Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba.. saçlarımı yaklaşık 1 ay önce palette 3 numaralı bir şeylere boyadım ve siyah oldu. ondan önce açık kumraldı kuaförde boyatıyordum. neyse pişman oldum siyaha döndüğüme tekrar açmak istiyorum. istediğim renk platin sarı gibi açık ama beyazımsı bi sarı istiyorum. fildişi deniyormuş sanırım istediğim renge tam bilemiyorum. nasıl açabilirim? siyah boyalı saçı evde açabilir miyim?
Siyahsa saçınız çok açma işlemi gerekir ama güçlü saçınız varsa kaldırır muhtemelen
Siyahsa saçınız çok açma işlemi gerekir ama güçlü saçınız varsa kaldırır muhtemelen
Ama öncelikle kuaföre boya sindirme yaparsanız 3 numaralı boyayı sildirebilirsiniz, açtırma işlemi kolaylaşır üzerine platin boyarlar 12.1 numaralı boyalar inci beyazı süper sarı vs diye geçiyor .1 kısmı küllü yani istediğiniz gibi olmasını sağlar
Platin sarıyı kullanmak zordur ama bir şampuan var adını anımsayamıyorum beyazımsı olarak kalması için mavi pigmenti şampuan kullanmak gerekiyor
bu işlemi her kuaförde yaptırabilir miyim acaba? çünkü ilk defa duyuyorum boya sildirme diye bir şey..
merhaba yardım edebilir misiniz lütfen. benim saçlarım şuanda palettenin akmış şarap kızılı numarası 5.889. hemen hemen şu renkteEki Görüntüle 893996 . ben ise şu renge boyatmak istyorum. yardımcı olur musunuz ya nasıl elde edicem. bana emin olmamakla beraber wellanın yaz ateşiyle ateş kızılını karıştırınca bu rengi elde edebileceğimi söylediler. ama riske atmak istemiyorum. birde bu rengi elde etmem için açtırmam gerekir mi istediğim renk bu
Eki Görüntüle 893997
teşekkürler. wella markanın mı almam gerekir.bence mavi mix boyalardan alıp saçınıza cila gibi uygulayarak kızılınızın rengini soğutabilirsiniz bu renge yaklaşır
ya arkadaşlar sarı renk boyada beyazları nasıl kapatıyosunuz ya??????sarı renge boyadım koleston ama beyazlar boya tutmyo((((ben mi bilmiyorum of(((((
ya arkadaşlar sarı renk boyada beyazları nasıl kapatıyosunuz ya??????sarı renge boyadım koleston ama beyazlar boya tutmyo((((ben mi bilmiyorum of(((((
((((ben de anlamıyorum ya bu millet beyazlarını nasıl kapatıyo((((Merhaba bizim sorumuza cevap veren olmayacak galiba arkadaşım.sayfaya bakmaktan yoruldum.Çok bilgim olmasada sana birşey söylemek istiyorum.Benim beyazım çok değil 10 gün önce saçımı altın karamele boyadım ve arada beyazların kapanmadığını gördüm.ama arkadaşlarımın beyaz saçları sariylada karamellede kapaniyordu acaba saç yapisiyla mı ilgili?yada fazla tutmamız gerekiyor galiba boyayı saçımızda bizede cvp verseler de aydınlansak...