Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

$jessica biel portrait.jpg

merhaba kızlar. ben de bu rengi istiyorum, umarım kuaförüm becerebilir. :/ sonucu muhakkak yazarım.

merhaba.. saçlarımı yaklaşık 1 ay önce palette 3 numaralı bir şeylere boyadım ve siyah oldu. ondan önce açık kumraldı kuaförde boyatıyordum. neyse pişman oldum siyaha döndüğüme tekrar açmak istiyorum. istediğim renk platin sarı gibi açık ama beyazımsı bi sarı istiyorum. fildişi deniyormuş sanırım istediğim renge tam bilemiyorum. nasıl açabilirim? siyah boyalı saçı evde açabilir miyim?

istediğim renk bunun gibi bir şey işte fotosunu da ekleyeyim

$feliz_ano_novo_by_aarontyree-d5q0apk.jpg

istediğim renk bunun gibi bir şey işte fotosunu da ekleyeyim

Eki Görüntüle 888888
Siyahsa saçınız çok açma işlemi gerekir ama güçlü saçınız varsa kaldırır muhtemelen
Ama öncelikle kuaföre boya sindirme yaparsanız 3 numaralı boyayı sildirebilirsiniz, açtırma işlemi kolaylaşır üzerine platin boyarlar 12.1 numaralı boyalar inci beyazı süper sarı vs diye geçiyor .1 kısmı küllü yani istediğiniz gibi olmasını sağlar
Platin sarıyı kullanmak zordur ama bir şampuan var adını anımsayamıyorum beyazımsı olarak kalması için mavi pigmenti şampuan kullanmak gerekiyor

Siyahsa saçınız çok açma işlemi gerekir ama güçlü saçınız varsa kaldırır muhtemelen
Ama öncelikle kuaföre boya sindirme yaparsanız 3 numaralı boyayı sildirebilirsiniz, açtırma işlemi kolaylaşır üzerine platin boyarlar 12.1 numaralı boyalar inci beyazı süper sarı vs diye geçiyor .1 kısmı küllü yani istediğiniz gibi olmasını sağlar
Platin sarıyı kullanmak zordur ama bir şampuan var adını anımsayamıyorum beyazımsı olarak kalması için mavi pigmenti şampuan kullanmak gerekiyor

bu işlemi her kuaförde yaptırabilir miyim acaba? çünkü ilk defa duyuyorum boya sildirme diye bir şey..

Herkese merhaba saçlarım en az 3 senedir röfleli koyu kumral ten kahve göz rengine sahibin kaşlarım oldukça siyah bu nedenle kaş rengimide açtırmak zorunda kalıyorum röfledende oldukça sıkıldım saç diplerim çıkmışken dip boya yada dip röfle yerine renk değiştirmeyi düşünüyorum aklımdaki balköpüğü ancak röfle üzerine nasıl olur kararsız kaldım bu konuda yardım rica ediyorum (kesinlikle koyu bir renk düşünmüyorum ama röfle sarısıda gerçekten oldukça açık makyaj zorunluluğu çok ve işin açıkcası yaşlı gösteriyor :KK43:)

Öncelikle şimdiden teşekkürler. Herkesi çok güzel bilgilendirmişiniz.
Benim göz rengim bal köpüğü rengi ( yeşil falan giyince yeşil gibi oluyor )
Tenim de beyaz
Saçlarım küllü kumral diyen de oluyor orta kestane falan diyen de oluyor.
Ben saçlarımı ilk kez boyamak istiyorum.
Açık olan yakışacak renkleri yazar mısınız?
Koyulaştırmak istemiyorum.onun için açık yazdım. Yaşım 26. olduğumdan daha güzel daha göze gelen biri olmak istiyorum.o kadar. :))

merhaba yardım edebilir misiniz lütfen. benim saçlarım şuanda palettenin akmış şarap kızılı numarası 5.889. hemen hemen şu renkte $sümeyye gül.jpg . ben ise şu renge boyatmak istyorum. yardımcı olur musunuz ya nasıl elde edicem. bana emin olmamakla beraber wellanın yaz ateşiyle ateş kızılını karıştırınca bu rengi elde edebileceğimi söylediler. ama riske atmak istemiyorum. birde bu rengi elde etmem için açtırmam gerekir mi istediğim renk bu
$sümeyye.jpg

bu işlemi her kuaförde yaptırabilir miyim acaba? çünkü ilk defa duyuyorum boya sildirme diye bir şey..

her kuaför yapar mı bilemiyorum ama kuaför malzemeleri satan bir yerlerden alıp evde kendiniz uygulayabilirsiniz çok zor bir uygulama olduğunu düşünmüyorum
sonra gidip kuaföre bu renge boyatabilirsiniz

merhaba yardım edebilir misiniz lütfen. benim saçlarım şuanda palettenin akmış şarap kızılı numarası 5.889. hemen hemen şu renkteEki Görüntüle 893996 . ben ise şu renge boyatmak istyorum. yardımcı olur musunuz ya nasıl elde edicem. bana emin olmamakla beraber wellanın yaz ateşiyle ateş kızılını karıştırınca bu rengi elde edebileceğimi söylediler. ama riske atmak istemiyorum. birde bu rengi elde etmem için açtırmam gerekir mi istediğim renk bu
Eki Görüntüle 893997

bence mavi mix boyalardan alıp saçınıza cila gibi uygulayarak kızılınızın rengini soğutabilirsiniz bu renge yaklaşır

