var çok detaylı anlatılmış http://yaseminindiktikleri............../2014/01/platin-sari-sac-boyama-3-ve-sac-bakim.html?m=1
cepten girdiğim için okuyamadım şuan hangi no boya ile boyanıyor

Palettenin açık sarı küllü 10-1 nolu boyasını kullanın diyor açıcıdan sonra. Ben bir boya daha keşfetmiştim o da yine palette nin 10.2 numaralı platin rengiydi küllü gibi bir tonu vardı. Acaba o boya ile bu boya arasında hangisi daha iyi yapar saçı bunu merak ediyorum.

blogta anlatıldığı gibi yap bence, sarı üzerine küllü sarı yeşerme yapar bende bir kez küllü açık sarı sürmüştüm yeşil olmuştu saçım

Merhaba,
Saç boyama konusunda bilgili değilim. Alın çizgisinde beyazlarım çıktı, onları kapatmak istiyorum. Bugün Garnier olia 5 numara kahverengi aldım. Sormak istediğim 2 soru var:
- saçlarım omuzlarımdan 4 parmak aşağıda, tek kutu boya yeter mi?
- saçlarımın kendi rengi koyu kestane, 3 ay önce kendi rengine boyanmıştı. Kahverenginin yanına bir tane de siyah renk alsam ve kahverengi-siyah karşım yapsam olur mu? Yani bu boyalarda renk karışımı yapılır mı?
Cevap verirseniz çok sevinirim...
Şimdiden iyi bayramlar.

İyi günler.Ben saçlarımı bir kaç kez kızıla boyadım.Fakat sonrasında saçlarım turuncu kahve gibi özellikle uçları renk almaya başladı.Bi de istediğim o kırmızı kızıllık rengini tutturamıyorum.Saçlarımı açıcı ıle bir kaç ton açsam iki üç gün sonrasında Loreal Preference kırmızı kızıl saç boyası ile boyasam tutar mı?Yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba.bnm 20gun snra dügünüm var sacim belime kadar yarisi eskiden yaptrdgm röfle yarisi kendi saçim kumral.bn dügünümde gene röfle istiorm ama saclarimda kumrallar pek olmasn nerdeyse hepsi sari olsn isyiorm.birkerende olurmu yoksa ikikez üst üste röfleminyaptrmaliyim.birde dügünden kac gün önce boyatmaliyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siyah ve 5 no değilde diplere 3 no boyanın yarısını sürün 20 dk beklettin kalan yarım tüpü yarım tüp 5 no ile karıştırarak geri kalan saça sürün. tüm saça yedirerek boyayı israf etmeden yettirebilirsiniz. kalan boyaları dipleriniz gelince kullanırsınız tekrar. bekleme süresi dolunca saçınızı banyoda ılık su ile ıslatın şampuanlarmış gibi ovuştırun masaj yapın 5-10 dk sonra yıkayın.

Ben bu saci acik sari yapmak istiyorum nasil olabilir:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406795915946.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 348
Merhaba insallah cevap verirsiniz :)
Saclarimin uclarina ombre yaptirmak istedim sacimin rengi cikolata kahve kuafor acmamiz lazim falan dedigi iicin yuksek fiyat olunca yaptirmadim kolestonun ombre boyasini alayim dedim bulamadim bende lorealin cok acik dore sarisini aldim boyadim ustelik 2 saat beklettim aama bal kopugunden koyu oldu ben platin sarisinin iiki ton koyusunu istiyorum yarin kalan boyayla tekrar boyasam 1 saat bekletsem istedigim rrenk olur mu ve cok yipranir mi :/ ?

Saçlarım siyaha yakın renkte koyu kestane diyebilirim. Saçımın belirgin bir kahve olmasını istiyorum. Ağaç kabuğundaki gibi. İçinde kızıllık olmamasını istiyorum. Koyu kumrala boyatmayı düşünüyorum. Saçımda boya yok. Sadece 2 sene önce açıcıyla açmıştım ama çok belirgin değil. Sadece uçlarda kaldı.

Sorum ise şu.Saçlarım alttaki resimdeki kadının veya nina dobrevinki gibi belirgin bir kahve olmasını düşünüyorum. Acaba boya öyle tutar mı? Bu arada loreal excellence kullanmayı düşünüyorum. Boya olarak ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler .

saç rengim de aşağıdaki resimdeki gibi

Son düzenleme:
merhabalar. 2 ay öncesine kadar siyah saç rengi kullnaıyordum açtırdım ve bronz kahve yaptırdım fakat istediğim rengi bir türlü tutturamıyor kuaför arkadaşım. istediğim rengin fotosunu eklesem bana hangi boyayla bu rengi yakalayabileceğim konusunda yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• esmer-tene-uygun-saç-modeli.jpg2_.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 682
  • jennifer-lopez-Saç-Modelleri-8.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 926
  • Jennifer-Lopez-Saç-Rengi-1024x640.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 442
Sa
ç

Saçlarım koyu kestane kendi orjinel rengindeler ben cok açık külli kumrala boyamak istiyorum bu islemi evde kendim nasıl uygularım boyata ne kadar acıcı katıcam tam istedigim rengi yakalamak için acaba cvplarsanız cok sevinirim

merhaba :)) ben saçımı uzun zamandır kızılın değişik tonlarına boyuyorum, en son 1 ay kadar önce boyadım. ama tekrar sarıya dönmek istiyorum bu koleston'un palette'nin yoğun renk açıcıları benim saçımda da işe yarar mı ki, turuncu falan mı olurum yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…