Kızlar lütfen yardım edin benim saçım dore tonlarındaydı iki gün önce kuaföre balyaj artırmak için gittim dipleri kumral istedim tenim ne tam beyaz ne de buğday yani ikisinin arası bişey her neyse balyajı attı diplere de pigmentasyon yaptı sanırım sadece 10 dakika bekledi ve yikadi dipleri ama bana cok sari oldum gibi geldi yikadikca sarinin cirtlakligi gider dedi ama hic inanasim gelmedi sizce ustten cila attirmali miyim kullu kumral tonlarinda. Sacim suan bu
Ben İstanbuldayım geçen hafta orta sınıf bir kuaförde sormuştum banada boyayı 70 tl demişti.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar bu renge gecmek istiyorum. Saçım şuan koyu kahve. herhangi bir açıcıyla ne kadar açmam gerekir? platine kadar geçmem mi gerekir yoksa açık sarı gibi bi renk yeter mi? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
Eki Görüntüle 1119894
Rica ederim canım. Kuaförüm ben ama mesleği bıraktım. Sormak istediğin bişey olursa burdayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaha arkadaşlar benim saçım röfleydi bayagı açıldı rengi 3 yıldır kullanıyorum uçlar platin sarısı oldu ve beyaza döndüler artık ne yapmalıyım fikir verebilirmisiniz
Bence saçın bu haliyle çok güzel sakın boyamaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
lorealin çok güzel sarı renk boyaları var Preference serisi onlardan renk araştırıp boyayabilirsin saçını :))
Burada verdiğiniz bilgiler çok işime yaradı teşekkür ederim sari rofleli saçlarım dan sıkıldım dün bir kutu palette 6 65 göz alıcı kakao bir kutu başka bir markanın karamel ini aldım bunları boyarsam çok turunculu olacağını düşündüm içine 8.1 kullu açık kumral koydum ama çok az ve güzel bir saç rengi elde ettim ne turuncu oluştu nede yeşil Sariyi koyulastirmak isteyene tavsiye ediyorum
merhaba cnm saçının fotosunu merak ettim atabilirmisin bu aralar bende röfleden kurtulmak istiyorum
Malesef artık resmini koyamam çünkü o boya çok çabuk aktı resmini cekmedim altı sarı olduğu için onun üzerine palette çikolata kahve boyadım koyu oldu ama oda akıyor aslında koyulastirdigima çok pişman oldum sariya geri döneceğim ama nasıl doncem hiç bilmiyorum çikolata kahvenin üzerine rofle tutarmi ki((((
saçım föfle dip boyasıda geldi tutar mı yeşerir mi
vallahi saç röfle olunca bilemiyorum
ben eskiden boyuyodum hiçte yeşerme olmadı dip boyan ne renk peki
açık sarı küllü platin cnm
kızlar merhabaa,
bir kaç hafta önce saçlarımın koyuluğundan muzdariptim, çok da yıpranmıştı.
Ben de yine bu forumdan C vitamini ile saç açma konularını okuyup denedim, gerçekten üç ton birden açtı.
Yalnız sarı yapmıyor tabii, sanırım açık ve küllü tonlarını boyamaya müsait oluyor zemin.
Sunlife vitamin' den 30 tablet ezdik, 3 paket karbonat ve nolur nolmaz diye bir paket de (küçük mutfak paketlerinden) kabartma tozu koyup, azıcık John Frieda arı saçlar için olan şampuandan karıştırıp sürdüm. Yalnız karışımı oldukça büyük bir kasede deneyin, çok kabarıyor :)
saçımı streçle sarıp 1 saat beklettim 2 ton falan akıttı.
2 gün sonra yeniden aynı işlemi yaptım, sanırım akacak boya kalmadığı için pek, çok az akıttı.
Bir kaç gün sonra da toz c vitamini ile deneyeceğim.
toz olan yani saf c vitamini daha kesin sonuç veriyormuş.
belki işine yarayanlar olur.
herkese sevgiler
saçtaki boyayı mı akıtıyor yoksa saç rengini mi açıyor
sacın ne renkten hangi renge döndü
ben küllü saça yapmadım ama seninki küllü olduğundan yeşiillenme olurmu olmazmı bilmiyorum istersen dene boyayla olmazsa kuaförde düzelttirirsin mecburen belki düzelir boyayla zaten kozmetikçilerdeki bayanlarda seni yönlendiriyolar özellikle Preference serisine bak ordaki sarılara kapatıcak bi renk olur heralde yeşil yapmıcak çünkü kaliteli :))