Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

$maxresdefault.jpg ben ilk kez saçımı boyatıcam ve bu rengi çok sevdim yakışacağını düşünüyorum ama aynı rengi hangi markada bulacağımı bilmiyorum yardımcı olun ve ayrıca izlediğim videoda kadının saçı sarı ombreydi acaba onunda katkısı varmı saç renginde
:2: $bc89f46810f837cb29842193bd29d984.jpg [VIDEO]http: $bc89f46810f837cb29842193bd29d984.jpg
bu da saç rengim
$sssssssssssssss.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar;

Sçalarınızın uzunluğuna göre başlatabilirsiniz eğer saçlarınız omuzdan daha aşağıdaysa saç ortasından 5 cm daha aşağından başlatın. Ama omuz hizası ya da daha yukarda ise uçlarına değil balyaj tekniğini kullansınlar(saç uçlarında yoğun, biraz üstlere doğru ince paket varmış gibi)

teşekkür ederim :)

Eki Görüntüle 957595 ben ilk kez saçımı boyatıcam ve bu rengi çok sevdim yakışacağını düşünüyorum ama aynı rengi hangi markada bulacağımı bilmiyorum yardımcı olun ve ayrıca izlediğim videoda kadının saçı sarı ombreydi acaba onunda katkısı varmı saç renginde
:2:Eki Görüntüle 957586 [VIDEO]http:Eki Görüntüle 957586
bu da saç rengim
Eki Görüntüle 957608

Çok hoş olmuş gerçekten saç rengi ama bu siyah üzerine röfle gibi duruyor. öylemi?

saçlarımı 2 ay çnce pembeye yakın bi kırmızya boyattım acıcı uyguladılar fakat kızıl çabucak aktı ve şimdi ne renk yaparsam yapayım boya tutmuyo ne yapabilirim çok koyu kestane veya siyah saç hariç :-(((

ARKADAŞLAR MRB öncelikle her bayan gibi bende saç rengi değiştirme konusunda çok meraklıyım.saç rengim koyu kestane gözlerim ela ama tenim açık renkte.yapmadığım renk kalmadı nedense saçlarım çok koyu olduğu için heralde açık renk saçı çok seviyorum.ve yaptığım zamanda çok yakışıyor.saç dipleriniz çok koyu ise ve saçlarınızda röfle varsa dip boya için kızıllık istemiyorsanız size bir boya ismi veriyim ama profesyonel kuaförlerde yapılıyor.wella dan İLLUMINA ADLI boya arkadaşlar.çok doğAL yapıyor emin olun.çünkü içinde mor pigmentler varmış ve kızıllığı ortadan kaldırıyor.tabi numarasını kuaförler saçınıza göre karar veriyor.ve bakır istiyorsanız tüm saçınızı yine aynı boyadan yaptırabilirisiniz..:KK34:

Merhaba. Ben siteye yeni üye oldum :)
Bugün saçlarımı arasına ışıltı attırdım.normalde saçlarım koyu kahve.doğal rengim o.kuaförümün tavsiyesi üzerine aralara fındık sarısı yaptırdım.ama çok sarı duruyorlar.ilkin beğenmiştim ama sonradan sinir olmaya başladım.sadece dip kısmı sinirimi bozuyor, altlar çok hoş. Bana bir akıl verir misiniz acaba? Ben o dipteki göze batan sarı kısımları kendi saç rengim boyatcam olur mu?
Teşekkürler şimdiden :)

benimde saç rengim koyu kahve ben aslında şu ombre hair denen olay için gittim kuaföre ama saçlarımı onun deyimimyle krepe balyaj yapıldı ama aradaki renk çok sarı geldi bana bir de sanki şerit gibi duruyo ya da gözüm alışamadı kuaför beğenmezsen gelirsin cilayla koyulturuz dedi bu cila saçı yıpratıyor mu bir de cila saçı eski rengine döndürebilir mi arkadaşlar?

TÜM SORULARINIZI SORABİLİRSİNİZ UZMANCA CEVAPLIYORUM SAÇ KONUSUNDA DENEYİMLİYİM :

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=661870

ozaman bende sormak istiyorum. Kendi saç rengim koyu kestane beyaz tenliyim ve küllü kumral cok açık tatlı kahve gibi bir renk elde etmek istiyorum ne renk veya karışım önerirsiniz.. Hatta serenaay sarıkaya yada nazlı tolga tarzı doğal bir renk olmasını istiyorum. tşkkür

Son düzenleme:
ozaman bende sormak istiyorum. Kendi saç rengim koyu kestane beyaz tenliyim ve küllü kumral cok açık tatlı kahve gibi bir renk elde etmek istiyorum ne renk veya karışım önerirsiniz.. Hatta serenaay sarıkaya yada nazlı tolga tarzı doğal bir renk olmasını istiyorum. tşkkür
Nazlı Tolga saç rengi 7/11 Koleston Perfect dir.
Serenay Sarıkaya saç rengi 8.1 üzeri açık dore balyajdır.

Serenay sarıkayanın saç rengini size tavsiye ederim :)

iyi günler ben saçımı 5 ay önce mavi siyaha boyadım bitkisel boya diye aldım ama değildir muhtemelen :) 2.1 ya da 2.0 oluyo galiba numarası diplerden bi serçe parmağı kadar açıldı hafif hafif ortalar da açılmış gibi kendi saçım da koyu kahve zaten güneşe çıkmayınca belli olmuyo pek ama ben rahatsız oldum ve karamel kadar açık olmasa da hafif kahve tonlarına boyatmak istiyorum kolestonun 7.0 7.1 kumralları gibi acaba tutar mı tutar derseniz yarın gidip boyatcam da :KK70::KK52:

yanıtınız için tşkkürler cok kısa bir sorum daha olacak ; loreal ultra açıcı dore kumral boyadığımda kutunun üstündeki gibi tatlı bir kahve rengine ulaşırmıyım yada doreden dolayı turunculaşma olurmu ?

Peki kendi saç rengimin üzerine 8.1 boyadığımda kutunun üzerindeki rengi elde etme şansım varmı yoksa daha koyu bir renk mi olur ?

Kızlar bu iki rengi istiyorum numara marka önerisi olan hangi renkle hangi renk karışınca olur benim saçlar koyu kahve bu arada

Eklentiler

• $kýzýl 2.jpg
    $kýzýl 2.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 231
kızlar merhaba, sormadığım danısmadığım yer kalmadı buraya yardımcı olacan biri cıkar belki:26:
Eki Görüntüle 975015 bu renk için bir marka/renk tavsiyesi istiyorum çok acil :KK31:

dip not: kendi saç rengim siyah, daha önceden kendim evde açarak çikolata kahveden akajuya kadar cesitli renk denemelerim oldu, tabi uzun zamandır islem görmediği için aktılar, olusan rengi tahmin edersiniz
su an diplerden 10 cm e yakın siyah kendi saçım cıktı. saçımı boyamadan önce acacağım için alt rengin çok da önemi yok sanırım su an ihtiyacım olan bu rengin hangi renk olduğu..

acil yardımlarınızı bekliyorum kk yardım melekleri
:13:

1 yıldır koleston aşk alevine boyuyorum saçlarımı acaba palette sonbahar kızılına boyasam tutar mı? sonbahar kızılı daha açık çünkü...

X