Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhabalar yeni üyeyim, umarım sorularıma yanıt bulabilirim...

Piyasadaki en koyu duran en siyah (zift gibi) ''boya'' markasını bilenler yardımcı olabilir mi? hiçbiri istediğim kadar koyu durmuyor ve çabuk akıyorlar. Koyu kahve saçlarım açık renk değil yani ama istediğim kadar, hint kınası gibi siyah olmuyor :KK43: Benim bilmediğim başka yöntem ya da boya markası falan mı var neden bende öyle siyah olmuyor deli olacağım sonunda yaa!!

Kızlar 4 5 ay önce sçlarımı siyaha boyamştım.ama çok skıldım nevacolour karamel kumrala boyadım ama olmadı :-( ne renge boyamalym kzlar en azndan kahve flan olsun saçım. :-(

Merhabalar sizden yardim istiyorum saclarimda siyah boya var ama uzun zaman once boyadim yani pek kalmis sayilmaz. Kirmizi bir sac istiyorum bunun icin kirmizi oryal diye bir sey duydum ama nerden alacagimi bilmiyorum acaba bi bilginiz varmi bu konuda ?

Son düzenleme:
Merhabalar sizden yardim istiyorum saclarimda siyah boya var ama uzun zaman once boyadim yani pek kalmis sayilmaz. Kirmizi bir sac istiyorum bunun icin kirmizi oryal diye bir sey duydum ama nerden alacagimi bilmiyorum acaba bi bilginiz varmi bu konuda ?

kırmızı toz açıcıyı İstanbul'daysanız Süvari kozmetik'te bulabilirsiniz.. Değilseniz de kuaförlerin alışveriş yaptığı, toptan kozmetikçilerde bulabilirsiniz. Fakat oksidasyon alırken dikkat edin ! eğer siyahtan kırmızıya dönüyorsanız mutlaka %40 volüm oksidasyon almanız gerekecek. Eğer farklı bir renk tonuysa bu koyudan açığa doğru volüm azaltılarak yapılabilir. örneğin; %30 volüm kahve saçlarınız için. %20 kumral gibi gibi ..

$197801_464264990268906_1457710241_n.jpg Eki Görüntüle 913246 Eki Görüntüle 913247 $375561_314210048607735_1755870188_n.jpg
bu sac rengı nedır

bence mavi mix boyalardan alıp saçınıza cila gibi uygulayarak kızılınızın rengini soğutabilirsiniz bu renge yaklaşır

merhaba foruma girdiğinde lütfen mesajımı görünce yardımcı olabilir misin Afilli kız.. yada başka arkadaşlar. lütfen sizden gelen cevaba göre yapmak istyorum. istediğim renge mavi mix boyayla ulaşabileceğimi söylemişsin afilli kız. peki nasıl yapıcam zahmet olmazsa anlatabilir misin. kaç numara mavi boya almam lazım. boya gibi oksidanla karıştırıp saçıma mı uygulamalıyım. ama o zamanda saçım mavi olmaz mı. çok soru sordum özür dilerim ama inan hiç bir bilgim. bu konuda yardımcı olabilir misin. lütfen... teşekkür ederim

merhabal kızlar öncelikle, ben dogal kumral saç istiyorum ama her boyadığımda bi kestanelik bi turunculuk oluyor ilk attığım fotograftaki gibi bir renk istiyorum acaba hangi boyları kullanmalıyım numaralarıyla birlikte yazabilir misiniiz? kendi saç rengimin de fotoğrafını koyuyorum

Eklentiler

• $kullu-kahve-sac-renkleri-7.jpg
    $kullu-kahve-sac-renkleri-7.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 136
  • $IMG-20140106-01973_1389043104514_n.jpg
    $IMG-20140106-01973_1389043104514_n.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 75
Merhabalar sizlere birşey danışmak istiyorum saçlarımı 3.0 ile boyuyordum geçtiğimiz ay saç rengimi açtırdım. kuaför sadece boyalı olan kısma açıcı sürdü. kendi saçımla açılan saç arasında açık renkli bir şerit oluştu. saçlarım açık kestane rengi saçımı koyulaştırmadan şerit kaybolsun diye boyamak istiyorum sizce 8.1 ile boyasam açık renk olan kısmın rengi dahada açılır mı?

