canım önecelikle iyiki doğdun mutlu yıllarsaçların gayet iyi olmuş canım kızıldan sonra zarar görmeden bi geçiş sağlayabilmişsin ne güzel.ama şunu unutmamak gerekiyoki içinde dorelik barındırmayan bi renk olmaz bu aşamada.yinede ortaya güzel bi sarı çıkarabiliriz ama :) röfleli gibi durur evet ama dorelik illaki kalır.nasıl kızıldan dönerken aşama aşama olduysa,doresiz sarıyıda ancak öyle yaparız.sana önerim neva color 11.10 numaralı açıcıyı al uygula saçlarına.eğer inatçı bi saçın yoksa koyu sarı yada dore kumral gibi bi ton elde ediceksin.sonrasında 9 ve 9.1 numaralı boyaları eşit oranda karıştır uygula.yalnız şuna dikkat et,açıcıda boyalarda saçına bol bol yetecek kadar olsun.bu işlem sarı bi saça dönmeni sağlar.uygulama sonrası yine haberini bekliyorum tatlım.öptüm
Saçlarım bu renkte ve ben yansımasız sadece kumral rengini istiyorum.Hangi boyayı tavsiye edersiniz ?
Eki Görüntüle 341272
Güneşte daha turuncumsu oluyor saçlarım ve doğal saç rengime döndüğüm için diplerim 2-3 cm geldi, dipler dışında geri kalan yerleri boyayacağım.Ama yine fark olmasın diplerle diye yansımasız bir kumral rengi istiyorum.Tam da dediğin gibi nötr bir kumral rengi olucaksa bende paletteyi deneyebilirim.Zaten palette diğer boyalara oranla daha koyu tutuyor rengi.Boyayı saçta süresinden fazla tutmamak gerek, yoksa yakmaya başlıyor saçları.benim saçlarım bunun daha sarı yansımalı olan haliydi palette kumralla boyadım yansıma filan kalmadı bildiğin nötr bişey oldu ama çok beklettim o yüzden koyu geldi gözüme ben daha yumuşak bişey olur diye bekliyodum bi de boyanın arkasındaki renk geçişlerine baktım sanki karamelimsi ışıltılı olcak gibiydi ama direkt o kocaman palette katalogundaki gibi oluyo bi bak istersen
Güneşte daha turuncumsu oluyor saçlarım ve doğal saç rengime döndüğüm için diplerim 2-3 cm geldi, dipler dışında geri kalan yerleri boyayacağım.Ama yine fark olmasın diplerle diye yansımasız bir kumral rengi istiyorum.Tam da dediğin gibi nötr bir kumral rengi olucaksa bende paletteyi deneyebilirim.Zaten palette diğer boyalara oranla daha koyu tutuyor rengi.Boyayı saçta süresinden fazla tutmamak gerek, yoksa yakmaya başlıyor saçları.
Çok mu kötü oldu ki saçların? Bir sonraki boyamanda renk birazda olsa yerine oturur ve aksa da o kadar garip durmaz canım.Boyayacağın renge de bağlı bu biraz. :) Bende boyarsam deluxe ile boyarım diye düşünüyorum içinde yağlar olduğu için pek yıpranma yapmıyormuş saçta. Acaba yansımasız mı bu serisi ? Eğer yansıması çok çok azz oluyorsan süper derim! Şayet yansımalar yüzünden tenim soluk görünüyor..yıpranma filan olmadı saçlarım yumuşak ama işte ben 45 dk filan bekletmiştim o yüzden galiba normalinden koyu oldu bunla boyıcaksan yarım saat beklet bencetabi bi de sarı saçımın üstüne boyadığım için boyadığımdan beri iki kere filan yıkadım bi garip oldu iyice akana kadar sabredip başka bişeyle boyıcam artık ama turunculuk kızıllık filan yok tabi şu yeni olan 7yağ içerikli deluxe serisindeki kumralla boyadım eski kutudaki kumralda yansıma oluyodu
Çok mu kötü oldu ki saçların? Bir sonraki boyamanda renk birazda olsa yerine oturur ve aksa da o kadar garip durmaz canım.Boyayacağın renge de bağlı bu biraz. :) Bende boyarsam deluxe ile boyarım diye düşünüyorum içinde yağlar olduğu için pek yıpranma yapmıyormuş saçta. Acaba yansımasız mı bu serisi ? Eğer yansıması çok çok azz oluyorsan süper derim! Şayet yansımalar yüzünden tenim soluk görünüyor..
