Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

saçınız koyu kumral galiba.istediğiniz ton boyayla olmaz.boya boyayı açmaz.önce saça oryalle renk açma işlemi yapmak gerekiyor.ben kendim açtım evde saç rengimi ama dikkat ve tecrübe gerektiren bir iş açıkcası.

Açtığım konu başlığına bakar mısınız başlıktaki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet başlığı gördüm ama sadece yokmu buraya bakan yazmışsınız.paylaştığınız fotodaki saç rengi çok hoşuma gidince sordum:44:

saçınız koyu kumral galiba.istediğiniz ton boyayla olmaz.boya boyayı açmaz.önce saça oryalle renk açma işlemi yapmak gerekiyor.ben kendim açtım evde saç rengimi ama dikkat ve tecrübe gerektiren bir iş açıkcası.

Renk açıcı almayı düşünüyorum zaten açtıktan sonra hemen mi boyamam gerekiyor saçlarımı ?

aynı gün boyayabilirsiniz.sonrasında renk oturması için bir kaç boyama daha yapmak gerekiyor ama bunu sabırla ve dikkatle yapmak lazım.ilk açma ve boyama sonrası saçınıza bakım uygulamanız gerekecektir.istediğimiz sonuca ulaşmak isterken saçlarımızdan olmayalım :KK50:

aynı gün boyayabilirsiniz.sonrasında renk oturması için bir kaç boyama daha yapmak gerekiyor ama bunu sabırla ve dikkatle yapmak lazım.ilk açma ve boyama sonrası saçınıza bakım uygulamanız gerekecektir.istediğimiz sonuca ulaşmak isterken saçlarımızdan olmayalım :KK50:

Canım saçımı açtım açıcıyla şimdi boya sürsem bir şey olur mu :KK31:

nasıl oldu saçların açıldımı istediğin tonda.30-40 dk dan fazla bekletmeseydin.bekletme süresi dolunca yıkayıp boyamıştım bende.foto koyabilirsen,sonucu merak ediyorum:44:

Slm sacimin ana rengi cok koyu kestane siyahda denebilir.altta koyu kahve sac boyasi var en son 5 6 ay once siyaha boyamistm ama boya akti yer yer kahveler var cikolata kahve veya bir iki ton daha acik bir renk yapmak istiyorum. Resim nasil yukleniyo bilmedigim icin istedigim rengi ekleyemedim.simdi sacimi siliciyle acip boyasam tutar mi rengi ana rengim cikinca oda koyu nasil olucak islemi kendim yapicam bi de tavsiye ediceginiz bir silici var mi

saclarimi palettenin yogun renk acicisiyla acip uzerine koleston 6 numara koyu kumrala boyicam acildiktan sonrada aralara balyaj istiyorum jennifer lopezin saclari gibi onda loreal majirel 8.31 ile balyaj yapmislar koyu kumral ustune boya aldigim yer acilan sacin ustune 8.31in yesilimsi olacagini soyledi sizce ne yapmam gerek rengi dogru elde etmem icin

bu saclar nasil duzelir, daha dogrusu bu saclarla once kullu kumrala sonra acik kullu kumrala ulasabilir miyim?
psikolojim gitti gidecek tamamen kafami kazitip kurtulucam sonunda :KK43:(

Eklentiler

• $IMG-20140402-01239.jpg
    $IMG-20140402-01239.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG-20140402-01241.jpg
    $IMG-20140402-01241.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 55
okudum okudum ama kafam iyice karıştıı :44: daha önce saçlarımı kuaförde koyu çikolata kahveye kızıl karışık bir renge boyatmıştım.. 3 ay sonra biraz daha açık renk olsun diye kendim koleston 6/7 çikolata kahveyle boyadım.. ama saç diplerimi hiç hesaplamadım :26: çok açık kaldı bide daha kızıl kızıl parlıyoo. aslında bende diplerin rengini sevdim.:KK16: şimdi ben saçımı nasıl boyamalıyım kii hem saçlarımın rengi biraz açılsın hemde diplerle fark kapansınn??? :KK42:

istediğin bir seferde olmaz canım hele hele evde yaparsan😔doğal olarak çikolata kahve koyu boyayı açmadı ama dipler kendi saçın olduğu için açıld.Koyu kusımları açman lazım en açık sarı boya nekadar işe yarar tam bilemiyorum ama orial sürmektense bir dene bence.Gerekirse birkaç kez sarı uygula saçında renk dalgalanması olacaktır muhtemelen üzerine istediğin rengi uygula fark ilk boyada kapanmazsa ikinci boyada kapanır.