merhabalar, kuaförüme balyaj yaptırmaya gittiğimde saç diplerimi doreli ( turunculu ) bir renge boyadıktan sonra üzerine balyaj attı. balyaj rengime bayılıyorum altın sarısı gibi çok güzel. ama kendi saç rengim küllü kumral. şimdi kendi saçım 3 cm uzadı ve kend isaçımla balyajlarım arasında kuaförün yaptığı dorelik var.
size iki sorum var birincisi bu dorelikten nasıl kurtulabilirim? ikincisi saçımı düz sarı yapmak istesem mümkün olur mu balyajlarımın üstüne?

cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba bu sorun bende de oluştu , aslında kendi saç rengim çok güzel ve açık ama röfleden önce boyadılar ve turuncu gibi bir renk oldu hiç doğal değil, röflenin tonu çok güzel ama
Ben ara tonu değiştirmek için pigmentesyon mu cila mi yapmalıyım ??

Merhaba,

1hafta önce uzun süredir kızıl olan saçlarımı matrix toz açıcı ile açtırın küllü Kumral boyatmıştım. Ancak saç rengini beğenmediğim için ardından cila yapılarak saç rengim koyulaştırıldı. Kuaföre gittiğimde saçım temizdi ve açma işlemi sırasında saç diplerimden inanılmaz acı ve yanma hissi oldu. Şuanda ise saç derisinde kabuklarıma var. Sizce bu durum normal mi ve birkaç yıkamada düzelir mi? Yoksa herhangi bir şey yapmam gerekir mi?

Buarada şampuanımın içinde de çamterebentin yağı ve badem yağı var.

Nolur banada fikir verın yalvarıım 1 gün önce saclarımı actırıp boyattım okadarda söyledım ıstedıgım rengı ama nagıle sonuc bu aynaya bakamıyorum resmen igrenc oldu tekrar gidip boyatacam ama bu rengın üstüne ne tutar
saclarımın yarısından fazlası beyaz o yüzden koyu renk kullanamadım acık olsun ama dogal dursun ıstıyorum
yardımcı olunnkızlarrrr:KK14:

Eklentiler

• $WP_000287.jpg
    $WP_000287.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba arkadaşlar,

Saçlarımı boyatmak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.
Resmimi koyuyorum bana renk önerir misiniz?
Alıntı yapmazsanız sevinirim sileceğim çünkü.
böyle kalsın iyi derseniz o fikirlerinizi de bekliyorum.
Kaşlarımı boyatmak istemiyorum.doğal durmuyor gibi geliyor çünkü.ne dersiniz?
$fotoðraf.jpg

$turuncu.jpg
banada yardımcı olumusunuz.sarı saçın üstüne kızıl aptım ve şuan saçlarım bikaç farklı renk oldu.turuncumsu bi renk saçlarım üstler daha koyu uçlar daha açık.resimdeki rengi nasıl yapabilirim?

Merhaba. Saçlarım kızıldı. Sonra koyu kahveye boyadım. Yaklaşık bir ay önce de sarıya kadar actirip maviye boyadım. Ama kimi yeri açık kimi yeri koyu oldu. Manic panic rockabilly blue kullanmistim. o akınca akosun mix tonlardaki mavisine boyadım. sanırım kuaförüm açma işini savsak savsak yaptı. Kimi yeri açık kimi yeri koyu oldu. Saclarimin tek tonda mavi olmasını nasıl saglayabilirim? şu an saçlarım böyle. belli olmuyor ama uçları siyahımsı koyu. :KK43:( yardım ediinn ben tek tonda mavi istiyorum :KK43:

$1604841_1388033211457251_1665768523_n.jpg

Son düzenleme:
Mrb kizlar. Ben saçlarimi koyulaştirmak istiyorum yardimci olurmusunuz. Şuanki rengim loreal koyu küllü kumral ama açık kahve gibi duruyor ve yıkandikça açılıyor hiç sevmedim bu halini. Bi öncesinde de açık kullu kumral boyamiştim. Eski den kahve tonları denemiştim o renklerden kalma kızıllıklar vardı onlarin gitmesi için küllü renkleri tercih ettim ama renkler hiç hoşuma gitmedi
şimdi kızıllaştırmadan nasıl koyu bi renk elde edebilirim?? Lütfen yardımcı olun.

kızlar bu ne renk bilen var mı ??? :KK54:

Eklentiler

• $karlie.jpg
    $karlie.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 65
X