Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Rica ederim canım. Kuaförüm ben ama mesleği bıraktım. Sormak istediğin bişey olursa burdayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba hazır denk gelmişken bende size danışmak isterim nevacolor boya ile bu rengi nasıl elde edebilirim sizce saçım şuan 9 tonlarında altın sarısı karamelimsi saç rengim bu şuanki saç rengim
bu ise istediğim renk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

7.77 8.77 karıştırıp %9 volumele girebilirsiniz

haticeozde aaa ne güzel kuaförsün demek o zaman benim bir önceki sayfada bir kaç sorum vardı boya konusunda yardımcı oldun onalr da cevaplasan canım ya lütfennnn.

Ceylamm resimde anlayamam. Bence iyi bi kuaföre git analiz edilmesi lazım

7.77 8.77 karıştırıp %9 volumele girebilirsiniz

ilginiz için teşekkür ederim
önerdiğiniz numaralar nevacolor mu acaba?8.77 nevada göremedim 7.77 ise badem kahvesiymiş baya koyu duruyor

haticeozde ben resimleri ekledim önceki rengimi sordun son hali bumu diye sordun sonrada 9.11 ve 8.1 boyaları 6lık ve 9luk oksidanla önce uçlara sonra diplere girip boyamamı söyledin bende bu cevabına müteakip hangi markayı önerirsin saçımı en son 1 hafta önce boyadım hemen mi boyasam vs diye bir kaç soru daha sormuştum. son cevabında resimden anlayamam iyi bir kuaföre git demişsin anlayamadım ben şimdi bir karışıklı falan mı oldu ve ben dediğin numara boyaları aldım ayrıca boyamayı düşünüyordum zaman ayırıp cevap verirsen çok sevinirim.

bu rengi hangi boyayla tutturabilirim evde, rengin adı nedir acaba?
bu arada saçım 6 tonlarında koyu kumralım doğal sacım

kızlar meraba. ben gecen sene saclarımı açtırıp koyu karamel yapmak ıstedım. fakat kuaför balköpüğü gıbı bı renk yaptı sağolsun.
bende esmer olduğum ıcın yakışmadı. koleston sıyah alıp ustune kendım boyadım. o renkten kurtulmak ıcın,, sımdıı tabı aktıve uzadı sacım bıde arada kestırdım kendı sac rengım kaldı
sadece uçlarında az bı acık renk var bal köpüğü gıbi.
şimdi ben evde kendım açmadan koyu karamel gıbı bı renge nasıl boyayabılırım.
ne alırsam olur. sacım koyu kahve bu arada. ve kendı rengı. sadece uçlarda bıraz acık renk kaldı
buda sacımın hali.. şöyle koyu karamel yada kızıllık olmayan çıkolata kahve , altın kahve falan evde kendımboyamak ıstıyorum

Eki Görüntüle 1109694

bu rengi hangi boyayla tutturabilirim evde, rengin adı nedir acaba?
bu arada saçım 6 tonlarında koyu kumralım doğal sacım

Görünce elimde olmadan güldüm:)) üç gün önce kuaföre gittim röfle istiyorum ama çizgileri çok belirgin olmasın dedim o da sağolsun öyle bir sarıya boyadı ki benim saçlarda oldukça uzun,iyice göze battı ben böyle insan içine çıkamam deyip sabahı zor edip koyu bir renge boyattım.alttaki sarı yüzünden tutmadı tabi.iki gün boyunca ağladım nasıl kıydım saçlarıma bu renk ne şimdi falan diye.kurtulmanın çareleri ararken bu topiğe baktım ve senin istediğin saçı gördüm aynen benim şuanki saçım:))) önce platin sarı yaptır üstüne bakırın 2 ton koyusunu attır aynen böyle oluyo:))) şaka bir yana benimki böyle oldu

Arkadaşlar 2 seneden fazladır saçlarım sonbahar kızılıydı,artık sıkıldım dün bir cesaret açıcı aldım epey açıldı ama ben kızıllıkların tamamen gitmesini istiyorum.Açık bakır gibi şuan neye boyayayım küllü renkler istiyorum.Lütfen yardımcı olun...

Açtığım saçımı altın parıltılı toffe ye boyadım kızıl ve kahve arası bir şey oldu.ben kızıllık hiç istemiyordum gitmesi için ne renklere boyayabilirim.Lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin

kızlar ya bir sorum olacak lütfen samimiyetle cewap werin. zira gecenin şu saati uyku tutmadı kazıklandım mı diye. konyada vasat bir yerde güya tanıdığım diye saçımı boyattım. bana 70 dedi bana fazla geldi be ya:18: fikri olan var mı lütfen yorum yapın arkadaşlar.

arkadaşlar bu renge gecmek istiyorum. Saçım şuan koyu kahve. herhangi bir açıcıyla ne kadar açmam gerekir? platine kadar geçmem mi gerekir yoksa açık sarı gibi bi renk yeter mi? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

Eklentiler

• $Screen Shot 2014-05-19 at 14.15.59.png
    86,4 KB · Görüntüleme: 73

Ben İstanbuldayım geçen hafta orta sınıf bir kuaförde sormuştum banada boyayı 70 tl demişti.

Ben İstanbuldayım geçen hafta orta sınıf bir kuaförde sormuştum banada boyayı 70 tl demişti.

benimkide orta sınıf ben konyadayım ve boyayan hep gitiğim kuaför amman neyse boş ver o gece uyuyamadım bugün geçti. saçlarım da çok güzel oldu ohhh:) biz kadınlar ne kadar tuhafız şahsen 1 günüm dört mewsim gb

Kızlar lütfen yardım edin benim saçım dore tonlarındaydı iki gün önce kuaföre balyaj artırmak için gittim dipleri kumral istedim tenim ne tam beyaz ne de buğday yani ikisinin arası bişey her neyse balyajı attı diplere de pigmentasyon yaptı sanırım sadece 10 dakika bekledi ve yikadi dipleri ama bana cok sari oldum gibi geldi yikadikca sarinin cirtlakligi gider dedi ama hic inanasim gelmedi sizce ustten cila attirmali miyim kullu kumral tonlarinda. Sacim suan bu

Eklentiler

• $1401047004097.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 91
Bence saçın bu haliyle çok güzel sakın boyamaaaa

Bence saçın bu haliyle çok güzel sakın boyamaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…