• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

canım benım kendı rengım koyu kumral..acık kullu sarıyla,acık sarıyı karıstırdım ve o dıp rengını elde ettım..asagılarda oryal vardı tabıkı:12: bu arada istersen yardımcı olayım tatlım ne demek cunku kuaforluk egıtımı almıstım
:13:
ayy tam ihtiyacım olan şey yardım şuanda ama zeyn in konusunuda meşgul etmek istemem kendi konum : http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/504825-renk-istiyorum-cok-sey-istiyorum.html

biran önce boyamam gerek ama bi türlü çıkamadım işin içinden :26::26::26:

merhaba zeynepcim..
bir sonraki boyamın rengine karar verdim bakır tonların yakışmadığını söyleyen çok oldu bu ara,kahveye döneceğim ama ışıltılı tatlı bir kahve.. eklediğim renkleri nasıl elde ederim ?

Eklentiler

• $420476_274393849299678_187877141284683_661997_260474296_n.jpg
    $420476_274393849299678_187877141284683_661997_260474296_n.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $SAM_2277.jpg
    $SAM_2277.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 55
merhaba bana yardım edermisiniz.. saçlarıma 6 ay önce gölge yaptırmıstım sonra 2 kez düz boya yaptım... koyu altın sarısına boyadım.. açık renk oluyordu..gecen ay bi deliligime geldi çikolata kahve yaptırdımmm pişman oldum şimdii.. saçlarımın dipten 4 cm haricinde kumral dipleri koyu duruyor.. kuaföre gitsem illa açıcı kulanmak zorundamı.. saçımın uçlarındaki gibi istiyroum.. ne koyu ne acık:( evde yapsam olmaz demi..

merhaba canım bu seferde bi arkadaşım için sorucam sana siyah saçı açıcıyla açıp bakır karamel bi renk yapmak istiyoruz tavsiye ediceğin açıcı, uygulama ve boya numarası varmı ?

mrb aranıza yeni katıldım ve çok acil yardımınız gerekiyor.. öncelikle saçlarım kumral tonlarında ve bundan yaklaşık 3 ay kadar önce saçlarımı çikolata kahvesine boyadım memnum kaldım çok hoş olmuştu aslında ama akınca kötü oldu..şimdi karamel yada fındık kabuğu rengini düşünüyorum karamel yaparsam turunculuk olur die korkuyorum ne yapsam acaba :6:

mrb aranıza yeni katıldım ve çok acil yardımınız gerekiyor.. öncelikle saçlarım kumral tonlarında ve bundan yaklaşık 3 ay kadar önce saçlarımı çikolata kahvesine boyadım memnum kaldım çok hoş olmuştu aslında ama akınca kötü oldu..şimdi karamel yada fındık kabuğu rengini düşünüyorum karamel yaparsam turunculuk olur die korkuyorum ne yapsam acaba :6:

canım çook teşekkürler herkese yardımcı olduğun için ve bizi aydınlattığın için;peki dediğin doğru yeşilimsi kumral olan yerler zor boya tutuyor.
ben şimdiye kadar saçımı hiç açmadım açıcıyla açıkcası korkuyorum birazcık, hangi marka nınkini kullanıcım peki?????
çünkü kullananlarınkini hep turuncu vs. yapmış??Açıkcası senin önerdiğini almak isterim çünkü saçlarım zaten zor toparlandı yıpranmış vaziyetten

$DSC01509.jpg $DSC01508.jpg $images.jpg

canım 9.3 nevacolor ve %20 oksidan demiştin açtıktan sonra.Ben saçlarımı yoğun açıcılarla mı açıcam yoksa 11.0 10.5 gibi sarı numaraları ile mi?* Bir de %20 lik oksidan ;üzerinde 9 yazan mı oluyor.Yardımcı olduğun için teşekkür ederim

Merhabaaa :) banada yardımcı olursanız çok sevinirim. Saçlarım boyanmaktan çok yıpranmış durumda sürekli kestirmek zorunda kalıyorum fakat artık kestirmem imkansız saçlarım oldukça kısaldı. Bana önerebileceğiniz en etkili saç bakım maskesi var mı ?

siyah saçlıyım.. bugune kadar hiç boyamadım ama artık zamanı geldi galiba beyazlarım çıktığına göre :)) bugday tenliyim. koyu kumrala boyasam nasıl bişey çıkar acaba ortaya bi fikriniz varmı. :37:

Özelden yazdım ama cevap vermedgını bılmıyordum canım ksura bakma ...