Merhabalar, bir kaç yıldır saçım röfleli, ama yoğun bi röfle, nerdeyse platine yakın.3cm diplerim çıkmıştı. Bulunduğum yerde de güvendiğim bi kuaför olmadığından sıkılıp saçlarımı palette natural colours 6.5 numara koyu kahveye boyadım. Şimdiyse saç rengim biraz aktı ve yeşilimsi küllü bir renk kaldı röfleli kısımlarda. Kızıl-bakır yansımalar da var. Nasıl bişey oldu anlamadım gitti. Açık renge alışınca da koyu renk zor geldi açıkçası. Tekrar röfle yaptırmak istemiyorum. İstediğim renkse daha doğal açık bi kahve, zaten gerçek saç rengimin de bir iki ton açığı oluyor. Açık tenliyim, sarı bile gayet doğal duruyordu, bu rengin çok daha sıcak ve doğal olacağını düşünüyorum. Ekteki resimde net mi bilmiyorum ama Tuğba Ünsal'ın bu saç rengini elde etmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Evde kendim halledebilir miyim? Açık tonlarda bir renge boyayarak saç tonumun resimdeki tonlara yakın açılmasını sağlayabilir miyim?

$2013-09-11 21.14.15.jpg $2013-09-11 21.14.27.jpg $2013-12-15 14.00.48.jpg

merhabalarr

bende saçlarımı boyatmak istiyorum şuan saçlarım omuzlarıma geliyor kısa yani. saçlarım koyu kestane uçlarına doğru açılan renkler istiyorum hani uçlara doğru açılan saç renkleri var onlardan istiyorum tamamen boyatsam mı yoksa sadece saç uçlarını mı açtırsam
idaha önce hiç boyatmadım saçlarımı bana yardımcı olabilir misin gözler kahverengi kaşlarda siyah tenimde buğday

iyi gecelerr. ben saçımı lorealin 6.32 + palette 7.65 ile boyadım açık kahve tonları oldu (tabi saçım sarıya yakın bi boyaydı). aklımı karıştıran sonrasında çıkcak diplerim koyu ben bu rengi nasıl tutturabilrim :/

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Saçlarımın ucunda röflelerim vardı.kulak hizasına kadar kendi saçım çıkmıştı.Hamilelik boyunca saçlarım güzel dinlendi.Geçen hafta pazartesi günü saçımı palette altin karamele boyadım.renk çok güzel oldu özellikle kendi saçımın olduğu yerler.ancak röfleli kısımlar biraz aktı.hatta bazı yerlerdekiler.
birkaç soru takıldı aklıma cevaplarsanız sevinirim.
1)Birdaha boyadığımda renk biraz daha açılır mi?
2)Kaç gün ara verip boyamalıyım?
3)diplerim çıkınca ne yapacağım?
4)syoss altin karamelin rengi daha mi açik onaboyasam rengim çok kötü olur mu?
cevap yazarsaniz çok sevinirim.çok soru sordum galiba ama şimdiden teşekkür ederim. ?

ya arkadaşlar sarı renk boyada beyazları nasıl kapatıyosunuz ya??????sarı renge boyadım koleston ama beyazlar boya tutmyo:KK43:((((ben mi bilmiyorum of:KK43:(((((

ya arkadaşlar sarı renk boyada beyazları nasıl kapatıyosunuz ya??????sarı renge boyadım koleston ama beyazlar boya tutmyo:KK43:((((ben mi bilmiyorum of:KK43:(((((

Merhaba bizim sorumuza cevap veren olmayacak galiba arkadaşım.sayfaya bakmaktan yoruldum.Çok bilgim olmasada sana birşey söylemek istiyorum.Benim beyazım çok değil 10 gün önce saçımı altın karamele boyadım ve arada beyazların kapanmadığını gördüm.ama arkadaşlarımın beyaz saçları sariylada karamellede kapaniyordu acaba saç yapisiyla mı ilgili?yada fazla tutmamız gerekiyor galiba boyayı saçımızda bizede cvp verseler de aydınlansak...

merhaba benim saçlarım koyu kahverengiydi threea 7.66 açık al kırmızı boyayla boyadım biraz aktıktan sonra saçlarımın rengi kızıl kahve oldu.ama ben şarap kızılı istiyorum sizce hangi renk ve boyayla boyamalıyım yardım edin lütfen
(threea sanırım kuaförlerin kullandığı bi boya heryerde bulamıyorum.argan yağlı olduğu için bi kuaförün tavsiyesiyle almıştım)

$fotoğraf0142.jpg benim saçım sıcak çikolataydı aktı sıcak çikolatanın içine azıcık karamel kaçmş gibi duruyo çok beyaz tenliyim siyah düşünüyorum yahut koyu kestane sizce nasıl olur ? önerebileceğiniz başka renk var mı arkadaşlar :)

Merhaba bizim sorumuza cevap veren olmayacak galiba arkadaşım.sayfaya bakmaktan yoruldum.Çok bilgim olmasada sana birşey söylemek istiyorum.Benim beyazım çok değil 10 gün önce saçımı altın karamele boyadım ve arada beyazların kapanmadığını gördüm.ama arkadaşlarımın beyaz saçları sariylada karamellede kapaniyordu acaba saç yapisiyla mı ilgili?yada fazla tutmamız gerekiyor galiba boyayı saçımızda bizede cvp verseler de aydınlansak...
:KK43:((((ben de anlamıyorum ya bu millet beyazlarını nasıl kapatıyo:KK43:((((
:KK14::KK14::KK14::KK14:

X