zeynep canım boyadım ben saclarımı 8.32 nevacolor bal köpüğü yap demiştin ya yaptım boya gercekten cok güzel tutuo böyle sonc beklemıodum.yalnız ben karamellik olmaz dıordum hafif var ama bi kaç yıkamadan sonra akacagını düşünüorum cnm bu rengin oturması için ne kdar zaman sonra tekrr boyayım tavsiyen için cok cok tskr ederıom cnm cok cok
öpt
canım saçların ciddi bi renk karmaşası yaşamış o nedenle gün ışığında çekilmiş bi resmini eklersen yardımcı olabilirim.nevaya gelince neva şimdilerde kataloğuna yanılmıyosam 23 yeni renk ekledi.o nedenle direkt rengi bulabilirsin.ama benim tavsiyem bu kadar yıpranmış bi saça hiç dokunma Allah muhafaza elinde kalır.bırak dinlensin.1 senedir boya kullanmadım diyosun.ne güzel bırak temiz kendi saçın gelmiş uzadıkça kestir yıprananları kurtul.sonra tertemiz saçlarına istediğin rengi yap pırıl pırıl bi saç olsun.ne dalganma ne yıpranma olmaz o zaman.yinede nevada istediğin numarayı söyliyim.neva color premium serisindeki 7.3 istediğin karamel rengi.yalnız normal tüp boyada diil dediğim gibi premium serisinde ok.öptüm
Öncelikle herkese merhaba. Siteye yeni üye oldum ve şimdiden görüyorum ki kuaförler fln yalan, ne varsa kadın dayanışmasında var. =) _zeyN_ sana da şimdiden çok teşekkür ederim, herkesle ilgilenmeye çalışıyorsun, umarım bana da yardımcı olursun çünkü şu 2 haftadır saçlarım yüzünden sokağa çıkmıyorum desem yeridir. Ben şubatın 25i gibi koyu kestane olan doğal saçlarımı ablamın teşviki ve can sıkıntısıyla gittim ve açtırıp aaçık kumral yaptırdım. Ama sevemedim, kendi saç rengim en sevdiğim renkmiş onu anladım, koyu kestaneydi ama küllüydü. Ve bu açık kumralda hafif doreler de vardı, yani güneşte bakır-kumral gibi gece küllü kumral gibi duruyordu. 3 gün sonra gidip lorealin köpük boyasını aldım ve uyguladım lakin yanlış boya almışım, dore ışıltılı kestaneymiş aldığım ve saçlarım oldu sana tam koyu turuncu... Hemen ertesi gün kuaföre gittim, koyu kestane boyayın sakın siyah olmasın dememe rağmen siyah boyadılar, 15 güne kalmaz akar dediler. Şu an son boyanın üstünden tam 1 hafta geçti ve evet renk baya aktı. Yalnız önleri ve uçlarından 3 cm hala simsiyah sadece arka kısmı (uçlara kadar) bakır-kestane oldu. Ve artık çıldırmak üzereyim, beyaz sabunla yıkıyorum ama uçlar ve önler hiç akmıyor, sadece arka kısım akıyor ve alttan çıkan renk bakır!!! =( Bu arada toplamda 400 tl harcadım bu nefret ettiğim renkler için, üstelik öğrenciyim ve daha fazla para vermek de istemiyorum. Şimdi ben ne yapsam koyu kestane rengi elde edebilirim? Mümkünse dorelik de istemiyorum, güneşte sarımsı olan kestane olsa yeter. Lütfen bana da bi akıl verin, evde bile bereyle dolaşıyorum çünkü aynaya baktığımda ağlamaya başlıyorum. Çok uzun yazdım, kusura bakmayın. İyi günler diliyorum. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?