Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

kızlar merhaba, sormadığım danısmadığım yer kalmadı buraya yardımcı olacan biri cıkar belki:26:
Eki Görüntüle 975015 bu renk için bir marka/renk tavsiyesi istiyorum çok acil :KK31:

dip not: kendi saç rengim siyah, daha önceden kendim evde açarak çikolata kahveden akajuya kadar cesitli renk denemelerim oldu, tabi uzun zamandır islem görmediği için aktılar, olusan rengi tahmin edersiniz
su an diplerden 10 cm e yakın siyah kendi saçım cıktı. saçımı boyamadan önce acacağım için alt rengin çok da önemi yok sanırım su an ihtiyacım olan bu rengin hangi renk olduğu..

acil yardımlarınızı bekliyorum kk yardım melekleri
:13:

böyle güzel kızları görünce insan aynısını yapası geliyor bayıldım çikolata renklerine benziyor

Yardım rica ediyorum. Benim saçlarım açma işlemi sonucu artık sarı. Ve ilk kez sarı yapıyorum,her rengi denemiş biri olarak aslında prof um fakat şuan araftayım. Tenim beyaz,saçlarım orjinalde koyu kahve fakat kaşlarım sarı(kumral tattoo var). Şimdi soruma gelecek olursam saç tonum 9 ve 10, nüansa karar veremedim. birkaç foto yüklemeyi deneyeceğim umarım başarırım.

$pretty-golden-blonde-hair.jpg

$esmer-kadýnlar.jpg Sağdaki hali

Ve son olarak

Eki Görüntüle 1008672 Bunuda burdaki bir üyenin tercihinden buldum fakat saç rengi farklı olduğu için alacağım yol başka olacak haliyle. Bu resimde dipler koyu fakat ben uçlardaki tonu tek tip yapıp belki araya koyu yansımalar yapacağım.

Çok alakasız 3 saç örneği; hangi renk daha iyi ve hangi renk karışımlarla elde edilebilir?:KK34:

TEŞEKKÜRLER.

selam kizlar
sacimi 1 ay once boyadim ve hicbi krem kullanmadim yikadikca renk degisti tabi
simdi lorealin excellence serisini aldim kullanma talimatlarini okurken daha once boyanmissa kullanmayiniz diyor
bildigim kadariyla bi onemi yok ama yinede kafam karisti :44::44:

arkadaşlar fotograflar yabancılara ait ve onlaarın şaç yapısıyla türklerin saç yapısı aynı değil o yuzden her ne kadar o rengi istesenizde mümkün değil onların gibi olması .. ayrıca gösterdiğiniz cogu fotografta saç aralarında balyajlar var örnegin kahverengi saç modelini tek renkle elde etmenin hiç mümkün degil bilesiniz!

Burada verdiğiniz bilgiler çok işime yaradı teşekkür ederim sari rofleli saçlarım dan sıkıldım dün bir kutu palette 6 65 göz alıcı kakao bir kutu başka bir markanın karamel ini aldım bunları boyarsam çok turunculu olacağını düşündüm içine 8.1 kullu açık kumral koydum ama çok az ve güzel bir saç rengi elde ettim ne turuncu oluştu nede yeşil Sariyi koyulastirmak isteyene tavsiye ediyorum

Sac rengim siyah daha oncelerde boyamisligim var, ama hep koyu renklerde simdi ise sacimin rengini actirmak istiyorum kendim nasil acabilirim yanmasini istemiyorum bilgi verebilirseniz sevinirim..

merhaba öncelikle
Ben saçımı daha önce hiç boyatmadım.Ten rengim esmer fakar bugdaya yakın yani esmer olmadıgımı da söyleyen çok insan vardır çok koyu bir ten rengine sahip değilim yani. saçlarım da klasık türk kızı yani siyaha yakın ama kahverengi oldukça koyu. Ben saçımı boyatmak istemiyorum pek ama saçımda beyazlar var en az 30 tane falan. henüz 21 yaşındayım ama genetik sanırım.yani dibe yakın kesmekten onların ilginç bi şekilde uzamasından sıkıldım. insanların aa beyazların var nedennnn demesnden de bıktım.Sadece o telleri boyatmam da mumkun değil.Sizce ne yapmalıyım yani hangi rengi önerirsinz sürekli dip boya yaptıracak biri de değilim.Kahve tonlarını denemek istiyorum özellkle çikolata kahveyi merak ediyorum sizce nasıl olur ??
Teşekkürler :))

kızlar merhaba bana bir el atın lütfen 5 aydır saçıma neler yaptım bir bilseniz..siyah hint kınasını akıttım neredeyse her hafta boyadım istediğim rengi hiç tutturamadım ama benim yapmak istediğim renk Emel Acarın saç rengi $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395148721.400564.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395148761.207470.jpg en son exicolor karamel ve altun sarısını karıştırdım iyi güzel açık bir renk oldu ama güneş ışığında acayip parlıyordu akıncada pek hoş olmadı üzerine karamel ve açık kumral sürdüm bu defada kapalı ortamda koyu duruyor ben sadece exicolor veya nevacolor sürüyorum bana bu markaların hangi renklerini süreceğim konusunda yardımcı olun lütfen... saçımın şuanki rengi $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395148999.518030.jpg güneş ışığı olmayınca böyle $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395149045.883148.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