şimdi anlatıyorum saçımı 3-4 keredir palette 6-57 dore bakır ve 7-bal rengini karışıtırıp boyamıştım.sonra sıkıldım kızılldan biraz kurtulmak ve renk tonunu açmak için bi kaç gün önce palette 7-bal ve 8-bal köpüğünü karıstırıp boyadım kumral ve acık kumral a denk gelıyolar sanırım.. sonuc berbat! bi parmak kadar kendi saçım cıkmıstı kendı sacım küllü kumral... diplerim açık kumral,sonra kızılımsı bi kumral,uclarda koyu kumral oldu... sence ne yapmalıyım avatardaki sac rengine bayıldım oyle bi renk istiyorum ya da demet akalının sacı gibi yani 8 tonlarında bi renk bal köpüğü kahve köpüğü gibi bi renk istiyorum... önce uclarımı acmalıyım sanırım cok koyular:( ama kendım boyucam tavsıyelerını beklıyorum simdiden tesekkurler...

palette yogun acıcıyla acıp neva color bal köpüğü boyasam nasıl olur bir de sacımda cok fazla renk var uclarda ne kdar tutmalıyım dıplere surmelı mıyım ? :18:

Ben boyadım saclarımı canım cevap yazmana gerek yok :) ... palette yogun acıcı uclardan diplere dogru sürdüm 30dk tuttum tupturuncu oldu kafamm.sonra neva color 7-7.1 karıstırdım boyadım ck hos oldu kızıllık cok az kaldı hatta beyaz ısıkta yesılımsı bile duruyo :D sanırım cabuk akar bu renk bıraz dokunmucam aksın baya sonra da bal köpüğü yapmayı düşünüyorum :)

merhaba.. benım sacım koyu kahve boyayalı 2 ay oldu saçımı açmadan palettenın altın parıltılı cıkolatasına,kakosuna yada altın kahvesıne boyasam sonuç nasıl olur

canım benim ben platin denedim ve platin uğruna yandı saçlarım malesef.konunun başında anlattığım gibi kuaför mağduru olduktan sonra kursa gittim.şimdi çooookk memnunum saç rengimden :34: o yüzden çok dikkat et olurmu yazık olmasın saçlarına.öptüm

bak bi resim ekliyim :)
Eki Görüntüle 345186

hmm çok güzelmiş bu senin saçın dimi? bide şuan hala platinmi yoksa ne yaptın en son? benimde buna yakın ama 2 aydır boyamadığım için koyulaştı şuan diplerim geldi baya ama çok korkuyorum boya sürmeye kuaför 9 numaranın üstü boyalar yıpratır demişti içinde açıcı var sonuçta bende açıcıya dair birşey istemiyorum artık zaten berbatlar :/ napcam bilmiyorum

canım çook teşekkürler herkese yardımcı olduğun için ve bizi aydınlattığın için;peki dediğin doğru yeşilimsi kumral olan yerler zor boya tutuyor.
ben şimdiye kadar saçımı hiç açmadım açıcıyla açıkcası korkuyorum birazcık, hangi marka nınkini kullanıcım peki?????
çünkü kullananlarınkini hep turuncu vs. yapmış??Açıkcası senin önerdiğini almak isterim çünkü saçlarım zaten zor toparlandı yıpranmış vaziyetten

canım ben her zaman neva color öneriyorum açıcıyıda boyayıda ama tercih senin tabiki öptüm.

canım bide ben loreal Efassor boya silici die bişey duydum saçı hiç yıpratmıyormuş,ona yapsam olurmu?bide diplerimde turunculaşma olur die çok korkuyorum??

canım boya silicilerde saçı yıpratma özelliğine sahip malesef.birde bazı kuaförler silici adı altında yine oriel kullanıyo.o yüzden dikkat etmek lazım.öptüm

Merhaba canım :) Benim saçım kumral . Saçımı boyamak istiyorum çünkü diplerimden beyazlar cıktı . Fındık kabuğu rengiyle kumralı karıştırıp sürersem sence nasıl bi renk çıkar . Bi bilene soruyum ondan sonra yapıyım dedim :) Cevabıını bekliyorum.

canım kumral soğuk,fındık kabuğu sicak bi renktir.ikisini karıştırırsan yine kumral tonda ama altın rengi bi yansıma kazanır saçların.bence çokta güzel olur.öptüm

Bana onerebilecegin sıcak bir ton varmi sacımın ana rengi koyu kestane ama su an boyalı acik kumral oldu saclarimin dip kısmı. bal kopugu yapsam turuncu olurmu kızıllık olsun da turunculuga tahammülüm yok yada altın tonlarda bı renkte olabilir, birde neva color fildisi rengi nasıl bir renk bilgin varmi .....
Çok teşekkürler canım ve de cok gecmis olsun, kardeşine şifalar diliyorum tatlım....

canım resim eklersen işimiz daha bi kolaylaşır.daha öncede varsayım üzerine cevap vermiştim ama şimdi boyama aşamasında saçını görüp ona göre renk belirlemem lazım.resim bekliyorum ok.öptüm

Allah şifa versın cnm. Umarım en kısa zamanda eskısınden cok daha ıyı olur ;)

Kızlar; tarcın bakırı bulamadım bır turlu. :/ Palette kahve bakırla papatya karıstırsam sizce tarcın bakırımsı veya açık bır bakır elde edebılır mıyım???

canım palette tarçın bakır bulamadıysan neva color premium serisinde tarçın bakır var onu al.çok güçlü bi bakır oda.kahve bakırla papatyayı karıştırırsan açık bakırımsı kumral bi ton çıkar ortaya.istediğin bakırlığı vermez yani.öptüm

Back