kızlar merhaba bana bir el atın lütfen 5 aydır saçıma neler yaptım bir bilseniz..siyah hint kınasını akıttım neredeyse her hafta boyadım istediğim rengi hiç tutturamadım ama benim yapmak istediğim renk Emel Acarın saç rengi Eki Görüntüle 1028231 Eki Görüntüle 1028232 en son exicolor karamel ve altun sarısını karıştırdım iyi güzel açık bir renk oldu ama güneş ışığında acayip parlıyordu akıncada pek hoş olmadı üzerine karamel ve açık kumral sürdüm bu defada kapalı ortamda koyu duruyor ben sadece exicolor veya nevacolor sürüyorum bana bu markaların hangi renklerini süreceğim konusunda yardımcı olun lütfen... saçımın şuanki rengiEki Görüntüle 1028235 güneş ışığı olmayınca böyleEki Görüntüle 1028236

merhaba,
sizin sac renginize gore bisey soyleyemem ama kendi basima gelenden ornek verebilirm,
butun islemleri sirasiyla yazacagim ki belki siralamada isinize yarar
saclarim once sahane balyajli platindi, daha sonra ani bir asap bozuklugu ile bir anda kendi kuaforume gidip icinde hafif kizillik olan bakir bir renge boyattim, ucuncu yikamada biraz soldu, daha sonra tekrar kuafore gitmektense (param kalmadigi icin o donem:) ), kendim oksidan krem + ilik su + sac kremi + kizil bakir yansimali kopuk boyanin icindeki kremden yarim parmak bogumu karistirdim 5-6 dk bekletip yikadim eski parlakligina kavusup ilginc sekilde sizin koydugunuz emel acar rengine dondu.
tabii benim sac yapim ince telli, ana rengim acik kumral ve cok cabuk acilan bir sac.

daha sonra ben o rengin uzerine findik kabugu boyadim, resimdekilerden iki ton kdr koyu hale geldi gecen sene.

belki isinize yarar diye yazmak istedim,

sevgiler

merhaba, kopkoyu kestane saçlarımın üzerine loreal 7.1 küllü kumral uyguladım. öncesi ve sonrası resimdeki gibi oldu. küllü kumralla alakası olmayan çikolata kahve gibi bir renk. zaten doğal saç rengimi açmadan küllü kumrala boyadığımda net sonuç alamayacağımı biliyordum da saçlarım uzun ve sağlıklı olduğu için açıcıdan korkuyorum açıkçası :)) umarım bana yardımcı olursunuz istediğim saç rengi bu konunun ilk sayfasında eklenen Pelin Karahan ın saç rengi. yavaş yavaş bu tona nasıl yaklaşabilirim, şu anki saçımda hafif bir kızıllık oldu boyadıkça artmasından korkuyorum, şimdiden teşekkür ederim :26: $3.jpg

merhaba, kopkoyu kestane saçlarımın üzerine loreal 7.1 küllü kumral uyguladım. öncesi ve sonrası resimdeki gibi oldu. küllü kumralla alakası olmayan çikolata kahve gibi bir renk. zaten doğal saç rengimi açmadan küllü kumrala boyadığımda net sonuç alamayacağımı biliyordum da saçlarım uzun ve sağlıklı olduğu için açıcıdan korkuyorum açıkçası :)) umarım bana yardımcı olursunuz istediğim saç rengi bu konunun ilk sayfasında eklenen Pelin Karahan ın saç rengi. yavaş yavaş bu tona nasıl yaklaşabilirim, şu anki saçımda hafif bir kızıllık oldu boyadıkça artmasından korkuyorum, şimdiden teşekkür ederim :26:Eki Görüntüle 1051686

Koyu sacin nede güzelmiş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok teşekkür ederim canım, insanın saçı ne renk olursa o renkten sıkılıyor işte ne acayip değil mi :)))

Bende çok güzel sacim vardi daha acik renge boyadim çok pismanim:KK43:

Kendi sacim geri gelmi0 :KK43:(

Yardimmm lutfennnnn
saclarimi palettenin yogun renk acicisiyla acip uzerine koleston 6 numara koyu kumrala boyicam acildiktan sonrada aralara balyaj istiyorum jennifer lopezin saclari gibi onda loreal majirel 8.31 ile balyaj yapmislar koyu kumral ustune boya aldigim yer acilan sacin ustune 8.31in yesilimsi olacagini soyledi sizce ne yapmam gerek rengi dogru elde etmem icin

X