Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Bence cok yakışmıs ve çok doğal görünüyo yani ole cırlak falan değil çok hoş olmuş güle güle kullan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben İstanbuldayım geçen hafta orta sınıf bir kuaförde sormuştum banada boyayı 70 tl demişti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok fazla benim saçımı açtırdığım kuaför aylık boyamaya 40 denişti müşterisi çok bol ve kaliteli bir yer

Rica ederim canım. Kuaförüm ben ama mesleği bıraktım. Sormak istediğin bişey olursa burdayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaha arkadaşlar benim saçım röfleydi bayagı açıldı rengi 3 yıldır kullanıyorum uçlar platin sarısı oldu ve beyaza döndüler artık ne yapmalıyım fikir verebilirmisiniz

merhaha arkadaşlar benim saçım röfleydi bayagı açıldı rengi 3 yıldır kullanıyorum uçlar platin sarısı oldu ve beyaza döndüler artık ne yapmalıyım fikir verebilirmisiniz

lorealin çok güzel sarı renk boyaları var Preference serisi onlardan renk araştırıp boyayabilirsin saçını :))

merhaba cnm saçının fotosunu merak ettim atabilirmisin bu aralar bende röfleden kurtulmak istiyorum

merhaba cnm saçının fotosunu merak ettim atabilirmisin bu aralar bende röfleden kurtulmak istiyorum

Malesef artık resmini koyamam çünkü o boya çok çabuk aktı resmini cekmedim altı sarı olduğu için onun üzerine palette çikolata kahve boyadım koyu oldu ama oda akıyor aslında koyulastirdigima çok pişman oldum sariya geri döneceğim ama nasıl doncem hiç bilmiyorum çikolata kahvenin üzerine rofle tutarmi ki ((((

vallahi saç röfle olunca bilemiyorum

açık sarı küllü platin cnm

ben küllü saça yapmadım ama seninki küllü olduğundan yeşiillenme olurmu olmazmı bilmiyorum istersen dene boyayla olmazsa kuaförde düzelttirirsin mecburen belki düzelir boyayla zaten kozmetikçilerdeki bayanlarda seni yönlendiriyolar özellikle Preference serisine bak ordaki sarılara kapatıcak bi renk olur heralde yeşil yapmıcak çünkü kaliteli :))

kızlar merhabaa,

bir kaç hafta önce saçlarımın koyuluğundan muzdariptim, çok da yıpranmıştı.
Ben de yine bu forumdan C vitamini ile saç açma konularını okuyup denedim, gerçekten üç ton birden açtı.
Yalnız sarı yapmıyor tabii, sanırım açık ve küllü tonlarını boyamaya müsait oluyor zemin.
Sunlife vitamin' den 30 tablet ezdik, 3 paket karbonat ve nolur nolmaz diye bir paket de (küçük mutfak paketlerinden) kabartma tozu koyup, azıcık John Frieda arı saçlar için olan şampuandan karıştırıp sürdüm. Yalnız karışımı oldukça büyük bir kasede deneyin, çok kabarıyor :)
saçımı streçle sarıp 1 saat beklettim 2 ton falan akıttı.
2 gün sonra yeniden aynı işlemi yaptım, sanırım akacak boya kalmadığı için pek, çok az akıttı.

Bir kaç gün sonra da toz c vitamini ile deneyeceğim.
toz olan yani saf c vitamini daha kesin sonuç veriyormuş.

belki işine yarayanlar olur.

herkese sevgiler

saçtaki boyayı mı akıtıyor yoksa saç rengini mi açıyor
sacın ne renkten hangi renge döndü

saçtaki boyayı mı akıtıyor yoksa saç rengini mi açıyor
sacın ne renkten hangi renge döndü

saçtaki boyayı akıtıyor yoğun şekilde.
Yalnız mümkün olduğu kadar çok tablet ezin, yani bir kutunun içinden 2o tane çıkıyor ben 30 yaptım.
Isteyen iki üç kutu da koyabilir elbette.

Bazı cevaplarda kendi saç renginiz açılmaz demişler konuda, fakat sanırım benim dip boyam geldiği için (kendi rengim açık kumral), dipleri ve ensedeki saçları sarı yaptı platine yakın. Ince tüyler olduğu için sanırım en çok ensedeki minik saçlar açıldı.

(Bir de kendim boyadığım için, kuaförün boyadığı gibi kuvvetli değil sanırım boyalar (market boyaları) ).

saçlarım oldukça koyu kahveydi, ben evde açma işlemi yaptığımda açılmadan kötü bir kızıla dönüşmüştü. Bakır kızıl ve yer yer turuncu gibi.
Daha önceki mesajlarımda var renkleri.
Işste onları akıtıp sarıya dönük değişik bir renk ve dipler + ense saçları da sarı yaptı.

Şuan fotoğraf koymam zor ama üç gün içinde toz C ile yaptığımda fotoğraf koyacağım eve gittiğim zaman.

sevgiler

Teyzemin saclarini acik kahve tonlarina boyuyordum evde onceden actirdigi icin renk güzel oluyodu. Bi onceki boyamada gorumcesi yanlislikla cok koyuya boyamis teyzemin sacini simdi acik kahve bile alsak koyu tutuyo ozellikle uclar simsiyah. Oksidan almistim bi ay onceki boyamamda 6 lik banamisin demedi :'( uclar simsiyah ve bugün boyamamiz lazim napmam gerek lütfen yardim edin üzüldüm böyle o üzülnce acik kahve tonlari yapmak istiyoruz

cnm öyle cesaret edemem kesin olsa boyamayı düşünüyordumda korkuyorum
bide hamilelik için de uğraşıyom sonra düzeltemezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…