buraya kimse bakmıyor galiba😒

öncelikle konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum.saçlarımı 4.0 a boyadım kahve olsun istedim ama siyah gibi oldu.yaklaşık 7 ay içerisinde son 4 ay sadece dip boya yaptım.fotoda gördüğüm saç rengini ve balyajını istediğim için evde kendim oryalle açtım saçlarımı.saç uzunluğum ve sıklığına uygun ölçüyle 5 çorba kaşığı bitkisel toz açıcı ve 40 volume %12 lik oksidan losyondan yaklaşık 2.5 çay bardağı kullandım.yaklaşık 40 dk beklettim saçımda.yıkadıktan hemen sonra 7.1 küllü kumrala boyadım.ilk boyamada tam olarak tutmadı ama ertesi gün 2.boyamada 7.1 renk tuttu.ertesi gün krepe balyaj yaptım.balyajlı bölgeyi henüz boyamadım.işte benim sorumda tam burada başlıyor.uçlarda krepe yöntemiyle yaptığım balyajlı bölgede önler ve yanlar açık bakır rengi oldu.dipler şu an küllü kumral.bu durumda balyajlı kısımlardaki turunculuktan saçımın tamamını 7,1 küllü kumarala boyayarak mı kurtulurum.yoksa sadece balyajlı bölgeyi açık küllü kumralmı boyamalıyım?bilgileriniz ve yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.(istediğim saç bu :KK43: ) $1982180_10152675761014307_283302772_n.jpg

öncelikle konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum.saçlarımı 4.0 a boyadım kahve olsun istedim ama siyah gibi oldu.evde kendim oryalle açtım saçlarımı.saç uzunluğum ve sıklığına uygun ölçüyle 5 çorba kaşığı bitkisel toz açıcı ve 40 volume %12 lik oksidan losyondan yaklaşık 2.5 çay bardağı kullandım.yaklaşık 40 dk beklettim saçımda.yıkadıktan hemen sonra 7.1 küllü kumrala boyadım.ilk boyamada tam olarak tutmadı ama ertesi gün 2.boyamada 7.1 renk tuttu.ertesi gün krepe balyaj yaptım.balyajlı bölgeyi henüz boyamadım.işte benim sorumda tam burada başlıyor.uçlarda krepe yöntemiyle yaptığım balyajlı bölgede önler ve yanlar açık bakır rengi oldu.dipler şu an küllü kumral.bu durumda balyajlı kısımlardaki turunculuktan saçımın tamamını 7,1 küllü kumarala boyayarak mı kurtulurum.yoksa sadece balyajlı bölgeyi açık küllü kumralmı boyamalıyım? $images (1).jpg istediğim dip saç rengi ve balyajı bu.yardımlarınız ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim.sevgiler..

Benm kendi ana saçım koyu küllü kumral. Ama çok sıkıldığımdan dolayı saçlarıma sarı balyaj attırıp üstüne doğal durması için orta kumral boyattım. Ama saçlarımda altın kahve pırıltılar var. Onları yoketmek için naturel colors marka orta küllü kumral aldım ama boyayıp boyamama konusunda kararsızım. Nasıl bi sonuç alırım boyarsam yardımcı olurmusunuz?

Kimse yok mu buraya bakan?

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395839213.652112.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395839213.652112.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 92
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395839263.386100.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395839263.386100.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 86
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395839438.893926.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395839438.893926.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 88
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395839620.618903.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395839620.618903.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 99
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395839774.922574.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395839774.922574.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 101
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395839816.240186.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395839816.240186.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
saçın tamamınımı boyayacaksınız bu boyayla?eğer öyleyse balyajlar kapanır diye düşünüyorum.bende öyle oldu çünkü :KK43: balyajların kapanmaması için bence koyu küllü sarıya ya da küllü sarıya boyamanız daha doğru olur.bu önerimi ya da aldığınız boyanın uygulamasını bir tutam saçta deneyin derim.istedğimiz sonuca ulaşmaya çalışırken geri dönüşü olmayan sonuçlar çıkıyor ortaya, hemde saçlarımız yıpranıyor.umarım yardımcı olabilmişimdir..

saçlarınız bu fotolardan hangisi?ya da istediğiniz saç renginimi göstermek istediniz?ben son fotoya bayıldım.bende böyle bir saç için uğraşıyorum 1 haftadır :KK43:

aynen katılıyorum kumral boyarsanız sarı balyajdan eser kalmaz saçınız koyulaşır kahve yansımaları açmalısınız küllü sarı kullanın bence

Kızlar merhaba bende yarın saçlarımı boyamayı düşünüyorum da fıkrınızı alayım dedım resimdeki gibi saç rengım ama guneste baya bi acık duruyor rengi istediğim renk Sarının tonları mesela açık kumral istiyorum nasıl elde ederim bir fikir verirmisiniz sevinirim :KK16::26:

Eklentiler

• $Gölgeli-Kumral-Saç.jpg
    $Gölgeli-Kumral-Saç.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 266
  • $Görüntü6401.jpg
    $Görüntü6401.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 73
  • $indir (2).jpg
    $indir (2).jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 93
  • $bal-kopugu-9.jpg
    $bal-kopugu-9.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 107
saçlarınız bu fotolardan hangisi?ya da istediğiniz saç renginimi göstermek istediniz?ben son fotoya bayıldım.bende böyle bir saç için uğraşıyorum 1 haftadır :KK43:

Açtığım konu başlığına bakar mısınız başlıktaki

X