Rica ederim canım. Kuaförüm ben ama mesleği bıraktım. Sormak istediğin bişey olursa burdayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
7.77 8.77 karıştırıp %9 volumele girebilirsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1109694
bu rengi hangi boyayla tutturabilirim evde, rengin adı nedir acaba?
bu arada saçım 6 tonlarında koyu kumralım doğal sacım
Arkadaşlar 2 seneden fazladır saçlarım sonbahar kızılıydı,artık sıkıldım dün bir cesaret açıcı aldım epey açıldı ama ben kızıllıkların tamamen gitmesini istiyorum.Açık bakır gibi şuan neye boyayayım küllü renkler istiyorum.Lütfen yardımcı olun...
kızlar ya bir sorum olacak lütfen samimiyetle cewap werin. zira gecenin şu saati uyku tutmadı kazıklandım mı diye. konyada vasat bir yerde güya tanıdığım diye saçımı boyattım. bana 70 dedi bana fazla geldi be ya:18: fikri olan var mı lütfen yorum yapın arkadaşlar.
Ben İstanbuldayım geçen hafta orta sınıf bir kuaförde sormuştum banada boyayı 70 tl demişti.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar meraba. ben gecen sene saclarımı açtırıp koyu karamel yapmak ıstedım. fakat kuaför balköpüğü gıbı bı renk yaptı sağolsun.
bende esmer olduğum ıcın yakışmadı. koleston sıyah alıp ustune kendım boyadım. o renkten kurtulmak ıcın,, sımdıı tabı aktıve uzadı sacım bıde arada kestırdım kendı sac rengım kaldı
sadece uçlarında az bı acık renk var bal köpüğü gıbi.
şimdi ben evde kendım açmadan koyu karamel gıbı bı renge nasıl boyayabılırım.
ne alırsam olur. sacım koyu kahve bu arada. ve kendı rengı. sadece uçlarda bıraz acık renk kaldı
buda sacımın hali.. şöyle koyu karamel yada kızıllık olmayan çıkolata kahve , altın kahve falan evde kendımboyamak ıstıyorum
Eki Görüntüle 1109949